YouSee Bredbånd Se alle priser og hastigheder
på din adresse

  Få lynhurtigt
  og stabilt
  internet

  Hurtig. Hurtigere. GigaSpeed

  GigaSpeed-stemplet er din garanti for den bedste internetoplevelse. Med 1.000 Mbit er GigaSpeed nemlig den hurtigste og mest stabile hastighed, du kan få. Så kan hele familien streame, game og være online, uden at det hakker. GigaSpeed dækker både over fiber og coax, så vælger du GigaSpeed, er du altid sikker på at få den hurtigste forbindelse.

  YouSee kan levere 1.000 Mbit til 1.5 mio. hjem.
  Den bedste wi-fi router med billigt bredbånd fra YouSee

  Trådløst internet i topklasse

  Du får en af markedets bedste wi-fi routere med, når du bestiller internet hos os. Med den er du sikret en god og stabil forbindelse og en fantastisk wi-fi dækning. Med vores Gør det selv-installation kan du nemt og hurtigt tilslutte din router. Du skal bare følge vores kvikguide - og ellers guider vi dig også gerne over telefonen eller sender en tekniker hjem til dig.

  Test hvilken hastighed du har brug for

  Tag vores test og find den internethastighed, der passer til dig.

  Nyhed

  Boost dit wi-fi

  Med YouSee WiFi Booster får du boostet din wi-fi-forbindelse i alle hjemmets kroge for kun 39,- pr.md.


  Værd at vide om bredbånd

  Se alle priser og hastigheder
  på din adresse

  Hvad er bredbånd fra YouSee?

  YouSee giver dig lynhurtigt internet – faktisk kan over 1.4 mio. husstande få 1.000 Mbit. Men en god forbindelse er meget mere end hastighed. Det handler også om, at du får den bedste wi-fi-router, så din forbindelse ikke hakker. At du kan få hjælp fra mere end 1.700 medarbejdere, hvis teknikken driller. Og at et sikkerhedscenter arbejder for, at du har en sikker forbindelse.

  YouSee Bredbånd er internet med lynhurtig hastighed. Og vi leverer bredbånd på flere forskellige måder. Hos os kan du få bredbånd via kabel-tv-nettet (coax), telefonstikket (DSL) og fibernettet. Derudover tilbyder vi Mobilt Bredbånd til dig, der bor et sted i landet, hvor bredbåndsforbindelsen via telefonstikket ikke giver dig en hurtig nok forbindelse.

  Vores udvalg af bredbånd gør med andre ord, at hele Danmark kan få en hurtig internetforbindelse. Bl.a. fordi vi har udskiftet det traditionelle og langsomme ADSL og har erstattet det med moderne teknologier – til din fordel. Med YouSee Bredbånd kan du derfor altid vælge gode download- og uploadhastigheder på en stabil og sikker internetforbindelse.

  Du har mulighed for at vælge blandt forskellige hastigheder. Ovenfor kan du se hastighederne (Mbit) på alle vores internetabonnementer. Husk, at indtaste din adresse for at få vist, præcis hvilke hastigheder du kan få, hvor du bor. Dine valgmuligheder afhænger nemlig af, hvilken teknologi du har på din adresse – altså om du har coax, DSL eller fiber.

  Vi tilbyder både en nem Gør Det Selv-løsning, hvor du selv installerer dit bredbånd. Det gør du ved at koble den medfølgende router til stikket i dit hjem. Du har også mulighed for at bestille en tekniker, som hjælper dig med at installere din nye internetforbindelse. Vælger du at gøre det selv, sørger vi naturligvis for, at du får en vejledning, så du kan se, præcis hvordan du skal gøre.

  Hvilken type internet skal jeg vælge?

  Er du i tvivl om, hvor hurtigt internet du skal vælge?

  Hos os er det nemt og hurtigt at finde ud af, præcis hvilken type internet, du skal vælge ved at svare på nogle få spørgsmål om din husstand.

  Ud fra hvor mange personer I er derhjemme, hvor meget I streamer og gamer, og hvor mange enheder I har koblet til internettet derhjemme, vurderer vi, hvilken type internet, I har brug for.

  Du kan også se, hvor meget I kan streame og game, og hvor mange enheder I kan være koblet på nettet på samme tid.

