Tv i flere rum

Tv i flere rum med en tv-boks

Med tv fra YouSee har du mulighed for at se tv på mere end et tv af gangen. Du kan få den fulde tv-oplevelse på alle dine store skærme i huset.

Med en tv-boks får du en ensartet tv-oplevelse på alle dine tv-skærme i huset. Du kan optage, pause, spole og starte programmer forfra og få adgang til alle dine streamingtjenester, når du benytter YouSee Tv-bokse til Tv i flere rum.*

Få op til 4 bokse i alt

*Tv-bokse kan både kobles trådløs til internettet eller med kabel. Modtager du tv via antennestikket, så skal tv-boksen dog også forbindes hertil.

Kontakt os og hør nærmere om, hvordan du får flere tv-bokse til Tv i flere rum.

Smart TV & Android TV

Du kan benytte YouSee Tv & Film på Smart TV eller på en Android TV-boks. Hvis du har et nyere Smart Tv fra Samsung, LG, Sony eller Philips, eller en tv-boks med Android TV, så kan du med fordel benytte YouSee Tv & Film-appen

For at bruge YouSee Tv & Film på Smart TV eller Android TV, så skal du have et tv-abonnement der inkluderer en YouSee Tv-boks.

Chromecast & AirPlay

Med YouSee Tv & Film til Android og iOS, kan du også se tv på den store skærm. Med Chromecast eller AirPlay kan du nemlig afspille tv, film og serier fra din mobil eller tablet til dit tv.

Hvad kræver det for at jeg kan få Tv i flere rum?

Hvad kræver det af få Tv i flere rum?

Vi anbefaler en god internetforbindelse. Helst på minimum 20Mbit, for at sikre den bedst mulige oplevelse.

Har YouSee Tv & Film-appen de samme funktioner og muligheder som tv-boksen?

Ikke helt. YouSee Tv & Film-appen kan ikke det samme som din YouSee Tv-boks. Der vil være funktioner der ikke findes i appen. Appen er i konstant udvikling, derfor er det vigtigt, at du husker at opdatere appen.