Apple iPhone 8

Apple iPhone 8

Alt om pakkerne
Apple har lanceret en ny generation af iPhones
iPhone 8 er landet og datoen for release på iPhone 8 i Danmark er d. 15. september 2017 klokken 09.01. iPhone 8 er en af de tre nye iPhone-modeller fra Apple, der hver især konkurrerer med blandt andet Galaxy-modeller som Samsung Galaxy Note 8.

Med en række banebrydende og innovative specifikationer og et funktionelt design af glas er de nyeste stjerner fra Apples visionære univers i den grad blevet opdateret – både udenpå, men bestemt også inden i.

Tirsdag d. 12 september 2017 var dagen, hvor Apple afholdte deres officielle keynote speech event i Steve Jobs Theater i Californien, USA. Her præsenterede de deres helt nye produkter for offentligheden – heriblandt deres nye Apple Watch, TV og selvfølgelig de nye smartphones. Som altid havde de gået stille med dørene før de afslørede deres nye iPhone-modeller for offentligheden.

Rygter har svirret blandt tech eksperter, og på Twitter, Facebook, Google samt andre online platforme har man kunne læse, om alle de spekulationer og forventninger, der var til de nye iPhones. Hvordan ville Apple markere, at iPhone i år har 10 års jubilæum?

Det ved vi nu, efter at Apple, d. 12. september, har introduceret iPhone X - Apples mest visionære smartphone til dato. Når det så er sagt, vil både iPhone 8 og X byde på banebrydende design, spækket med intelligente funktioner.

Nåede du ikke at se med da d. 12. september, da Apples helt nye generation af iPhones blev præsenteret? Her på siden kan du læse om de mange specifikationer, der gør den nye iPhone 8 til en af de mest innovative og nyskabende telefoner til dato.

Kort om iPhone 8 – det får du:

Med Apples splinternye smartphone får du et 12 megapixels kamera med 5 x digitalt zoom og 4K videooptagelse, den helt nye A11 processor, en 4,7” Retina HD-skærm med 3D Touch samt et 7 megapixels frontkamera.

Telefonen kommer tilmed med stereohøjttalere med kraftig og dynamisk lyd, det helt nye iOS 11 og et stærkt litiumbatteri med mulighed for trådløs opladning.

Alt dette får du i et flot design af glas. Telefonen kommer i en størrelse på 138,4mm x 67,3mm x 7,3mm og vejer 148 gram. iPhone 8 er støv- og vandtæt med IP67-klassificering og du kan vælge mellem farverne space grey, sølv eller guld.

Plads er der massere af på den nye iPhone-model. Du får mulighed for at vælge mellem 64 GB eller hele 256 GB hukommelse på den nye model.

Længere nede kan du læse meget mere om alle de specifikationer du får med iPhone 8.

Sådan køber du iPhone 8 til en god pris

Hos YouSee kan du købe iPhone 8 hurtigt og nemt med fri fragt. Med et billigt abonnement hos YouSee får du mulighed for at splitte regningen op i bidder og betale over 12 eller 24 måneder – på denne måde får du altså iPhone 8 og mobilabonnement til en rigtig god pris.

Sidst men ikke mindst får du også adgang til Danmarks bedste 4G-netværk, når du køber et abonnement hos YouSee. Så du kan bruge time efter time på at surfe rundt på f.eks. Twitter, Facebook og Google på din nye smartphone.

Er du på udkig efter det allernyeste fra Apple? I vores webshop kan du købe iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR fra 2018.

Hos YouSee kan du selvfølgelig også købe iPhone 8 Plus og den banebrydende iPhone X, som blev lanceret sammen med iPhone 8-serien til rigtige gode priser med fri levering kontant eller på afbetaling.

Et display med endnu bedre opløsning og dual-domain pixels

Den nye iPhone 8 kommer med en 4,7” Retina HD-skærm med en opløsning på 1334 x 750 pixels, 3D Touch og True Tone – i en symbiose af intelligente løsninger, der giver dig magiske farver og en formidabel skærmoplevelse – i alle lysforhold.

Telefonens display er også udviklet til at du kan nemt kan se skærmbilledet fra forskellige vinkler med dual-domain pixels.

Det populære Apple-kamera er blevet endnu bedre

Den helt nye generation af iPhones kommer med et kamera, der virkelig imponerer. Med 12 megapixels og 5 x digitalt zoom kan du få knivskarpe billeder – også selvom du vil tage et billede på afstand.

Dette kamera kommer med vidvinkelobjektiv, optisk billedestabilisering og en 12 MP sensor. Dernæst har kameraet fået en intelligent billedsignals-processor, der kan fange personer i bevægelse. Kameraet giver dig også fantastisk autofokus og farver, der virkelig skinner igennem.

Få alle detaljer med i 4K-kvalitet

Med den nye smartphone kan du også optage videoer i 4K-kvalitet. Apple har opgraderet måden du tager videoer på med iPhone 8. I stedet for Full HD-opløsning kan du nu optage videoer i 4K-opløsning. Med 4K-opløsning optager kameraet med op til 60 billeder i sekundet. Med avanceret videostabilisering får du skarpe videoer reduceret for rystelser og andet støj – selv i dårlig belysning. Dette er et kamera, der virkelig kan få din indre filminstruktør frem!

