Sony Xperia XA2

Sony Xperia XA2

Alt om pakkerne
Et imponerende kamera spækket med lækre specifikationer
Du får et imponerende kamera på 23 megapixel med en lang række specifikationer, der giver dig helt enestående og detaljerige billeder - selv i svag belysning. Med lynhurtig autofokus kan du tage billeder så snart du åbner kameraet.

Optag video i ultra høj 4K-kvalitet

Du kan optage video i høj 4K-kvalitet på XA2. Med SteadyShot står dine videoer altid skarpt. Optag video i slowmotion med 120 billeder i sekundet og få alle livets små detaljer med.

Front-kamera på 8 megapixels med supervidvinkel

Kameraet på fronten af telefonen er på 8 megapixels og du kan tage selfies og få alle dine venner med i billedet med supervidvinkel. På Sony Xperia XA2 er der plads til at alle kan være med!

Et kraftfuldt og intelligent batteri giver lang batterilevetid

Batteriet er især blevet rost i anmeldelserne af mobilen. Med det kraftfulde 3300 mAh-batteri får du strøm på telefonen til hele dagen. Ikke nok med det får du også intelligent batteristyring med smarte løsninger. Kombinationen af Qnovo Adaptive Charging, Battery Care og Smart Stamina baner vej for intelligent batteristyring, der sørger for at batteriet ikke bliver overbelastet eller sløvt på længere sigt. Her får du får du et batteri, der holder! Smart Stamina holder dig forberedt, og giver dig besked om, hvor mange timers batterilevetid du har tilbage på mobilen. På den måde ved du altid, hvornår du skal oplade din telefon, så du kan undgå ubehagelige overraskelser.

5,2” HD-skærm med brugervenlig navigation

Den flotte 5,2” HD-skærm giver dig et skarpt skærmbillede, der strækker sig helt ud til kanten. Du kan også gøre displayet mindre, så du kan navigere rundt på telefonen med en hånd.

Elegant design af metal og glas i fuldendt finish

Sony Xperia XA2 kommer i et design af metal og glas i et fuldendt finish med afrundede kanter, der ligger godt i hænderne. Telefonen kommer i farverne sort og sølv - du vælger helt selv.

Fingeraftrykssensor på bagsiden af Sony Xperia XA2

Sony hopper med på moden og har placeret fingeraftrykssensoren på bagsiden af telefonen - det er hurtigt og nemt at låse mobilen op fra bagsiden, og så får du meget mere skærm på fronten.

Få en hurtig ydeevne og oplev det bedste fra Android

Den kraftfulde Qualcomm Snapdragon 630-processor og 3GB RAM giver dig en super hurtig og jævn ydeevne med den strømbesparende 14nm-teknologi, så batteriet virkelig kommer til sin ret. Så kan du surfe på lynhurtigt på det det gode 4G-netværk og have flere apps åbne på en gang uden at telefonen bliver langsom.

Oplev det fleksible og brugervenlige Android Oreo fra Google

Du får glæde af det fleksible og brugervenlige Android 8.0 (Oreo) fra Google, der er nemt, intuitivt og fleksibelt. Med Android Oreo kan du helt selv bestemme, hvordan du vil se dine applikationer på din smartphones skærm. Du kan samle de apps du bruger mest foran på skærmens og oprette dine helt egne mapper, hvor du kan have relaterede apps samlet et sted. Du kan også designe brugerfladen med forskellige widgets, så du altid har den vigtigste information lige ved hænderne.

Massere af hukommelse på Sony Xperia XA2

Du får masser af plads til opbevaring af videoer, billeder og applikationer på telefonen. Telefonen har 32GB indbygget hukommelse. Har du brug for mere opbevaringsplads på din smartphone kan du opgradere til hele 256GB opbevaring med et microSD-kort. (H2): En fleksibel telefon med plads til to simkort med dual sim Skift nemt mellem privat- og arbejdstelefon med dual sim. På Sony Xperia XA2 kan du have to simkort i din telefon på samme tid, så du kan holde privat- og arbejdstelefonen adskilt på én og samme enhed.

Er Sony Xperia XA2 din nye telefon?

Sony Xperia XA2 er en telefon til dig der vil have en smartphone i den prisvenlige ende af skalaen, men stadig vil have en mobil med et imponerende kamera, et kraftfuldt batteri, en hurtig og stærk processor og en brugervenlig brugerflade.
Specifikationer
  • Kamera: 23 megapixel med 4K videooptagelse
  • 8MP front-kamera med 120 graders supervidvinkel
  • Batteri: 3300 mAh-batteri med lang batterilevetid
  • Display: 5,2” HD-skærm
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: