Huawei Smartphones i topklasses kvalitet med høj ydeevne, enestående Leicakameraer og elegant design

Kinesiske Huawei er en af de største producenter af smartphones i verden og er kendt for sine flotte telefoner til meget fordelagtige priser. Huawei har udviklet sig til at være en af de bedste producenter af smartphones på markedet og har lanceret en række high-end telefoner med enestående kameraegenskaber og performance i stilfuldt design.

Huawei er blandt de bedste og mest populære smartphones og fås i mange forskellige modeller, så der er noget for enhver smag og pengepung. De seneste flagskibsmodeller fra Huawei har virkelig vakt interesse hos anmeldere og eksperter.

De prisvindende telefoner har især bemærket sig med intelligent kamerateknologi, stærke processorer og enestående design. Du skal vælge en telefon fra Huawei, hvis du ønsker en smartphone i topklasses kvalitet til en rigtig god pris.

Enestående Leica-kameraer - kåret blandt markedets bedste i test

Det perfekte billede er kun et enkelt klik væk med en Huawei mobil i lommen. De seneste modeller i Mate- og P-serien har især bemærket sig på deres enestående kameraer. I samarbejde med Leica har Huawei i seneste år produceret nogle dual kameraer, der virkelig imponerer med smarte funktioner, der gør dine billeder til noget helt særligt.

De seneste flagskibsmodeller har også hoppet med på 4K-vognen. Du kan tage videoer i enestående kvalitet, der altid står skarpt med flotte farver og kontrastforhold.


De nyeste flagskibe fra Huawei hedder Mate 10 Pro og Mate 10 Lite

I oktober 2017 fik vi to nye flagskibe fra Huawei - nemlig Mate 10 Pro og Mate 10 Lite. Før i tiden var Huawei kendt for deres prisvenlige mobiltelefoner, men med lanceringen er af de nyeste modeller i Mate-serien markerer Huawei sig virkelig som en af de tunge drenge på markedet, når det kommer til teknologisk og innovativt design.

Huawei Mate 10 Pro er en high-end telefon med et innovativt og banebrydende teknologisk design - både indeni og udenpå. Huawei Mate 10 Pro kommer med Leica dual kamera, Android O, 6,0" OLED-skærm og verdens første KIRIN Al processor og op til 6GB RAM, som virkelig topper på hastighed og performance samt intelligent batteristyring. Mate10 Pro kommer i et vand- og støvtæt design med SuperCharge, så det tager kun 20 minutter at lade batteriet op.

Huawei Mate 10 Lite er Mate 10 Pro's prisvenlige lillebror, og selvom Mate 10 Lite kommer IPS-skærm i stedet for OLED-skærm og 4GB RAM i stedet for 6GB RAM får du altså stadig en knivskarp smartphone, der imponerer med et 16MP + 2MP dual kamera på forsiden og et 13MP + 2MP dual kamera på forsiden og den stærke KIRIN Al processor.

Huawei P10 og P10 Lite - telefoner i topkvalitet med enestående kamera, brugeroplevelse og ydeevne

I marts 2017 kom Huawei P10 på gaden med Leica dual kamera på 20MP + 12MP, 5,2" HD-skærm og et elegant design.

Huawei P10 er en smartphone i topklasse med den stærke KIRIN Al processor og 4GB RAM, der giver dig en sublim ydeevne og og effektivitet. Huawei P10 kommer også med 64GB intern hukommelse, så du har massere af plads til billeder, videoer, applikationer og filer.

Huawei har også lanceret en Lite-version i P10-seiren - nemlig den populære Huawei P10 Lite, som blandt andet er blevet rost for dens suveræne kameraegenskaber og skarpe design.

P10 Lite kommer med et kamera på 12MP med en masse funktioner, der får dine billeder til at stå skarpt med flotte farver og kontrastforhold. Med P10 Lite's Pro-mode kan du finde din indre fotograf frem og lege med ISO og EV, så du kan tage billeder i samme kvalitet som en professionel fotograf. P10 Lite kommer med en 5,2" Full HD-skærm, Android 7.0, dual sim og mange flere lækre features, der gør denne telefon til en af markedets mest populære til prisen. Både Huawei P10 og P10 Lite kommer med Quick Charge, så du kan oplade din P10 eller P10 Lite lynhurtigt.


Huawei P9 med 32GB - kåret som årets smartphone i 2016

Innovation, power og elegant design er de tre buzz words til Huawei P9, der blev lanceret i april 2016. Huawei P9 blev kåret som årets mobil i 2016 af EISA. Kameraet på Huawei P9 er et Leica dual kamera på 2MP x 12MP, der giver dig detaljerige billeder med flotte farver. I en sublim symbiose arbejder de to kameraer sammen for at give dig skarpe og detaljerige billeder i alle lysforhold. Dette er altså et af markedets bedste smartphone-kameraer til prisen. Huawei P9 kommer med en stærk KIRIN 955 processor med op til 4GB RAM i et lækkert design med en 5,2" Full HD-skærm og en elegant sort farve.


Sådan blev Huawei en af verdens største leverandører af tele-produkter i verden

I 1987 grundlagde Ren Zhengfei Huawei i Kina. Med fokus på udvikling og forskning blev Huawei hurtigt en stor konkurrent på det globale marked inden for telekommunikation. Huawei's første store gennembrud på det internationale marked var i 1993, hvor firmaet lancerede et omstillingssystem, der overgik både i styrke og brugervenlighed. Siden 1993 har firmaet indgået samarbejde med en række store internationale virksomheder som blandt andet IBM, Vodafone og British Telecom. I 2013 indgik Huawei en aftale med TDC om at de skulle stå for at modernisere Danmarks mobile netværk. Sammenlignet med andre producenter var Huawei før kendt for at producerer billige smartphones til dem, som gerne vil spare penge på sine elektroniske produkter.

Huawei producere stadig prisvenlige smartphones i form af deres Lite-produkter, men i de seneste par år har Huawei virkelig markeret sig som en af de tunge drenge på markedet og har produceret en lang række high-end smartphones, og konkurrerer med producenter som f.eks. Apple, Samsung, HTC, Sony og Motorola. Blandt andet står Huawei bag de velkendte Ascend- og Hornor-modeller. I de senere år har Huawei produceret en række high-end telefoner, som f.eks. Mate-serien og P-serien med blandt andet Huawei P8, P9 og P10. Foruden smartphones står Huawei bag en række forskellige produkter og elektronisk tilbehør som trådløse wi-fi routere, computere, Huawei 4G-smartwatch og tablets.


Du kan købe Huawei-telefoner til rigtig gode priser med fri fragt og adgang til et mobilabonnnement fuld af fordele hos YouSee

Hos YouSee finder du et bredt udvalg at smartphones fra Huawei til super gode priser. Når du køber en mobil hos YouSee får du et godt tilbud med fri fragt og et mobilabonnement med en hav af fordele. Du får blandt andet adgang til Danmarks bedste 4G-netværk, YouSee Musik med over 30 millioner musiknumre, roaming i 36 EU-lande, wi-fi opkald og meget mere. Selvom du kan købe mobiler hos YouSee kontant, er det meget rart at kunne dele regningen op i bidder.

Hvis du vælger et abonnement til 199 kr./md eller mere, bestemmer du selv om du vil dele regningen op i mindre dele, ved at købe mobiltelefonen på afdrag over 12 eller 24 måneder med 0% rente. Vælger du at købe mobiltelefonen på afdrag, får du den til præcis samme pris, som hvis du køber den kontant. Det er nemt og hurtigt at købe en Huawei gennem YouSee's online webshop og du får telefonen leveret indenfor få dage.

Er du ny kunde sørger vi selvfølgelig for at flytte dit nummer fra dit nuværende teleselskab og sende dig et simkort til din nye Huawei.