* Alle priser forudsætter køb af YouSee Fri Tale / 15 GB mobilabonnement. Oprettelse 99 kr. Priser er vist ved afbetaling over 24 måneder.

Derfor skal du vælge HTC

HTC siger selv, at de laver verdens bedste smartphones, og vi er tilbøjelige til at give dem ret. En HTC mobil er spækket med apps og har et design, der både er slankt, elegant og funktionelt. Køb en HTC One telefon til en rigtig god pris her hos YouSee, så finder du hurtigt ud af, hvorfor en HTC smartphone er det helt rigtige valg. De fleste HTC mobiler er Android telefoner, hvilket giver dig nærmest uanede muligheder for at skræddersy din nye HTC med alle de funktioner, der passer perfekt til dig.


Med en ny HTC mobil går du aldrig galt i byen. HTC er kendt for sin høje kvalitet og flotte design, og den fede HTC One A9 er spækket med funktioner. HTC er verdens tredjestørste smartphone-producent, og når man sidder med en HTC telefon i hånden, er man ikke i tvivl om, hvorfor de er blevet så populære. Der er tale om ægte kram, og hos YouSee får du tilmed en rigtig god pris på din nye HTC smartphone.

HTC One A9
HTC One A9

HTC One serien – Eksklusiv HTC smartphone med timevis af sjov

HTC One har fået sit navn, fordi den er produceret af et enkelt stykke aluminium. Det giver din HTC mobil et eksklusivt look til en billig pris, og sikrer et slankt og holdbart design uden samlinger, der ellers kan gøre telefonen skrøbelig og tiltrække snavs. Du får timevis af sjov på den store skærm, der går helt fra kant til kant, og den smarte brugerflade, HTC Sense, giver dig mulighed for at gøre din HTC mobil helt personlig. Du kan for eksempel give din HTC telefon sit eget look eller vælge et af de mange temaer fra andre brugere eller endda fra professionelle kunstnere.

Skal din nye HTC mobil være HTC One A9?

Den nye topmodel fra HTC One, den såkaldte HTC One A9, har så mange lækre features, at vi umuligt kan nævne dem alle her. Den imponerende tynde metalramme og holdbare glasskærm gør din nye HTC One A9 både elegant og hårdfør. Den indbyggede SD-kort hukommelse i HTC One A9 kan udbygges, i takt med at dit behov stiger, så der er plads til endnu flere fede apps, mere god musik og utallige flotte feriebilleder.


13 megapixel kameraet i HTC One A9 er ikke kun til pynt, men har optisk billedstabilisator, der forhindrer rystelser, så du altid tager knivskarpe billeder med din HTC telefon. Ud over et af de bedste smartphone-kameraer får du også den bedste lydafspilning på markedet, der ved hjælp af blandt andet Dolby Audio™ Surround og 24-bithøjopløst lyd giver dig en fyldig lydkvalitet, der slet ikke kan sammenlignes med andre smartphones.


HTC One A9

Køb din HTC smartphone hos YouSee og få alle vores fordele med i prisen

Når du køber HTC til en god pris hos YouSee får du altid lynhurtig levering. Har du været kunde i 3 måneder hos YouSee og har et mobilabonnement til 149 kr./md. eller mere vælger du selv, om du vil købe din HTC kontant, eller om du vil bide regningen over i mindre bidder med vores afbetaling. Vælger du afbetaling, får du din HTC smartphone til præcis samme pris. Der er ingen renter eller gebyrer.