Huawei - Smartphones i topklasses kvalitet med høj ydeevne, enestående Leica-kameraer og elegant design

Kinesiske Huawei er en af de største producenter af smartphones i verden og er kendt for sine flotte telefoner til meget fordelagtige priser.

Huawei har udviklet sig til at være en af de bedste producenter af smartphones på markedet og har lanceret en række high-end telefoner med enestående kamera-egenskaber og performance i stilfuldt design.

Huawei er blandt de bedste og mest populære smartphones og fås i mange forskellige modeller, så der er noget for enhver smag og pengepung. De seneste flagskibsmodeller fra Huawei har virkelig vakt interesse hos anmeldere og eksperter.

De prisvindende telefoner har især bemærket sig med intelligent kamerateknologi, stærke processorer og enestående design. Du skal vælge en telefon fra Huawei, hvis du ønsker en smartphone i topklasses kvalitet til en rigtig god pris.


Enestående Leica-kameraer - kåret blandt markedets bedste i test

Det perfekte billede er kun et enkelt klik væk med en Huawei mobil i lommen. De seneste modeller i Mate- og P-serien har især bemærket sig på deres enestående kameraer.

I samarbejde med Leica har Huawei i seneste år produceret nogle dual kameraer, der virkelig imponerer med smarte funktioner, der gør dine billeder til noget helt særligt.

De seneste flagskibsmodeller har også hoppet med på 4K-vognen. Du kan tage videoer i enestående kvalitet, der altid står skarpt med flotte farver og kontrastforhold.


De nyeste flagskibe hedder Huawei Mate 20 Pro og Huawei Mate 20 Lite

Med de nye Huawei Mate 20 Pro og Huawei Mate 20 Lite har Huawei igen scoret mange point hos brugerne verden over. De nye flagskibe er spækket med innovative specfikiationer og features, som har fået armene i vejret hos mobil-markedets tech-eksperter.

Huawei Mate 20 Pro kommer med innovative specifikationer. Som noget helt nyt og banebrydende får du en fingeraftrykslæser i selve touch-skærmen. Og med den nye Reverse Charging-feature kan du bruge telefonens kæmpe 4200 mAh-batteri til at lade andre enheder op.

Du får også den helt nye AI Kirin 980-processor med masser af kraft. Den nye AI Kirin 980-processor er lige så stærk som Apples A12 Bionic Chip i de nye iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR. Så du får en Huawei-telefon med fart over feltet og med stor kapacitet til at køre mange apps og programmer.

Mate 20 Pro kommer er også udstyret med den anmelderroste kamera-teknologi, som du kender fra tidligere Huawei-telefoner. Du får et imponernede 40 + 20 + 8 megapixel kamera på bagsiden og et 24 + 24 megapixel kamera på forsiden.

Huawei Mate 20 Lite er en billigere smartphone i den nye Mate 20-serie. Her får du en stor 6,3 tommer FHD+FullView-display, et 20 + 2 megapixel dual-kamera på bagsiden af telefonen og et 24 + 2 megapixel kamera på forsiden. Sidst, men ikke mindst, får du den kraftfulde AI Kirin 710-processor.

Mate 20 Lite er fyldt med alle de features, du normalt forventer at se på mobil-markedets high-end-telefoner. Fx kommer kameraet med bokeh-effekt på begge kameraer, så du kan tage flotte portrætfotos af dig selv og andre. Og du får også et stort 3750 mAh-batteri med hurtig-opladning.


Huawei P20, P20 Lite og P20 Pro med vilde kameraer!

Da Huawei P20, Huawei P20 Lite og Huawei P20 Pro så dagens lys, stod det klart, at Huawei i den grad har bevæget sig ind på mobil-markedet med nogle af de mest unikke og imponerende og banebrydende telefoner til dato.

Huawei P20 kommer med 12 MP + 20 MP dual kamera med bokeh-effekt til flotte portrætfotos og et front-kamera på 24 MP med 3D Portrait Lightning der giver perfekt lysstyring. Du får også et stort 5,8” Full HD-display og Face Unlock.

Sammen med 4 GB RAM og den stærke Al Kirin 970 Octa Core processor er telefonen lynhurtig og kraftfuld. Det stærke batteri giver dig strøm hele dagen, og det tager ikke lang tid at lade batteriet op med SuperCharge-opladeren.

Huawei P20 Pro kommer med et revolutionerende triple kamera. Her får du altså tre kameralinser på 40 MP + 20 MP + 8 MP. Kameraet har også den populære bokeh-effekt til portrætbilleder. Du får også et front-kamera på 24 MP med Portrait Lightning.

P20 Pro er udstyret med en 6,1” Full HD OLED-skærm, en stærk Al Kirin 970 processor, 6 GB RAM og 128 GB indbygget hukommelse. På P20 Pro får du selvfølgelig også et kraftfuld batteri med en SuperCharge-oplader, så du lynhurtigt kan oplade telefonen.

