Masser af data i dit mobilabonnement – på Danmarks bedste mobilnet

Hos os får du masser af data i dit mobilabonnement, så du kan surfe, game og streame på mobilen – helt uden bekymringer. Ring, send beskeder og surf på nettet med Danmarks bedste 5G-dækning. Med vores mobilabonnementer er du sikret en hurtig og stabil forbindelse i hele Danmark.

Her falder samtalen ikke ud i toget. Og du kan streame musik, film og tv helt uden, at det hakker – også i sommerhuset.

Du får selvfølgelig også fri tale, sms og mms i alle vores mobilabonnementer. Så kan du ringe løs til dine venner og familie. Og du kan sende alle de sms- og mms-beskeder, du vil. Helt uden at bekymre dig om regningen.

Hvilket mobilabonnement har du brug for?

Tag testen og find det mobilabonnement, der passer til dig.

Tag testen

- og se hvilket mobilabonnement, der passer til dit behov

Oplev 5G hos YouSee

Oplev 5G hos YouSee

Med et YouSee mobilabonnement kommer du på Danmarks bedste mobilnet – nemlig TDC NET’s, som Teknologisk Institut har målt til Danmarks bedste hele 9. år i træk. Du kan opleve den bedste 5G-dækning på landsplan og de hurtigste up- og downloadtider.

Læs mere om 5G

Hvad får jeg med et YouSee Mobilabonnement?

Du får masser af fordele inkluderet i prisen på dit mobilabonnement.

Danmarks bedste mobilnet

Du kommer på TDC NETs mobilnet, som er målt som Danmarks bedste af Teknologisk Institut for 9. år i træk. Så kan du ringe, sende beskeder, streame film og musik og surfe online på en hurtig og stabil forbindelse med markedets bedste 5G-dækning.

Ekstra simkort

Hos os kan du få et datadelingskort, så du kan bruge din data fra din mobilabonnement på din tablet, computer eller modem. Med datadelingskort får du mere frihed til at bruge din data på flere enheder end bare din mobiltelefon.

YouSee Musik

Hos os får du mobilabonnementer med musik. Du får nemlig vores helt egen streamingtjeneste YouSee Musik. Her er over 100 millioner musiknumre indenfor enhver genre og fra ethvert årti. Du får lyd i høj hi-fi-kvalitet, og du kan afspille via AirPlay, CarPlay, Chromecast og Bluetooth.

Roaming World

Du får masser af data, når du rejser uden for Danmark. Og du kan ringe og sender beskeder. Med vores mobilabonnementer får du roaming i 48 lande i Europa og resten af verden. Foruden 36 lande i EU, kan du også bruge din mobil i Australien, i USA, Thailand, Japan og mange flere lande.

Tilbehør til din smartphone

Tilbehør til din smartphone

Hos YouSee kan du købe masser af tilbehør til din mobiltelefon. AirPods, mobilcovers, trådløse opladere, powerbanks, panserglas - vi har det hele.
Her kan du få et overblik over, hvad du kan finde i din lokale YouSee Butik.

  • AirPods

  • Mobilcovers

  • Trådløs oplader

  • Powerbank

  • Panserglas

Find din YouSee-butik her

Roaming World – tag mobilen med på rejsen

Roaming World

Du er altid rejseklar med Roaming World i dit mobilabonnement. Med Roaming World har du op til 40 GB data, fri tale og sms/mms, når du rejser. Så kan du gå på nettet, når du rejser – upload dine rejsebilleder direkte fra strandstolen, find vej på bilferien med GPS og find de bedste spisesteder i nærheden. Og du kan ringe til Danmark og mellem landene. Og så har du masser musik til rejsen med YouSee Musik-appen.

Læs mere om Roaming World

Få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål? Her kan du få svar på ofte stillede spørgsmål om vores mobilabonnementer.

Man kan ikke sige sort på hvidt, hvilket af vores mobilabonnementer, der er bedst. Svaret afhænger af, hvilket forbrug du har.

Fx varierer det fra person til person, hvor mange GB data, du har brug for i dit mobilabonnement. Streamer du mange film på din telefon, skal du bruge flere GB data, end hvis du bare bruger din telefon til at ringe, sende beskeder og tjekke mails.

Uanset hvordan dit forbrug ser ud, har vi helt sikkert et abonnement, der passer til dig. Tag behovstesten længere oppe på siden og find det bedste mobilabonnement, der passer bedst til dine behov.

Vores mobilabonnementer har Danmarks bedste dækning. Uanset hvilket af vores mobilabonnementer du vælger, får du Danmarks bedste mobilnet. Med et abonnement fra YouSee er du sikret rigtig god dækning.

Er du i tvivl om, hvilket mobilabonnement passer bedst til dig? For os er det vigtigt, at du vælger et mobilabonnement efter dit forbrug. Derfor har vi lavet en behovstest, som du kan tage længere oppe på siden. Så kan du få bedre idé om, hvilket af vores mobilabonnementer, der passer bedst til dit forbrug.

Uanset om du har et højt eller lavt forbrug, er du sikker på at finde et mobilabonnement, der passer til dine mobilvaner. Vi har nemlig et bredt udvalg af forskellige abonnementer til ethvert behov.

Når du vælger dit mobilabonnement, skal du selvfølgelig have den mængde data, du har brug for. Du skal hverken gå og mangle data eller betale for en stor mængde data, du aldrig bruger.

Vi tilbyder abonnementer med forskellige antal af GB data. Så hvad end du har et højt eller lavt forbrug af data pr. md. kan du helt sikkert få dækket dit behov med et af vores mobilabonnementer.

Hos os kan du vælge abonnementer med fri data, så du ubegrænset kan streame film, tv, musik og surfe online på din mobiltelefon. Du kan også vælge abonnementer med en større eller mindre mængde antal GB afhængigt af dit forbrug.

Vi tilbyder mobilabonnementer til forskellige priser. Du kan altid se vores aktuelle priser på vores abonnementer på vores hjemmeside og se, hvilket af vores abonnementer, der er billigst. Se priser her.