Med internet fra YouSee får du fantastisk dækning, indbygget sikkerhed og fuld kontrol over dit netværk. Kort sagt: internet uden bekymringer. 

Nogle ting skal bare fungere. Og internet er en af de ting. Det er en usynlig del af hverdagen, som vi ikke tænker over – undtagen når det ikke virker. Det ved vi bedre end nogen anden. Derfor får du en mesh-ready router, som både sikrer dig fuldt signal og total online-tryghed, når du har internet fra os. 

Lige nu kan du få en superhurtig fiber-forbindelse på 1.000 Mbit inkl. YouSee Mesh til 0 kr. de to første måneder.

Indtast dit nummer og bliv ringet op af en af vores internet-eksperter. Så kan vi sammen finde den løsning, som er den helt rigtige for dig.

Læs mere om behandling af personoplysninger i YouSees persondatameddelelser her. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke – klik her.

Vores mest intelligente router

Vores YouSee WI-Fi 6 router er genial. Så er det sagt. Den er udstyret med en ny og innovativ teknologi, som giver din internetoplevelse et kæmpe løft. Den har indbygget sikkerhed, som helt automatisk beskytter dig mod online-trusler. Samtidigt leverer routeren så stærkt et wifi-signal, at det dækker behovet for 87% af de danske husstande. Har du en større bolig eller halter signalet i nogle af hjemmets værelser, kan du nemt udvide dit wifi. Routeren er nemlig klar til mesh – en smart ny form for trådløst netværk.  

YouSee Mesh giver dig fantastisk dækning overalt

Mesh er en banebrydende teknologi, der giver dig hurtigt og stabilt wifi – uanset hvor stort dit hjem er. Ved hjælp af såkaldte mesh-noder får du et trådløst netværk, som sikrer dig et stærkt wifi-signal i alle boligens kroge. Det er ikke bare smart, men også supernemt at sætte op. Du skal nemlig ikke gøre andet end at placere noderne, der hvor du gerne vil have dem. Og når de er aktiveret, bliver de helt automatisk forbundet til din router.

Vil du også have intelligent wifi fra YouSee? Klik på knappen og se hvad du kan få.

Tjek min adresse

Tre grunde til, at YouSee Mesh er genialt

  1. Mesh-netværket sørger automatisk for at sende wifi-signalet derhen i hjemmet, hvor du bruger flest Mbit. 

  2. Din YouSee router indeholder allerede en mesh-node, så du har kun brug for en node yderligere for at lave et mesh-netværk. 

  3. En mesh-node er lille, men er super-effektiv og du kan placere den lige, hvor du vil. Og så er det super nemt at tilslutte den via Mit Internet-appen. Efter første tilslutning forbinder den sig automatisk til routeren.

Du er beskyttet fra det sekund, du er online

Vi ville ønske det ikke var nødvendigt, men online-trusler fylder mere og mere i hverdagen. Og det er vigtigt at have styr på din sikkerhed på nettet. Derfor har vi sørget for, at din router har en indbygget sikkerhedsløsning, der automatisk beskytter dig mod hackere og tvivlsomme hjemmesider, når du er på dit wifi. Du skal ikke rode med at installere yderligere programmer eller aktivere noget – du er helt automatisk beskyttet ved hjælp af routeren. Faktisk allerede fra det øjeblik, du tænder den. Og det gælder alle de enheder, som er koblet på dit wifi.

Sæt dine egne regler for skærmtid

Skal iPad’en ikke kunne streame tegnefilm efter kl. 19? Eller vil du sikre, at teenageren ikke ligger og chatter hele natten? Sæt regler for skærmtid ved hjælp af appen Mit Internet, som også følger med dit internetabonnement. Med appen kan du også administrere din sikkerhedsløsning, få overblik over dit mesh-netværk, oprette gæstenetværk og meget mere, så du altid har fuld kontrol over dit wifi.