Stabilt wi-fi i hele hjemmet

Stabilt wi-fi i hele hjemmet med WiFi Booster fra YouSee

Står din wi-fi-router i et teknikskab eller i kælderen? Har du tykke vægge, flere etager eller mange rum? Eller måske synes du, at routeren er for stor at have stående fremme? Med YouSee WiFi Booster kan du få bedre trådløs forbindelse i de områder af hjemmet, som ikke har fuld dækning.

Et sæt af vores små WiFi Boostere skaber et intelligent netværk i dit hjem, der får dit trådløse internet ud i krogene og fordeler forbindelsen til lige der, hvor du befinder dig.

Tag testen – og se, om du har brug for et sæt boostere

Wifi Booster Sæt

Bliver dit internet langsomt, når du går ind i soveværelset eller ud på terrassen? Så kan YouSee WiFi Boostere være en god løsning for dig.


Det koster 19 kr. pr WiFi Booster i leje om måneden.
Lejeaftalen kan opsiges med en måneds varsel. Der er ingen binding


Prøv testen for at se, om du vil have gavn af et sæt wi-fi boostere i dit hjem.

Tag testen

Obs: Du kan kun få WiFi Boostere, hvis du har internet fra YouSee.

Sådan opsætter du din Wifi Booster

Har du brug for hjælp til opsætning af din Wifi Booster? Det er nemt selv at installere. Bare følg guiden ved at trykke på knappen herunder.

Opsætning

Der følger en app med til iPhone og Android. Med den kan du nemt opsætte og overvåge dit wi-fi-netværk. Med appen kan du også finde ud af, hvor det er bedst at placere din WiFi Booster.

Få svar på dine spørgsmål

Herunder kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål i forbindelse med YouSee WiFi Boostere.

Lad os sige det, som det er: Ikke alle boliger er lige wi-fi venlige. Hvis du har et stort hjem, et hjem i flere etager, eller tykke betonmure mellem rummene, kan det være svært for det trådløse signal at nå rundt i hele boligen – uanset hvor hurtig bredbåndsforbindelsen er.

En WiFi Booster er en intelligent WiFi Extender, der forbedrer din trådløse forbindelse, så internettet når ud i alle hjemmets hjørner, og du kan bevæge dig frit rundt uden knas på forbindelsen.

Et sæt WiFi Boostere skaber et intelligent netværk i dit hjem, der fordeler det trådløse internet i hele hjemmet og koncentrerer forbindelsen lige der, hvor du befinder dig. Boosternes smarte Mesh-teknologi betyder, at hjemmenetværket selv prioriterer internettet, så alle enheder som mobiltelefoner, tablets, computere og tv-bokse har en optimal forbindelse.

Med den nyeste Mesh-teknologi forlænger WiFi Boosteren både det eksisterende signal og koncentrerer internettet i områder med online enheder, så snart der er mere end én Booster tilsluttet. 

I modsætning til Repeatere og Extendere, skaber Boosterne et intelligent netværk i dit hjem, som selv styrer det trådløse internet og skaber den bedst mulige forbindelse. Det kræver derfor som minimum et startsæt, bestående af to WiFi Boostere, for at oprette og opretholde et stabilt hjemmenetværk.

Når du har bestilt dit startsæt, kan du bestille supplerende WiFi Boostere til 20,- pr. stk. /md. Har du et stort område, der skal dækkes, kan du supplere med det antal, der er behov for.

Desværre ikke. For at kunne leje vores boostere, kræver det internet fra YouSee.

Der er en måneds opsigelse på WiFi Boosterne. Du kan opsige ved at ringe til os på 70 70 40 40 eller besøge en af vores YouSee-butikker. Hvis du lejer WiFi Boosterne, skal du returnere dem, når lejeperioden udløber. Har du derimod købt WiFi Boosterne, skal du ikke returnere dem.

Det er desværre ikke længere muligt at købe YouSee WiFi Booster.

 • Størrelse: 100mm(H) x 108.4mm(D) x 41.5mm(B)

 • WiFi Mesh-netværk med trådløs forbindelse mellem hver Booster-enhed.

 • Multimedia support: Herunder bl.a. streaming af YouSee tv, YouTV og tilslutning af tv-boks trådløs el. kablet via Booster. 

 • Booster kan opsættes som Mesh Extender eller enkelt Access Point.

 • WiFi Dual band med op til 1600 MBit/s 

 • Avanceret roaming – Seamless handover af Devices/Klienter mellem Boostere

 • Band Steering – Devices/Klienter flyttes automatisk til maksimum båndbredde

 • 2.4 GHz

  • 2x2 MIMO 802.11b/g/n

 • 5 GHz

  • 4x4 MIMO 802.11g/n/ac

 • 2 LAN porte, Ethernet Gigabit (RJ45)