  Så hvis I fx er mange enheder koblet til internettet samtidig, streamer meget og har trådløse enheder som højttalere, radio og lysstyring, skal du bruge internet med en højere hastighed, end hvis I har få enheder derhjemme og primært bruger nettet til at tjekke mails, netbank og være på sociale medier.

  Vores router giver trådløst internet til hele familien

  Når du vælger hurtigt bredbånd fra YouSee, får du det via vores router, som er bedst i test.

  Med bredbånd og vores lynhurtige hastigheder på op til 1.000 Mbit får du en stabil internetdækning til hele familien. Så kan I gå på internettet på alle jeres mobiler, tablets og computere på samme tid og streame film og tv-serier i ultra høj kvalitet.

  Routeren er inkluderet i prisen, når du vælger bredbånd fra YouSee.

  Få bedre internet i hele hjemmet med vores WiFi Booster

  Oplever du, at internettet ikke når helt ud i alle rum? Med en YouSee WiFi Booster kan du få boostet din wi-fi-forbindelse, så du og din familie kan få god dækning i alle hjemmets kroge.

  Læs mere om WiFi Booster

  Få en hurtigere og stærkere forbindelse

  Få tips til, hvordan du kan få et hurtigere og mere stabilt trådløst netværk derhjemme.

  Læs mere om trådløst netværk

  Hvordan installerer jeg mit bredbånd?

  Bredbånd fra YouSee er nemt og hurtigt at installere. Du modtager din router inden for to dage efter oprettelsen. Der ligger en vejledning i kassen, som hjælper dig gennem en række enkle trin, så du inden for kort tid kan bruge dit internet og få wi-fi-signalet klar, så du kan få glæde af det trådløse net.

  På vores hjemmeside kan du også finde svar på eventuelle spørgsmål om, hvordan du installerer dit bredbånd. Foruden hjælp til opsætningen kan du få gode råd til, hvordan du får mest muligt ud af wi-fi-forbindelsen, når den først er installeret.

  Du kan fx læse om, hvordan du finder det bedste sted at placere din router, så du får den bedste trådløse forbindelse i flere rum. Sidst men ikke mindst kan du også få hjælp af vores dygtige kundeservicemedarbejdere på 70 70 40 40.

  Få hjælp til opsætning

  Hvad koster bredbånd fra YouSee?

  Prisen på bredbånd hos YouSee varierer efter, hvor hurtig forbindelsen er. Her på siden kan du se vores priser og tilbud på bredbånd. Husk, du først kan se de præcise priser, når du har indtastet din adresse i adressefeltet her på siden.

  Uanset hvilken upload- og downloadhastighed, du vælger, får du altid bredbånd til rigtig gode priser. For du får nemlig mere end bare hurtigt internet, når du vælger bredbånd fra YouSee. Fx kan du være helt tryg ved forbindelsen. Uuanset om du er tilkoblet via coax, DSL eller fiber, er du på TDC's hurtige og stabile netværk, som vi bruger hos YouSee.

  Derudover får du en router, der er bedst i test. Danmarks største kundeservice og en sikkerhedspakke, så du og familien kan surfe trygt på nettet. Alt sammen med i prisen. Du betaler for din internetforbindelse enten hver måned eller hvert kvartal, og det er nemt og hurtigt at oprette et internetabonnement. Her på siden kan du bestille bredbånd allerede i dag. Hos os får du billigt bredbånd, fordi du får meget mere end bare en internetforbindelse. Her på siden kan du læse meget mere om alle de fordele, du får med, når du bestiller internet hos os.

  Skal jeg vælge det billigste bredbånd?

  Pris er for rigtig mange afgørende for, hvilken type bredbånd de vælger. Men inden du evt. vælger det billigste bredbånd, er det vigtigt at overveje, hvad du skal bruge dit bredbånd til – og hvor mange I skal være på forbindelsen på samme tid.

  Er I fx en familie, hvor flere streamer Netflix, HBO eller YouTube på tv og tablets? Så er det vigtigt, at hastigheden er optimal for jer alle sammen, så billederne ikke begynder at hakke. Streamer I Netflix i HD-kvalitet, skal I konkret regne med, at I får brug for minimum 5 Mbit. Streamer I i Ultra HD, anbefaler vi minimum 25 Mbit. Bruger du eksterne services til online backup, bør du også overveje en højere uploadhastighed.

