Sony Xperia E5

Sony Xperia E5

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99 kr./min. Hastigheden nedsættes til 128 kbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Du kan bruge op til 10 GB data i de 36 lande, dog aldrig mere data end det, der er inkluderet i dit abonnement. Forbrug herudover faktureres i henhold til priserne for dataforbrug i udlandet, se priser på yousee.dk/europa. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling ellers 9,75 kr./regning via BS el. 49 kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29 kr./md. Du skal blive her i 6 måneder. Gælder kun privatkunder. Tilbud på 0 kr. i oprettelse på Fri Tale / 3 GB og Fri Tale / 40 GB gælder t.o.m. 19. november 2017.

Sony Xperia E5
Med Sony Xperia E5 får du rigtig meget mobil for pengene. Hos YouSee tilbyder vi endda smartphones fra Sony til en pris, som bringer smilet frem hos de fleste. Xperia E5 er designet med et 5" stort HD display pakket ind i bløde afrundede kanter, der ligger perfekt i hånden. Processoren er en Quad Core 1.3 GHz med 1,5 GB RAM, som sammen med Smart Cleaner-funktionen giver en ydeevne i topkvalitet og en hurtig brugeroplevelse.

Xperia E5 har et hoved- og frontkamera, der ikke mangler noget. Frontkameraet på 5 MP er som skabt til selfies og hovedkameraet på 13 MP er udviklet med autofokus og automatisk motivgenkendelse, så du hurtigt kan tage skarpe og fantastiske billeder.

Xperia E5 sætter ingen begrænsninger

Sony Xperia E5 er produceret med en imponerende ydeevne og de bedste funktionaliteter, der sætter brugeroplevelsen i højsædet. Glem alt om langsomme forbindelser eller en smartphone, der kaster håndklædet i ringen, før du gør. Xperia E5 leverer langvarig, perfekt ydeevne, der sikrer at du med din nye mobil altid står med en "det virker bare”-oplevelse.

Sony Xperia E5 har udstyret i orden

Sony Xperia E5 er udviklet med et stærkt batteri, der sørger for lang batterilevetid. Batteriet varer op til to dage, så du uden problemer kan ringe, dele, browse og sms’e, når det passer dig. Xperia E5 har derudover en Quad-core processor og Smart Cleaner-funktion, der sørger for at brugersystemet er i topform, samt mere hukommelse end tidligere modeller. Med denne smartphone har du plads til det, du elsker. Tilføj op til 200 GB ekstra hukommelse med et microSD-kort for ekstra meget plads.

Fantastiske billeder

Xperia E5 har et kamera i høj kvalitet, der tager intet mindre end fantastiske billeder. Sony Xperia E5 gør det nemmere end nogensinde at tage billeder med et stilfuldt og professionelt udtryk. Hovedkameraet på 13 MP er enkelt at bruge med inteligente funktionaliteter som for eksempel Auto Scene Recognition, der automatisk justerer kameraindstillingerne til dit pletskud. Med sit 5 MP frontkamera sikrer Sony Xperia E5, at dine selfies er skarpe og i lækker kvalitet - præcis som dig.

Med Xperia E5 er det enkelt at dele dine billeder

Vi deler vores liv ved at dele fotos. Og vi deler især med de samme bedste venner og familiemedlemmer igen og igen. Med Sony Xperia E5s nye deling-genvej, har Sony gjort det super nemt at dele fotos, videoer og andet med de særlige mennesker, der betyder mest. På den måde er I altid tæt på hinanden på trods fysiske afstande og travle rutiner.

Sony Xperia E5 er en fornøjelse at bruge

Xperia E5 er nem at bruge fra første dag, du tager den ud af pakken, og den bliver kun bedre og bedre med tiden. Sony Xperia E5 har en indbygget brugervejledning, der hver dag giver nyttige tips til, hvordan du kan få endnu mere ud af din mobil. De fleste af os har ikke lyst eller tålmodighed til at læse en lang manual, så de daglige tips og tricks fra Sony Xperia E5 er perfekt til at lære sin smartphone endnu bedre at kende i små etapper. På den måde får du det meste ud af din smartphone hver dag - uden nogen særlig indsats.

Sony Xperia E5 kommer med 16 GB indbygget hukommelse, og du kan vælge i mellem farverne sort eller hvid.

Specifikationer
  • 5" HD-skærm
  • 13 megapixel kamera med autofokus
  • MicroSD™-kort på op til 200 GB
  • Android styresystem (Marshmallow)
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: