Samsung Galaxy S964 GB Sort

Samsung Galaxy S9 Sort 64 GB
 • Mobilrabat: 3.338 kr.
Se mobilen i 3DSe billedgalleri

SamsungGalaxy S964 GB Sort

Mobilrabat: 3.338 kr.
140 kr./md.24 mdr.

Fri levering med PostNord. Leveringstiden er 2-3 hverdage.

Allerede kunde?
Heraf 10 GB Roaming Europa
+ Fri tale, sms & meget mere
Heraf 20 GB Roaming World
+ Fri tale, sms & meget mere

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

roaming-thin

Roaming Europa eller Roaming World

Ta' mobilen med på rejsen uden at bekymre dig om regningen

music-thin

YouSee Musik

Fri adgang til 30 mio. musiknumre

multiple-subscriptions-thin

Samlefordele

Saml jeres abonnementer, få rabat og dobbelt op på data

Søndag d. 25. februar 2018 lancerede Samsung deres helt nye flagskib Samsung Galaxy S9. Længe har rygterne om Samsungs nye smartphone svirret på de sociale medier. På Twitter, Facebook og Google har anmelderne og de tech-kyndige rapporteret deres spekulationer til, hvad vi kan forvente af Samsung Galaxy S9 og storebroren S9+.

Nu har Samsung endelig løftet sløret for deres nye og banebrydende flagskibe. På Galaxy S9 får du blandt andet et banebrydende 12 megapixels kamera, hvor du kan skabe din egne emojis og optage video i slowmotion.

Du får også den velkendte infinity skærm, helt fantastisk lyd i stereo og meget mere. Alt dette i et funktionelt design, der bryder med rammerne for en smartphone og åbner op for en verden fuld af muligheder.

Det står stjerneklart, at Samsung har tænkt ud ad boksen og skab to innovative smartphones med vilde features. Længere nede på siden kan du læse meget mere om alle de innovative og imponerende specs, som Samsung Galaxy S9 kommer med.


Hvornår kommer Samsung Galaxy S9?

Samsung Galaxy S9 blev officielt lanceret d. 25. februar 2018 og fra samme dato vil det være muligt at bestille det nye flagskib i forsalg hos YouSee.

Den officielle release dato for hvornår Samsung Galaxy S9 kommer til Danmark er d. 16. marts 2018.


Køb Samsung Galaxy S9 til en rigtig god pris og få fri fragt hos YouSee

Hos YouSee kan du købe Samsung Galaxy S9 til en rigtig god pris - og så får du fri fragt. Tilmed får du også et super godt mobilabonnement med et hav af fantastiske fordele.

Surf på nettet med Danmarks bedste 4G-netværk, lyt til mere end 30 millioner musiknumre på YouSee Musik og meget mere.

Du kan enten købe Galaxy S9 kontant eller på afbetaling over 12 eller 24 mdr. Vælger du at købe telefonen på afbetaling er det selvfølgelig helt uden gebyr og prisen på din nye smartphone forbliver den samme.

Foruden S9 lancerede Samsung også Samsung Galaxy S9+, hvor der er skruet lidt op for specifikationer. Fx får du en større skærm og et større batteri.

Et nytænkt 12 megapixels kamera der går udover dine forventninger

Samsung tænker ud af boksen med det imponerende og innovative kamera teknologi på Galaxy S9. Med 12 megapixels med en variabel blænde og avancerede lysfølsomhed (f/1.5) giver mobilens kamera dig stjerneklare og detaljerige billeder i alle slags lysforhold.

Det nye kamera på Galaxy S9 er endda stemmestyret (engelsk), så du slet ikke engang behøver at trykke rundt på touch-skærmen for at få dit billede i hus. Du skal blot fortælle telefonen, at den skal tage et billede.


Video i slowmotion

Galaxy S9 kan optage video med 960 billeder i sekundet, så du kan gense hverdagens vigtige øjeblikke og få alle detaljer med - selv dem, som øjet ikke fanger.


8 megapixels selfie kamera på forsiden af telefonen

Er du også en af de mange, der kommunikere med dine venner og familie gennem billeder? På Samsung Galaxy S9 får du selvfølgelig rig mulighed for at tage knivskarpe selfies med det imponerende 8 megapixels kamera på forsiden af telefonen.

Skab dine helt egne emojis

Ligesom Apple med iPhone X er Samsung hoppet med på emoji-trenden. Med S9’s innovative kamera teknologi kan du skabe dine helt egne emojis med dig selv som model. Du kan skabe helt unikke emojis ud fra et billede af dig og tilføje imponerende og sjove effekter. Del dine unikke emojis med dine venner på Twitter, Facebook og alle de andre sociale medier.


