!
Betal kontant eller i rater?
Hvis du vælger at betale din nye mobil i rater i stedet for kontant, kræver det lidt mere tålmodighed end tidligere. Loven om kreditvurderingen har nemlig ændret sig, så du skal flere trin igennem.
!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk

Køb din nye Google Pixel hos Yousee

Her finder du bl.a. de helt nye Google Pixel telefoner og intelligente højtalere fra Google

8 af 108 resultater

Få din Google Pixel-oplevelse hos YouSee

Amerikanske Google kender vi nok bedst for deres omfattende søgemaskine. Google kan dog meget andet end blot søgninger, da virksomheden også er berømt for navigation, Gmail, cloudcomputing og meget mere.

Google har været med på mobilmarkedet siden 2007, hvor techgiganten lancerede Android-styresystemet til mobiltelefoner, tablets, ure og fjernsyn. Siden da har Google også taget springet og udviklet samt produceret egne smartphones, der også har fundet vej til det danske marked og YouSee.

Google Pixel mobilerne er kendte for at være skræddersyet til Googles egne apps og tjenester. Med en Pixel telefon i hånden er det som at have sin egen assistent, der holder styr på alt fra kalenderen til oversættelser i realtid.

Teknologiske niveauer spænder fra hverdagsbehov til superavancerede specifikationer. Prisniveauerne er derefter, så du kan finde netop den Pixel-mobil, der matcher dit behov og budget.

Gå ikke glip af de andre spændende Google-produkter hos YouSee

Google er meget mere end søgninger og smartphones. Gå på opdagelse i de øvrige Google-produkter, som YouSee har på hylden.

Google Nest Hub er hjertet i dit smart-hjem. Google Nest Hub forbinder alle dine forbundene enheder. Denne intelligente central giver dig overblik, mulighed for at fjernstyre dit hjem og adgang til vigtige informationer, som får din hverdag til at hænge sammen.

Sådan en forbunden enhed kunne være Google Nest Audio, hvor du kan afspille lyd i højeste kvalitet i hele rummet. Med Google Nest Audio kan du streame musik eller styre alle dine smart-enheder ved hjælp af din stemme. Med Google Nest Audio er det nemt at skabe et lydsystem i dit hjem.

Chromecast med Google TV er en smart lille enhed, der samler mere end 400.000 film og serier fra de mange tilgængelige streamingtjenester i én praktisk og overskuelig oversigt. Du kan også vælge at streame indhold fra din mobil eller tablet. Oplev dine ferievideoer og billeder på storskærmen – nemt og hurtigt.

Historien bag Google

To ph.d.-studerende fra Stanford University i Californien går i 1996 sammen om et forskningsprojekt. Larry Page og Sergey Brin forsker i online søgninger, hvilket bliver startskuddet til Google Inc., de to venner starter i 1998 i en garage i Menlo Park, Californien.

Google bliver hurtigt en kommerciel og international succes, hvilket blandt andet betød, at man opkøbte YouTube i 2006, mens techvirksomheden i 2007 begyndte at prøve kræfter af med Android-styresystemet, der er rygraden i langt de fleste smartphones på markedet i dag – herunder Pixel-telefonerne.

Køb din Google Pixel-mobil hos YouSee og få fantastiske fordele

Når du køber Google Pixel hos YouSee, får du meget mere end den skarpe pris. Du får også fri fragt og et mobilabonnement, der er spækket med fordele såsom YouSee Musik. Prisen på Google Pixel kommer an på det mobilabonnement, du vælger, når du køber modellen i vores webshop.

Danmarks bedste mobilnet

Med YouSee får dig adgang til Danmarks bedste mobilnet, der dækker hele landet, så du altid er sikret en stabil og pålidelig forbindelse i Skagen som Gedser. Du kan surfe på nettet, sende SMS'er, streame og spille spil på landets bedste mobilnet.