Lige nu kan du få oprettelse og fragt for 0 kr. og samtidig spare 100 kr./md. i 6 mdr.

Indtast dit nummer og bliv ringet op af en af vores internet-eksperter. Så kan vi sammen finde den løsning, som er den helt rigtige for dig.

Der er sket en fejl,og vi kan ikke vise kontakformularen

Kontakt os her

Oplev næste generation wifi

Vores intelligente router

Routeren er bygget på en ny og innovativ teknologi, som løfter din internetoplevelse. Den har indbygget sikkerhed, som helt automatisk beskytter dig mod online-trusler. Samtidigt leverer routeren så stærkt et wifi-signal, at det dækker behovet for 87% af de danske husstande. Har du en større bolig, beton-vægge eller halter signalet i nogle af hjemmets værelser, kan du nemt udvide dit wifi med YouSee Mesh. Routeren er nemlig mesh-ready, så du nemt kan opsætte et mesh-netværk i hjemmet.  

Vil du også opleve næste generation wifi? Tryk på knappen, og se hvad vi kan tilbyde på din adresse.

Tjek din adresse

YouSee Mesh giver den gode dækning overalt i hjemmet

Mesh er teknologien, der giver dig hurtigt og stabilt wifi – uanset hvor stort dit hjem er. Ved hjælp af vores mesh-noder får du et trådløst netværk, som sikrer dig et stærkt wifi-signal på tværs af hjørner og etager. Og til hele familien. 
 
Og så er det nemt at sætte op via vores wifi-app. Når du først har gjort det én gang, er de automatisk forbundet til din router. 

Tre grunde til, at YouSee Mesh er en virkelig god idé

  1. Mesh-netværket sørger automatisk for at sende wifi-signalet derhen i hjemmet, hvor du har mest brug for det. 

  2. Din YouSee router indeholder allerede én mesh-node, så du har kun brug for en node yderligere for at lave et mesh-netværk. 

  3. En mesh-node er lille, men er super-effektiv og du kan placere den lige, hvor du vil. Og så er det super nemt at tilslutte den via Mit Internet-appen. Efter første tilslutning forbinder den sig automatisk til routeren.

Indbygget sikkerhed i routeren. Heldigvis.

Vi ville ønske det ikke var nødvendigt, men online-trusler fylder mere og mere i hverdagen. Og det er vigtigt at have styr på din sikkerhed på nettet. Derfor har vi sørget for, at din router har en indbygget sikkerhedsløsning, der automatisk beskytter dig mod hackere og tvivlsomme hjemmesider, når du er på dit wifi. Du skal ikke rode med at installere yderligere programmer eller aktivere noget – du er helt automatisk beskyttet ved hjælp af routeren. Faktisk allerede fra det øjeblik, du tænder den. Og det gælder alle de enheder, som er koblet på dit wifi.

En wifi-app med indbygget forældrekontrol. Også til forældre.

Skal iPad’en ikke kunne streame tegnefilm efter kl. 19? Eller vil du sikre, at teenageren ikke ligger og chatter hele natten? Sæt regler for skærmtid ved hjælp af appen Mit Internet, som også følger med dit internetabonnement. Med appen har du wifi-styring lige ved hånden, så du også nemt opsætte dit mesh-netværk, få overblik over eventuelle sikkerhedstrusler, skifte wifi-navn og password, oprette gæstenetværk og meget mere, så du altid har fuld kontrol over dit wifi.