Tv-boksen fra YouSee Tv til tv i flere rum

Tv i flere rum med en tv-boks

Med tv fra YouSee har du mulighed for at se tv på mere end et tv af gangen. Få en ensartet tv-oplevelse på alle dine tv-skærme i huset. Du kan optage, pause, spole og starte programmer forfra og få adgang til alle dine streamingtjenester, når du benytter YouSee Tv-bokse til Tv i flere rum. Kontakt os og hør mere om dine muligheder.

Smart TV og Android TV

Du kan benytte YouSee Tv & Film på Smart TV eller på en Android TV-boks. Hvis du har et nyere Smart Tv fra Samsung, LG, Sony eller Philips, eller en tv-boks med Android TV, så kan du med fordel benytte YouSee Tv & Film-appen.For at bruge YouSee Tv & Film på Smart TV eller Android TV, så skal du have et tv-abonnement der inkluderer en YouSee Tv-boks.

Chromecast & Airplay

Med YouSee Tv & Film til Android og iOS, kan du også se tv på den store skærm. Med Chromecast eller AirPlay kan du nemlig afspille tv, film og serier fra din mobil eller tablet til dit tv.
Se YouSee Tv via din Chromecast

Hent YouSee Tv & Film app til Android
Hent til Android
Se YouSee Tv via Airplay

Hent YouSee Tv & Film app til iOS
Hent til iOS

Hvad kræver det for at få Tv i flere rum?

Vi anbefaler en god internetforbindelse. Helst på minimum 20Mbit, for at sikre den bedst mulige oplevelse.

Hae YouSee Film & Tv appen samme funktioner og muligheer som tv-boksen?

Ikke helt. YouSee Tv & Film-appen kan ikke det samme som din YouSee Tv-boks. Der vil være funktioner der ikke findes i appen. Appen er i konstant udvikling, derfor er det vigtigt, at du husker at opdatere appen.