Nu kan du opleve 5G-hastigheder med YouSee

Oplev 5G med en 5G-mobil. Du får 5G med i dit mobilabonnement fra 199,-/md.

Vælg abonnement

Få Fri Tale, SMS og MMS, Wifi opkald og masser af data. Og vælger du et abonnement fra 199,-/md. får du også 5G med. Så er det bare op til dig, hvilken 5G-mobil du vil vælge, for at få den fulde 5G-oplevelse.

Danmarks bedste mobilnetværk – nu med 5G

NYHED! Du får Danmarks bedste 4G-mobilnetværk – nemlig TDC NETs. Det betyder, bedste dækning og hurtigste hastigheder på landsplan.

Roaming World

Op til 20 GB roaming i alle abonnementer. Fri tale, sms og mms samt masser af data når du rejser i 48 lande, som fx USA, Tyrkiet og Thailand.

YouSee Musik

Du får fri adgang til YouSee Musik appen. Lyt til over 65 mio. musiknumre uden at bruge mobildata.**
Nyhed!

Børneabonnement

- Skal dit barn have sit første mobilabonnement?

Giv dit barn en rigtig god start på mobil-livet med et YouSee børneabonnement. Dit barn kommer på DK’s bedste mobilnetværk med den bedste mobildækning på landsplan og de hurtigste hastigheder. I YouSee ’s selvbetjening kan du nemt og hurtigt tilpasse abonnementet og beskytte dit barn mod uheldige oplevelser.

Kun 69 kr./md.

1 Times Tale + 3 GB

Mindstepris 1 md. 168 kr.

Oplev 5G-hastigheder

Fri + Fri Data

299 kr./md.

Til dig selv eller hele familien?

1 abonnementVed at tilføje flere abonnementer sparer du penge og får valgfrie fordele med YouSee More.

Børneabonnement

- Giv dit barn en god start på mobil-livet.

Hos os finder du det perfekte børneabonnement til små hænder. For kun 69 kr./md. får dit barn 1 times tale, 3 GB data, fri sms og mms og roaming i 36 lande. Alt sammen på Danmarks bedste mobilnetværk. Du kan nemt og hurtigt tilpasse abonnementet med beskyttende begrænsninger. Det er trygt - både for dig og dit barn.

Nyt abonnement
Fri SMS og MMS

Børneabonnement

69 kr./md.

Er du allerede YouSee Mobil kunde?
Jo flere abonnementer du har, jo flere valgfrie fordele får du
- Få masser af fordele
Har du mere end ét abonnement hos os, kan du blive en del af vores fordelsprogram YouSee More – uden det koster ekstra. Vælg mellem masser af fordele, og skift dem ud, når det passer dig.

Tag mobilen med på rejsen

- uden at bekymre dig om regningen
Med et YouSee mobilabonnement kan du roligt tage mobilen med på rejsen til 48 lande i hele verden. For med Roaming World i dit abonnement har du fri tale, sms/mms og op til 20 GB data. Du kan frit ringe lokalt og til Danmark. Og derudover kan du lytte til al din yndlingsmusik med YouSee Musik app’en. Så kan du slappe af og nyde rejsen.

Alle abonnementer er nu inkl. Roaming World, så udover 36 lande i Europa kan du også tage mobilen med til Tyrkiet, Thailand, USA, Canada, Færøerne, Australien, New Zealand, Kina, Singapore, Hong Kong, Malaysia og Japan - altså 48 lande. Bemærk, at du i de 12 nævnte lande ikke kan ringe mellem landene.

Adgang til over 65 millioner musiknumre

Med YouSee Musik får du adgang til over 65 millioner musiknumre, som du kan lytte til på din mobil, tablet og pc - når og hvor du vil. Byg din egen musiksamling, eller lad dig inspirere af hundredvis af playlister, genrer eller musikradioer. Det kan også være, du kan finde inspiration i de musiktips, vi har samlet til dig fra nogle af de største danske stjerner? YouSee Musik er inkluderet i alle nye YouSee Mobil basisabonnementer. Lyt til al din yndlingsmusik uden at betale ekstra for en musiktjeneste og uden at bruge mobildata.**

Oplev 5G speed hos YouSee

Danmark bedste mobilnetværk er først med 5G. Det betyder, at du allerede fra september 2020 kan opleve 5G hastigheder på mobilen. Du kan få 5G med i dit YouSee mobilabonnement til 199 kr./md. - så er det op til dig at vælge, hvilket 5G mobil du vil have.

Ringer du jævnligt til udlandet?

Har du valgt et abonnement med tale til 54 lande, kan du ringe billigt fra Danmark til udenlandske fastnet- og mobilnumre. Hvor mange timers tale afhænger af det abonnement, du har valgt. Gælder ikke når du er i udlandet.

Tillægspakker

Har du ikke et abonnement med tale til udlandet, kan du købe en tillægspakke til dit abonnement.

Voicemail App

Med YouSee Voicemail app'en bliver det mere enkelt at aflytte, gemme og få overblik over dine telefonsvarer-beskeder. Din voicemail sørger for, at du ikke går glip af beskeder, når din telefon er optaget, slukket eller uden dækning. Download app'en til både iOS og Android.