Både P20 og P20 Pro følger trenden vinker farvel til jackstikket og byder velkommen til formidabel lyd i High Resolution med USB-C. Det samme som vi har set på topmodeller som fx de seneste års iPhone-telefoner fra Apple.

Huawei P20 Lite er lillebroren til Huawei P20 og P20 Pro. Men selvom Huawei P20 Lite kommer til en lavere pris end både P20 og P20 Pro får du stadig high-end-specifikationer med både 16 MP + 2 MP dual kamera med bokeh-effekt til portrætbilleder, Face Unlock og Fast Charge.

P20 Lite har også et stort 5,84” FullView display, som strækker sig over hele telefonens front. Og med Huawei’s stærke Al Kirin 659 processor og 4 GB RAM får du en lynhurtig og kraftfuld smartphone.


Huawei P Smart - dual kamera og Full HD-display til en lav pris

Huawei P Smart fra december 2017 er en smartphone til en lav pris. Selvom prisen på telefonen ligger på et niveau, hvor alle kan være med, får du stadig specifikationer, som ligner dem på mobil-markedets største high-end-telefoner.

Huawei P Smart kommer med 13 MP + 2 MP dual kamera med den bokeh-effekt til imponerende portrætbilleder. Du får også en 5,65” Full HD-skærm, et holdbart batteri og den kraftfulde Al Kirin 659 Octa Core processor.


Huawei Mate 10 Pro markerede et vendepunkt

I oktober 2017 lancerede Huawei deres Huawei Mate 10 Pro. Før i tiden var Huawei kendt for deres prisvenlige mobiltelefoner, men med lanceringen er af den nye Mate 10 Pro-model markerede Huawei sig virkelig som en af de tunge drenge på markedet, når det kommer til teknologisk og innovativt design.

Huawei Mate 10 Pro er en high-end telefon med et innovativt og banebrydende teknologisk design - både indeni og udenpå. Mate 10 Pro kommer med Leica dual kamera, Android O, 6,0” OLED-skærm og verdens første KIRIN Al processor og op til 6GB RAM, som virkelig topper på hastighed og performance samt intelligent batteristyring.

Mate10 Pro kommer i et vand- og støvtæt design med SuperCharge, så det tager kun 20 minutter at lade batteriet op.

Sådan blev Huawei en af verdens største leverandører af tele-produkter i verden

Ren Zhengfei grundlagde Huawei i 1987 i Kina. Med fokus på udvikling og forskning blev Huawei hurtigt en stor konkurrent på det globale marked inden for telekommunikation.

Huawei’s første store gennembrud på det internationale marked var i 1993, hvor firmaet lancerede et omstillingssystem, der overgik både i styrke og brugervenlighed. Siden 1993 har firmaet indgået samarbejde med en række store internationale virksomheder som blandt andet IBM, Vodafone og British Telecom.

I 2013 indgik Huawei en aftale med TDC om at de skulle stå for at modernisere Danmarks mobile netværk.

Sammenlignet med andre producenter var Huawei før kendt for at producerer billige smartphones til dem, som gerne vil spare penge på sine elektroniske produkter.

Huawei producere stadig prisvenlige smartphones i form af deres Lite-produkter, men i de seneste par år har Huawei virkelig markeret sig som en af de tunge drenge på markedet og har produceret en lang række high-end smartphones, og konkurrerer med producenter som f.eks. Apple, Samsung, HTC, Sony og Motorola.

Blandt andet står Huawei bag de velkendte Ascend- og Honor-modeller. I de senere år har Huawei produceret en række high-end telefoner, som f.eks. Mate-serien og P-serien med blandt andet Huawei P8, Huawei P9, og Huawei P10.

Foruden smartphones står Huawei bag en række forskellige produkter og elektronisk tilbehør som trådløse wi-fi routere, computere, Huawei 4G-smartwatch og tablets.


Køb Huawei-telefoner til rigtig gode priser med fri fragt og adgang til et mobilabonnement fuld af fordele hos YouSee

Hos YouSee finder du et bredt udvalg at smartphones fra Huawei til super gode priser. Når du køber en mobil hos YouSee får du et godt tilbud med fri fragt og et mobilabonnement med en hav af fordele.

Du får blandt andet adgang til Danmarks bedste 4G-netværk, YouSee Musik med over 30 millioner musiknumre, roaming i 36 EU-lande, wi-fi opkald og meget mere.

Selvom du kan købe mobiler hos YouSee kontant, er det meget rart at kunne dele regningen op i bidder.

Hvis du vælger et abonnement til 199 kr./md eller mere, bestemmer du selv om du vil dele regningen op i mindre dele, ved at købe mobiltelefonen på afdrag over 12 eller 24 måneder med 0% rente. Vælger du at købe mobiltelefonen på afdrag, får du den til præcis samme pris, som hvis du køber den kontant.

Det er nemt og hurtigt at købe en Huawei gennem YouSee’s online webshop og du får telefonen leveret indenfor få dage. Er du ny kunde sørger vi selvfølgelig for at flytte dit nummer fra dit nuværende teleselskab og sende dig et simkort til din nye Huawei.