Jeg vil gerne købe et smartwatch

Vælg blandt flere smartwatches fra Apple og Samsung

Se udvalget

Jeg har allerede et smartwatch

Jeg vil gerne læse mere om smartwatch-abonnementer

Læs mere

Brug dit smartwatch uden din mobil i nærheden

Brug dit smartwatch uden din mobil i nærheden

For at du kan bruge dit ur uden din mobil i nærheden, skal du købe et SmartWatch-abonnement, der aktiverer det eSIM, som er indbygget i dit smartwatch. Med et SmartWatch-abonnement kan du ringe, sende beskeder, tracke din løbetur og meget mere – selvom mobilen ligger derhjemme.

Hvordan får jeg et SmartWatch-abonnement hos YouSee?

For at bestille et SmartWatch-abonnement hos os skal du have et YouSee-mobilabonnement, der understøtter smartwatch. Og så skal du have et smartwatch med et indbygget eSIM (cellular).

Et SmartWatch-abonnement koster 30 kr. pr. måned.

Sådan bestiller du

Du bestiller SmartWatch-abonnementet i Watch-appen på din iPhone eller på dit Samsung-ur.


Se vejledninger her:

Guide til Apple Watch

Køb dit nye Apple Watch hos YouSee

Få rabat på dit nye Apple Watch, når du køber det med et mobilabonnement hos YouSee. Med et Apple Watch kan du tracke din træning, betale med Apple Pay, læse beskeder, modtage opkald, styre din musik og meget mere.

Køber du et Mobil Fri Data til 299 kr./md. eller Mobil 100 GB til 259 kr./md., får du et SmartWatch-abonnement til 0 kr.

Køber du et abonnement med mindre data i, koster SmartWatch-abonnementet 30 kr./md. Med et SmartWatch-abonnement kan du lade mobilen blive hjemme, når du skal på farten.

Se udvalget af Apple Watches

Køb dit nye Samsung Watch hos YouSee

Få rabat på dit nye Samsung Galaxy Watch, når du køber det med et mobilabonnement hos YouSee. Uret måler bl.a. din fysiske aktivitet, følger dine aktiviteter, holder styr på antallet af skridt og mængden af kalorier, og holder dig på den rette vej, ved hjælp af den indbyggede GPS. Alt sammen så du lettere kan få et overblik og nå dine mål.

SmartWatch-abonnementet koster 30 kr./md. Med et SmartWatch-abonnement kan du tage ud og træne og lade mobilen blive hjemme.

Som noget nyt kan du nu også bruge YouSee Musik på både dit Samsung Galaxy Watch samt Google Pixel Watch. Læs mere her

Samsung Galaxy Watch kan kun parres med Samsung-mobiler. Gælder kun Samsung Watch4-modeller eller nyere.

Værd at vide om smartwatch 

Med et SmartWatch-abonnement deler uret taletid, data osv. med din mobil. Hvor meget du kan bruge, afhænger derfor af det mobilabonnement, du har.

Nej, for dit smartwatch har allerede et indbygget simkort – også kaldet eSIM. Når du køber et SmartWatch-abonnement, bliver dette eSIM aktiveret.

Hvis du har et Apple Watch eller et Samsung Galaxy Watch med cellular, kan det bruges.

Du kan købe et smartwatch i vores butikker eller her på siden.

De fleste nyere mobiler fra Samsung og Apple kan parres med et smartwatch. Du skal bare sørge for, at du har hentet den seneste opdatering.

Samsung Galaxy Watch kan dog kun parres med Samsungs egne mobiler.

SmartWatch-abonnementet koster 30 kr./md. Prisen kommer oveni den pris, du ellers betaler for dit mobilabonnement. Har du mobilabonnementet ’Mobil Fri data’ eller Mobil 100 GB, får du SmartWatch-abonnementet til 0 kr.

Nej, uret bliver en slags klon af det mobilabonnement, du har, og derfor får uret ikke sit eget mobilnummer.

Ja, så længe din mobiltelefon har været på nettet i det land du besøger. Og så længe vi har en aftale med en udbyder i landet som understøtter VOLTE. Her kan du se en oversigt over landene, hvor det virker.

Det er kun muligt at tilknytte ét smartwatch til din mobil. Bemærk, at vi ikke understøtter funktionen ’Indstil familie’.

Nej, du skal kun bestille et SmartWatch-abonnement. Det er nemlig det, der sørger for, at det indbyggede eSIM i dit ur taler sammen med din mobil.

Ja, som noget nyt kan du nu lytte til musik direkte på dit ur, samt pause eller skifte musiknummer.