Oplev Samsungs populære infinity-skærm

På Galaxy S9 kan du opleve den populære infinity-skærm fra Samsung, som altid hitter i anmeldelserne af Samsung’s telefoner. Den 5,8” AMOLED skærm med en opløsning på 2960 x 1440 giver dig en skærmoplevelse langt ud over dine forventninger med et skærmbillede, der strækker sig ud over telefonens kanter.

Skærmen er uendelig på Samsung Galaxy S9

Ligesom på Samsung Galaxy Note 8 er der ingen hjem-knap på Samsung Galaxy S9.Næsten hele telefonens front er ren skærm, så din skærmoplevelse bliver endnu større. Se billeder og video i højeste kvalitet på en skærm, der fortsætter ud i det uendelige!

Oplev fantastisk lyd i stereo med AKG højttalere

Samsung og AKG har sluttet sig sammen og skabt helt nye og banebrydende stereohøjttalere og headset til deres nye flagskib.

På Galaxy S9 er du altid sikret god lyd uanset hvor du er. Lyt til musik i selskab med dine venner eller lyt alene med det imponerende headset, som du får med, når du køber en Samsung Galaxy S9.


Specifikationer

 • Kamera: 12 megapixels kamera med nyskabende specs og features
 • 8 megapixels selfie kamera
 • Skærm: 5,8” AMOLED infinity skærm (2960 x 1440)
 • Lyd i stereo med indbyggede stereohøjttalere fra AKG
 • Styresystem: Android 8 (Oreo)
 • Processor: OCTA-CORE 2.7GHz + 1.95GHz
 • RAM: 4GB
 • Hukommelse: 64GB (op til 400GB med microSD-kort)
 • Batteri: 3000 mAh-batteri (hurtig og trådløs opladning)
 • Støv- og vandtæt med IP68-klassificering
 • Farver: Midnight Black, Coral Blue, Lilac Purple
 • Mål: 147,7 x 68,7 x 8,5 mm
 • Vægt: 163 g
 • Sim: dual sim

Tænk ud af boksen med Galaxy S9’s nytænkende og funktionelle design

Med Galaxy S9 har Samsung virkelig tænkt ud af boksen og brudt med rammerne for, hvad en smartphone skal kunne. Telefonens teknologisk innovative design åbner op for en verden af muligheder.

Billeder og videoer strækker sig langt udover telefonens kanter, og så kan du trygt og sikkert bruge Galaxy S9 som arbejdscomputer med telefonens kæmpe kapacitet og funktionelle features.


Del nemt din telefons indhold på andre skærme

Samsung har gjort det ekstra nemt at dele telefonens indhold til andre skærme. Se film og video på dit smart-TV eller vis billeder frem på en monitor. Din telefons indhold er ikke fastlåst til mobilens skærm, men strækker sig langt udover telefonens kanter på Galaxy S9.


Galaxy S9 - din helt egen lille arbejdshest

Samsung Galaxy S9 egner sig rigtig godt som både firma- og privattelefon. Med dual sim kan du have to simkort i på samme tid, så du nemt og hurtigt kan skifte mellem firma- og privattelefon.

Dernæst kommer Samsung Galaxy S9 med en masse funktionelle specs og features som Samsung DeX-station og Samsung Knox, der gør telefonen til meget mere en blot en smartphone.

Med en DeX-station kan du tilslutte både skærm, tastatur og mus til din smartphone, så den fungere præcis som en firmacomputer. Samsung Knox holder firmadata beskyttet og adskiller dem fra dine personlige data.


Masser af plads til data med Samsung Galaxy S9

På Samsung Galaxy S9 får du en indbygget hukommelse på 64GB. Som noget helt nyt kan du opgradere telefonens hukommelse til hele 400GB med et microSD-kort. Så kan du have firma- og studiedokumenter, billeder, videoer - alt din data med dig lige i lommen.


Hold dig sikker med ansigt- og iris-scanner

Galaxy S9 kommer både med ansigt- og iris-scanner. På den måde kan du holde dine data på telefonen sikkert. Helt specielle sensorer på Galaxy S9 laver 3D-mapping af dit ansigt og dine øjne, så din smartphone altid kan genkende dig - og kun dig.

Det er også nemt at låse mobilen op - du skal blot kigge på telefonen. Det er slut med at fumle rundt med pinkode og mønstre - men du kan selvfølgelig stadig vælge at låse din telefon op med en pinkode, hvis du foretrækker.