7 megapixels kamera til selfies i topkvalitet

Du skal heller ikke snydes for et godt kamera på forsiden af telefonen. Med iPhone 8 får du et 7 megapixels frontkamera – perfekt til dig der elsker at tage selfies eller ikke kan få nok at af sende sjove billeder til dine venner gennem Snapchat.

Alt dette er understøttet af telefonens helt nye A11 Bionic chip, der gør det muligt for dig at tage billeder og videoer med kameraets utrolig intelligente design.

Apple imponerer med den nye A11 Bionic chip

Den nye wow-faktor fra Apple må siges at være deres nyudviklede A11 Bionic chip. Teknologien sætter ingen grænser og den nye A11 Bionic chip gør denne smartphone hurtigere og mere energieffektiv. Faktisk giver den nye A11-processor en effektivitet, der er 70% hurtigere, og en ydeevne der er 25% hurtigere end Apples tidligere A10-processor. Den nye A11-processor gør også iPhone 8 mere energieffektiv, så batteriet kan holde hele dagen.

Litiumbatteri med trådløs opladning med Qi-dock

iPhone 8 kommer med et litiumbatteri, der på trods af denne smartphones banebrydende teknologi og lækre specifikationer, ikke mister modet. Batteriet holder faktisk lige så længe som på iPhone 7 og du får op til 14 timers taletid, 12 timers internetforbrug eller 13 timers videoafspilning. Desuden kan du oplade batteriet hurtigt – det tager ca. 30 minutter at oplade batteriet 50% op.

Apple har desuden introduceret trådløs opladning til iPhone-universet på de nye modeller. Med en Qi oplader-dock, som tilbehør til din nye iPhone er det slut med at fumle med kabler og ledninger. Med trådløs opladning skal du blot lægge mobilen på overfladen af docken for at lade batteriet i din smartphone op.

Holdbart glasdesign med IP67-klassificering

De nye iPhone-modeller kommer i glasdesign. Det er ikke helt nyt for Apple at producere telefoner med design af glas. Måske kan du huske iPhone 4-modellen, der havde release tilbage i 2010. Re-designet af glas har gjort det muligt for Apple at indføre den trådløse opladningsfunktion.

Et vandtæt design med elegante farver

Den nye smartphone er designet med holdbart glas med aluminiumsbånd i kanten. Glasdesignet kommer i farverne space grey, sølv og guld. Med IP67-klassificering er iPhone 8 også støv- og vandtæt. Så behøver du ikke bekymre dig om hverken regnvejr eller spildt mælk. Denne smartphone skal nok holde vandet ude.

Hold din telefon sikker med TouchID

Dernæst kommer den nye smartphone med Touch ID, der gennem fingeraftrykslæsning sikrer din telefon, så dit digitale liv altid er sikret. Touch ID er en avanceret sikkerhedsteknologi, der siden dets release i 2013 har sikret sikkert en række produkter inklusiv iPad og MacBook Pro. Touch ID analyserer din fingers individuelle detaljer og dette avancerede, og det intelligente system holder sig hele tiden opdateret på dit fingeraftryk, så sensoren hele tiden vil udvikle sig og blive endnu bedre.

Til den nye iPhone 8 skal du bruge Nano-sim.

iOS 11 og Augmented Reality: Apple byder velkommen til fremtiden

Apple kom ud med nyheden om iOS 11 før release på de nye iPhone-modeller. De nye iPhones kommer med det nye intelligente og effektive iOS-styresystem, der baner vej for Augmented Reality. Med Augmented Reality byder iPhones iOS 11 virkelig velkommen til fremtiden.

I en trio af telefonens A11 Bionic chip, kamera og iOS 11 kan du opleve din fysiske verden smelte sammen med den virtuelle. Med Augmented Reality får du mulighed for at spille spil der vises i det miljø du står i mens overnaturlige væsner flyver rundt omkring dig – alt sammen kun på telefonens skærm, selvfølgelig.

Du kan også se en sportskamp gennem skærmen på din telefon og få grafiske informationer om spillerne direkte på din skærm.

Køb din nye iPhone hos YouSee allerede i dag

Vi tilbyder en lang række iPhones til rigtig gode priser. Fx kan du købe iPhone 7 og iPhone 7 Plus med imponerende specs og features. Bl.a. får du en banebrydende Retina HD-skærm og helt enestående kamerateknologi.

Du kan også købe de velkendte klassikere som iPhone 6s, iPhone 6s Plus og iPhone 6 Plus. Vi tilbyder selvfølgelig altid rigtig gode priser og fri fragt, når du køber en ny Apple-telefon hos os.

Specifikationer
  • 4,7” Retina HD-skærm
  • 3D Touch
  • IP67-klassificeret
  • 12 megapixel kamera med op til 5 x digitalt zoom
  • 4K-videooptagelse
  • 7 megapixel frontkamera
  • Touch ID – indbygget fingeraftrykssensor i Hjem-knappen
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: