Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99 kr./min. Hastigheden nedsættes til 128 kbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Du kan bruge op til 10 GB data i de 36 lande, dog aldrig mere data end det, der er inkluderet i dit abonnement. Forbrug herudover faktureres i henhold til priserne for dataforbrug i udlandet, se priser på yousee.dk/europa. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling ellers 9,75 kr./regning via BS el. 49 kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29 kr./md. Du skal blive her i 6 måneder. Gælder kun privatkunder. Tilbud på 0 kr. i oprettelse på Fri Tale / 5 GB gælder t.o.m. 22. oktober 2017.

Sony Xperia XZ Premium: En ny Android-telefon med enestående kamerateknologi
Sony Xperia XZ Premium er kommet til Danmark er. I anmeldelserne af den nye smartphone fra Sony er der især fokus på telefonens enestående kamera og med en 4K HDR skærm kan du se videoer i topklasses kvalitet.

Kameraet er også berygtet for at have en banebrydende slow motion-teknologi der gør det muligt at optage vilde videoer, hvor du kan se alle detaljer som du normalt ikke når at se i normalt tempo.

Telefonen har også en stor hukommelse og kommer med en masse nyttige specifikationer. Mobilen er udstyret med Android 7.1 Nougat styresystem. Læs meget mere om den splinternye smartphone længere nede.

Banebrydende kamerateknologi med mulighed for at optage i slow motion

Anmelderne har talt og med denne nye smartphone fra Sony får du et godt kamera med mulighed for at optage med 960 billeder i sekundet. På denne måde kan du gense dine uforglemmelige øjeblikke og fange alt det øjet ikke når at se i normalt tempo.

Telefonen er udstyret et 19 megapixels bagkamera og et 13 megapixels frontkamera. Med denne telefon er der altså rig mulighed for at topklasses billeder og videoer. Sony lægger også vægt på den nye Motion Eye teknologi som gør at dine billeder bliver skarpe selvom du tager dem i modlys eller svagt belyste omgivelser.

Desuden kan du nyde den gode 5,5” 4K HDR display og se videoer og billeder i høj opløsning med god kontrast og skarpe farver.

En Android-telefon med en god hukommelse og et godt batteri

Sony Xperia XZ Premium er en smartphone Android 7.1 Nougat styresystem. Mobilen har godt med lagerplads med en indbygget hukommelse på 64GB samt mulighed for at opgraderer op til hele 256GB med MicroSD.

Du får også et 3230 mAh batteri der holder hele dagen. Derudover har mobilen Qualcomm Quick Charge så du lynhurtigt kan lade batteriet op.

Du får god lyd, kraftig processor i beskyttet design med Sony Xperia XZ Premium

Telefonen har god lyd til både video, musik og samtaler. Sony tilbyder også at du kan lave specifikke brugerindstillinger så du kan få lyden på din telefon lige som du vil have den.

Sony Xperia XZ Premium giver dig et flot telefon med glasoverflade i et beskyttet design, som kan tåle vand, støv og afviser fedt så du kan have en ren og klar skærm i længere tid. Sony tilbyder farverne Luminous Chrome og Deepsea Black.

Mobilen kommer med en Qualcomm Snapdragon 835 processor. Du får også fingeraftrykslæser og plads til to simkort. Du skal bruge Nano-sim til denne smartphone.

Sådan køber du Sony Xperia XZ Premium til en god pris hos YouSee

Sony Xperia Premium er telefonen for dig der ønsker en smartphone med godt kamera, en god skærm og massere af lagerplads tilgængeligt - der er 64 GB indbygget hukommelse.

Du kan købe telefonen nemt til en god pris hos YouSee så du kan få denne Sony-telefon og få glæde af alle de gode specifikationer denne flotte telefon kommer med.
Specifikationer
  • 5,5 tommer 4K HDR skærm
  • Qualcomm Snapdragon 835 processor
  • Mulighed for MicroSD (op til 256 GB)
  • 3.230 mAh batteri med Qualcomm Quick Charge
  • 19 megapixel bagkamera
  • 13 megapixel frontkamera
  • Fingeraftrykslæser
  • IP68 vand- og støvafvisende
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: