* Alle priser forudsætter køb af YouSee Fri Tale / 15 GB mobilabonnement. Oprettelse 99 kr. Priser er vist ved afbetaling over 24 måneder.

HTC - Unikke smartphones med banebrydende brugeroplevelser

Med en HTC mobil går du aldrig galt i byen. Ligesom Samsung og Huawei stråler HTC's mobil modeller af høj kvalitet og kommer i et flot og glansfuldt design med Android-styresystem fra Google. HTC telefoner er spækket med specifikationer og features, der virkelig imponerer og gør en HTC smartphone til den bedste følgesvend i dit liv. Når man sidder med en HTC telefon i hånden, er man ikke i tvivl om, hvorfor de er blevet så populære. Der er tale om ægte kram, og hos YouSee får du tilmed en rigtig god pris på din nye HTC smartphone.

Fang livets vigtigste øjeblikke på foto og video med en smartphone fra HTC

Fang livets uforglemmelige øjeblikke i et perfekt snapshot - dine unikke momenter bliver gemt i fuldt fokus med skarpe farver på et banebrydende og intelligent kamera. Du kan også fange livet i levende billeder på video med de banebrydende kameraer, der er specielt designet til at fange dynamiske og levende videoer af de bedste øjeblikke i dit liv.


HTC - Unik design der bare holder

HTC telefoner kendetegnes for deres elegante og strømlinet design i flotte og elegante farver. Vi har at gøre med smartphones der er robust bygget og kan holde til livets sus og dus.

HTC 10 - En smartphone udover alle forventninger

En ny HTC så dagens lys i 2016. HTC 10 har umådelige meget styrke, fænomenal lyd og billede - dette er en smartphone, der overgår din vildeste fantasi med en perlerække af specifikationer og features i et robust design af metal. HTC 10 er en Android telefon med en 5,2" skærm, 12 megapixels kamera bag på telefonen, et 5 megapixels kamera foran til selfies, 32GB hukommelse, en stærk processor og fænomenal lyd. HTC 10 har dokumenteret højopløsningslyd og BoomSound Hi-Fi højttalere - så tryk play og vælg lad dine favoritnumre spille fra HTC 10. Med hovedtelefoner, der er designet til at give dig den bedste lyd kan du lytte til dit favorit soundtrack hvor som helst når som helst i bedste kvalitet. Med en lynhurtig Snapdragon processor og forbedret 4G LTE support er denne mobiltelefon umådelig stærk, lynhurtig og altid klædt på til at forbinde dig til internettet. Det stærke 3000 mAh-batteri holder telefonen i gang i op til 2 dage på en opladning.

HTC - Intelligent tilbehør til din smartphone

HTC har produceret en masse lækre produkter som tilbehør til din smartphone - bl.a. den lækre Rapid Quick Charger, der oplader din telefon til 50% på bare 30 minutter. HTC har også lanceret JBL Reflect Aware C hovedtelefoner, som er udviklet til at dæmpe udefrakommende støj, så du altid får den bedste lyd fra din HTC 10. Du kan endda selv styre støjdæmpefunktionen, så du selv bestemmer hvor meget fra verden udenfor du vil høre.

Historien bag de succesfulde smartphones

HTC blev grundlagt i 1997 i Taiwan. I starten producerede de mobiltelefoner på vegne af andre selskaber, men sidenhen er de blevet selvstændig og producerer produkter af højeste kvalitet på helt egne ben. Kigger man på en liste over HTC modeller kan man finde de populære HTC 10, One, Desire og U11. Gang på formår producenten at overgå sig selv og formår at skabe nye mobiltelefoner med banebrydende og innovativt design. Siden HTC blev grundlagt i 1997 har de gang på gang formået at opnå kæmpe succes og skyhøj popularitet blandt forbrugere og eksperter med deres unikke og banebrydende produkter. I 2011 fik HTC den prestigefulde titel som "Device Manufacturer of the Year" på Mobile World Congress. I 2017 tog HTC et kæmpe skridt og indgik i en 1,1 millard kroners aftale med Google. Producenten har før indgået samarbejdet med Google, da de fremstillede Google's Nexus 9 tablet tilbage i 2014. I Danmark har HTC også haft indtog med deres banebrydende og innovative mobiltelefoner, og mange vil nikke genkendende til deres logo, som gennem tiden i den grad har sat sit præg på det globale telefonmarked.

Køb din HTC smartphone hos YouSee og få alle vores fordele med i prisen med fri fragt

Hos YouSee kan du købe HTC mobiltelefoner til gode priser. YouSee tilbyder mobiltelefoner med abonnementer fuld at unikke fordele. Du kan bl.a. nyde over 30 millioner musiknumre på YouSee Musik og streame online på Danmarks bedste 4G-netværk. Det er nemt og hurtigt at købe en HTC hos YouSee. Er du ny kunde sørger vi selvfølgelig for at sende dig et simkort til din nye smartphone.