Du kan selvfølgelig også vælge at bruge fingeraftrykssensoren til at holde din telefon sikker. Der er mange måder du kan vælge at beskytte din personlige data med Galaxy S9. Vælg den du synes virker bedst for dig.


Et holdbart batteri med hurtig og trådløs opladning

Samsung har stor erfaring med trådløs opladning en lang række modeller som S7, S8 og Note 8, der alle kommer med mulighed for trådløs opladning igennem en oplader dock. Samsung er velkendt i oplader-felten og Galaxy S9 kommer selvfølgelig også med samme teknologi - så behøver du ikke fumle med ledninger og kabler.

Telefonen kommer også med hurtig opladning og kan oplade batteriet på ingen tid - det tager kun 30 minutter at lade batteriet fra 0% til 50%. Så kan det kraftfulde 3000 mAh-batteri holde i lang tid uden du behøver at slæbe din oplader med dig rundt.


Et robust design - Galaxy S9 er støv- og vandtæt

Galaxy S9 er IP68-klassificeret og holder dermed støv og vand ude og kan tåle at være under 1,5 m vand i 30 minutter. Dette er en smartphone, der er designet til at tåle hverdagens slid og små uheld. Galaxy S9 klarer alt fra regn til spildt mælk - du kan bare tørre telefonen af.


Elegant ydre design i flotte farver

Samsung imponerer ikke kun på det indre design. Samsung Galaxy S9’s ydre design er formet i et elegant look med afrundede kanter. Med sine mål på 147,7 x 68,7 x 8,5 mm ligger Galaxy S9 perfekt i hånden.

Galaxy S9 kommer i et udvalg af flotte farver. Du kan helt selv vælge mellem farverne Midnight Black, Coral Blue eller Lilac Purple.


Samsung Galaxy S9 vs Apple iPhone X

Så, skal du vælge Galaxy S9 fra Samsung eller iPhone X fra Apple? Der er både ligheder og forskelle mellem de to smartphones og her kan du læse lidt mere om forskellene på de to mobiler.


Android 8 eller iOS 11?

Den største forskel mellem Galaxy S9 og iPhone X er de forskellige styresystemer. Sværger du til iOS fra Apple eller kan du bedst lide det fleksible Android-system, hvor du kan designe startskærmen med widgets og applikationer?


Størrelse og pris på Galaxy S9 og iPhone X

Begge telefoner har kant-til-kant AMOLED-skærm, men med sine mål på 143,6 x 70,9 x 7,7 mm er iPhone X lige en tand mindre end Galaxy S9. Til gengæld kommer Galaxy S9 til en billigere pris.


Samsung Galaxy S9 vs Huawei Mate 10 Pro

Begge telefoner har Android 8 som styresystem, men der er masser af forskelle på de to telefoner. Valget kommer an på, hvad du forventer af en smartphone. Her kan du læse lidt om nogle af de største forskelle på de to mobiler.


Kamera og skærm

Begge telefoner har AMOLED-display og et kamera på 12 megapixels. Huawei Mate 10 Pro har dog dual lense og et lidt større display på 6,0” med en opløsning på 1080 x 2160 pixels.


Størrelse og IP-klassificering

Med sine mål på 154,2 x 74,5 x 7,9 mm er Huawei Mate 10 Pro lidt større end Galaxy S9. Galaxy S9 kommer også med IP68-klassificering og kan tåle at være under 1,5 m vand i 30 minutter, mens Huawei Mate 10 Pro kommer med IP67-klassificering og kan tåle at være under 1 m vand i 30 minutter.


Er Samsung Galaxy S9 din nye smartphone?

Lyder Samsungs nye flagskib som noget for dig? Kan du ikke vente med at få den nye smartphone mellem hænderne og opleve telefonens innovative teknologi? Hos YouSee kan du købe Samsung Galaxy S9 nemt og hurtigt til en rigtig god pris - og så får du også fri fragt.

Se også vores andre Samsung-telefoner til skarpe priser

I vores webshop kan du vælge mellem de mest populære Samsung-telefoner. Vi har både de helt store flagskibe og Samsungs mere prisvenlige modeller.

Fx den nye S10-serie med Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10+ og Samsung Galaxy S10e.

Se også vores modeller i Note-serien med Samsung Galaxy Note 9 og Samsung Galaxy Note 8.

Du kan også bestille en billig smartphone fra Samsung - fx Samsung Galaxy A7, Samsung Galaxy A6, Samsung Galaxy A50 og Samsung Galaxy XCover 4.
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: