En Huawei smartphone er ensbetydende med høj kvalitet

Kinesiske Huawei er en af de største producenter af smartphones i verden og er kendt for sine flotte modeller til meget fordelagtige priser. Selvom Huaweis mobiltelefoner er billigere end andre smartphones, kan de konkurrere helt på linje med de mere kendte mærker – både når det kommer til design, funktionalitet og kvalitet.


En Huawei mobil er et godt valg, hvis du leder efter en prisvenlig smartphone, der samtidig har et funktionelt og elegant design. Huawei kalder sine smartphones for billige designmobiler, og det er lige nøjagtigt, hvad det er. Med en billig Huawei mobil får du et lækkert design og en masse fede funktioner til en pris, hvor de fleste kan være med. Huawei Ascend er kommet for at blive, og du finder et godt udvalg her hos YouSee.

Huawei Ascend P8 sort
Huawei Ascend P8 hvid

Spar penge med Huawei smartphones

Huawei er blandt de mest populære smartphones på markedet og fås i mange forskellige modeller, så der er noget for enhver smag og pengepung. Fælles for alle Huawei smartphones er, at de har et elegant design og kan tilpasses lige netop dit personlige smartphone-behov ved hjælp af apps fra Google Play.


Tag gode billeder med en Huawei smartphone


Det perfekte billede er kun et enkelt klik væk med en Huawei mobil i lommen. Med modellen Huawei P8 får du f.eks. mange lækre kamerafunktioner der blandt andet omfatter verdens første RGBW-sensor, der er indbygget i kameraet og sikrer bedre lysforhold og bedre billeder. Frontkameraet er på 8 megapixel, og bagsidekameraet er på hele 13 megapixel. Lillebroren Huawei P8 Lite kan ud over et lækkert og elegant design også byde på en høj blænde og CMOS sensor, der sikrer perfekte billeder hver gang. Huawei P8 og Huawei P8 Lite kombinerer funktionalitet og flot design og viser med al tydelighed, hvilke kvaliteter en Huawei smartphone kan byde på.

En Huawei smartphone er en god og rigtig billig mobil

Hvis du ikke har brug for tusindvis af funktioner, men alligevel godt kunne tænke dig de fordele, der hører med en smartphone, har vi også hos YouSee rigtig billige Huawei mobiler. Et godt eksempel er føromtalte Huawei P8 Lite, der sætter barren højt i forhold til, hvad du kan få for pengene, når det kommer til smartphones. Du kan surfe nettet tyndt, få adgang til masser af underholdning fra Google Play, og se lige hvad du vil på den store skærm.


Køb din Huawei Ascend på afbetaling uden renter

Selvom du kan købe en billig Huawei mobil kontant, er det meget rart at kunne fordele betalingen over flere omgange. Hvis du vælger et abonnement til 199 kr./md eller mere, bestemmer du selv om du vil dele regningen op i mindre dele, ved at købe mobiltelefonen på afdrag over 12 eller 24 måneder med 0% rente. Vælger du at købe mobiltelefonen på afdrag, får du den til præcis samme pris, som hvis du køber den kontant.

Huawei Ascend P8 sort