  Derudover kræver det en god router med et godt wi-fi-signal at få lynhurtigt bredbånd i hjemmet. Og du bør også tænke på sikkerheden, når du er online. Hos YouSee leverer vi Danmarks bedste wi-fi router - og du får også en sikkerhedspakke med i prisen.

  Hos YouSee kan du med andre ord både få billigt bredbånd og en bredbåndsløsning, der koster lidt mere – men som er perfekt til familien, der gerne vil sikre, at alle kan streame og game løs, uden internettet hakker.

  Du får mange unikke fordele med billigt bredbånd fra YouSee

  Med internet fra YouSee får du en lang række fordele – bl.a. en sikkerhedspakke, en stabil dækning og en router, der er bedst i test. Derudover kan du få hjælp til både oprettelse og installation, hvis du har brug for det. Og du kan glæde dig til at nyde godt af den ekspertviden, du får fra Danmarks største kundeservice.

  De mange fordele er alt i alt grunden til, at vi taler om billigt bredbånd – fordi du får meget mere med, når du vælger YouSee.

  Så er du på udkig efter billigt bredbånd? Og sætter du pris på en hurtig og stabil internetforbindelse til hele familien? Så har vi helt sikkert en forbindelse, der passer perfekt til dig. Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg af hastigheder til billige priser, hvor alle kan være med. Hos os kan du faktisk få markedets hurtigste bredbåndsforbindelse på helt op til 1.000 Mbit. Er du i tvivl om, hvor mange Mbit du har brug for? Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den hastighed, der passer til netop dine internetvaner.

  Sidst men ikke mindst får du mulighed for at deltage i en lang række eksklusive oplevelser. Blandt andet kan du komme med til koncerter, akustiske live-sessions og Meet'n'Greets med de største kunstnere fra Danmark og udlandet. Vælger du YouSee som udbyder af din bredbåndsforbindelse, får du meget mere end bare hurtigt internet. I boksene ovenfor kan du læse mere uddybende om hver enkelt fordel.

  Hvordan bestiller jeg bredbånd fra YouSee?

  Det er nemt at bestille bredbånd fra YouSee. Du skal blot taste din adresse i adressefeltet her på siden – så kan du se, hvilke hastigheder vi kan levere på din adresse. Og du får hjælp til at vælge den hastighed, der passer bedst til dine behov.

  Gå til toppen af siden, og indtast din adresse – så får du et overblik over vores aktuelle priser og tilbud på bredbånd. Og du kan bestille lynhurtigt bredbånd med det samme og glæde dig til snart at have internet i topklasse i hjemmet.

  Få bredbånd med sikkerhedspakke og høje hastigheder

  Hos YouSee vægter vi din online sikkerhed højt. Med vores bredbåndsprodukter behøver du ikke bekymre dig om at miste dine personlige data eller at blive udsat for hackerangreb, når du og familien færdes på nettet. Vi tilbyder en sikkerhedspakke, der sikrer dig og hele familien mod cyberkriminalitet.

  Med YouSee som internetudbyder og en af vores routere får du også stabilt bredbånd med gode upload- og downloadhastigheder, som kan holde til, at hele familien er på internettet på samme tid.

  Hos os kan du vælge mellem et bredt udvalg af hastigheder – vi kan faktisk levere helt op til 1.000 Mbit, som er markedets hurtigste hastighed. Har du brug for hjælp til at finde ud af, hvor mange Mbit du skal bruge? Vores kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde ud af, hvilken hastighed der passer til dig.

  Installation af Sikkerhedspakken

  Du får en trådløs router og fem private mailadresser med i prisen

  Foruden hurtige hastigheder og en stabil forbindelse tilbyder vi dig en trådløs router, så du kan gå på internettet via wi-fi på alle dine enheder.

  Vi tilbyder dig også hele fem private mailadresser. Med YouSee Mail får du ingen reklamer i din mail som i fx Gmail. Og du kan komme til dine mails via bl.a. Outlook på både din mobil, tablet og computer.

  Hvad er forskellen på et modem og en router?

  Et modem og en router er næsten det samme - begge leverer internet til din computer, tablet, mobil, tv og andre trådløse enheder med forbindelse til nettet.

  Der er dog en lille forskel på et modem og en router. Modemmet er en boks, der leverer internet til dit hjem. Mens modemmet leverer selve internettet, sørger en trådløs router for, at du kan koble alle dine trådløse enheder på forbindelsen.

  Du kan i princippet godt klare dig med et modem, men her kan du kun forbinde op til 2 enheder ad gangen. Med en trådløs router kan du forbinde mange flere enheder ad gangen.

  Vores modem kommer med indbygget trådløs router, så du automatisk kan koble alle dine trådløse enheder på internettet derhjemme.

  Du kan også få mobilt bredbånd hos YouSee

  Hos os kan du også få mobilt bredbånd på Danmarks bedste 4G-netværk til en rigtig god pris. Så kan du tage dit internet med dig alle steder. Mulighederne er mange med mobilt bredbånd fra YouSee – tag fx dit internet med på weekendturen til sommerhuset, på stranden eller i toget. Med mobilt bredbånd fra YouSee kan du praktisk talt surfe på nettet og streame film og tv-serier hvor som helst. Og når som helst.

  Mobilt bredbånd er trådløst internet, som fungerer via et usb-stik, der er en lille mobil og trådløs router, som leverer internet til din computer. Den lille router, som du sætter i din computer, modtager de trådløse internetsignaler via et simkort. Med mobilt bredbånd kan du være online på farten på Danmarks bedste 4G-netværk, så du kan se film og tv-serier både derhjemme og på togturen – helt uden at forbindelsen hakker.

  Vi har forskellige typer af mobilt bredbånd til forskellige priser. Prisen pr. måned for mobilt bredbånd varierer efter, hvor mange GB data du vil have med i dit abonnement. Med mobilt bredbånd får du et internet, du kan tage med dig på farten – og så er det hurtigt og stabilt, for vi bruger TDC's lynhurtige og stabile mobilnetværk.

  Læs mere om Mobilt Bredbånd

  Få fibernet med fart på

  Du kan få fibernet med tårnhøje hastigheder på helt op til 1.000 Mbit. Fiber er både godt til streaming af musik, film og tv. Og fibernet er også perfekt til dig, der har elektronisk udstyr derhjemme, som er koblet til nettet. Fx trådløse højttalere, tv, køleskab osv.

  Fibernet fungerer via lyslederkabler. Almindeligt bredbånd får du via telefonstikket eller kabel-tv-nettet. At fibernet fungerer via lyslederkabler betyder, at internettet bliver fragtet med lysets hastighed, så du kan sende og modtage data med samme hurtige hastighed på din internetforbindelse.

  Med lynhurtigt fibernet kan I være mange på nettet på samme tid, helt uden forbindelsen bliver langsom. Så kan hele familien streame film, tv og musik samtidig med, at I kan have alle hjemmets trådløse produkter kørende.

  Få hjælp til oprettelse og installation - og svar på alle dine spørgsmål

  Det er nemt og hurtigt at bestille bredbånd hos YouSee. Du kan enten ringe til os og få hjælp til oprettelsen eller bestille det selv her på siden.

  Elsker du gør-det-selv-løsninger, eller foretrækker du teknikerhjælp til installationen af din nye bredbåndsforbindelse?

  Vi har 1.200 teknikere, der står klar til at hjælpe dig med at installere dit bredbånd. Deres hjælp har du altid mulighed for at tilkøbe. Du kan også benytte dig af vores online selvbetjening, hvor du finder hjælp til installation, gode tips og videoer, der viser dig, hvordan du opsætter dit bredbånd.

  Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe til os på 70 70 40 40.

  Få hjælp til installation

  Test din bredbåndshastighed

  Tag vores hastighedstest og se, hvor hurtig din nuværende internetforbindelse er.

  Test din bredbåndshastighed

  Se, hvilke hastigheder du kan få på din adresse

  Hvilken hastighed du kan få afhænger af, hvor du bor. Indtast din adresse i adressefeltet øverst her på siden, og få svar på, hvor hurtigt bredbånd du kan få.