Huawei P20

Huawei P20

Alt om pakkerne
Huawei P20 med store specs i et let og lille design

Få 3 mdr. skærmgaranti fra købsdato på P20Registrér dig her

Huawei P20 med store specs i et let og lille design

Tirsdag d. 27. marts 2018 lancerede Huawei deres nye flagskibe i P20 serien i til deres længe ventede launch event i Paris. Huawei P20 er en af de tre nyheder fra Huawei. De tech-eksperterne har talt og i anmeldelser af det nye flagskib står det klart: Huawei P20 er langt fra en standard telefon.

Som altid har rygterne og forventningerne til Huawei P20 floreret på sociale medier. På Twitter har man kunnet læse lækket info og og alle de seneste spekulationer om specifikationer og features på flagskibet.

Nu har Huawei løftet sløret for en af de mest innovative og banebrydende telefoner i 2018, der giver konkurrenterne som Samsung og Apple kamp til stregen.

Længere nede på siden kan du læse meget mere om Huawei P20 og alle de specifikationer og features, som du mobilen kommer med.

Release dato og pris på Huawei P20 i Danmark

Den officielle dato for release på Huawei P20 i Danmark er d. 3. april 2018. Fra d. 27. marts 2018 kan du forudbestille Huawei P20 hos YouSee til en rigtig god pris.

Køb Huawei P20 hos YouSee i dag og få fri fragt

Du kan købe Huawei P20 hos YouSee til en rigtig god pris - og så får du fri fragt. Du får også adgang til Danmarks bedste 4G-netværk, mere end 30 millioner musiknumre med YouSee Musik, roaming i 36 EU lande og meget mere.

Huawei har også haft succes med to andre lækre modeller med imponerende features i P20-serien. Fx Huawei P20 Pro og Huawei P20 Lite, som du selvfølgelig også kan bestille til rigtig gode priser.

Intelligent 12 MP + 20 MP dual kamera

Huawei lancerer et 12 MP + 20 MP dual kamera på Huawei P20 med intelligente specifikationer bl.a. bokeh-effekt til portrætbilleder, som du kender fra de nye iPhone-enheder fra Apple.

Artificial Intelligence kamera genkender dine motiver

En fed feature, der kendetegner det imponerende Huawei-kamera er artificial intelligence (AI), der kan genkende dine motiver. Hvad enten du tager billeder af et snelandskab, dyr eller mennesker genkender kameraet dit motiv og tilpasser sig automatisk, så du får professionelle billeder helt uden at skulle rode med avancerede indstillinger.

Bokeh-effekt giver imponerende portrætbilleder

Med bokeh-effekt får du professionelle portrætbilleder med motiv i skarpt fokus med en perfekt sløret baggrund. Bokeh-effekten er blevet en populær feature på mange af markedets mest populære high-end telefoner som OnePlus 5T og iPhone X.

Optag imponerende video i Super Slow Motion med billedestabilisator

Kameraet er udstyret med billedstabilisator, så dine videoer altid står knivskarpt. Ligesom på Samsung Galaxy S9 kan du optage video i slowmotion med 960 billeder i sekundet, så du får alle detaljer med - selv dem du ikke ser med det blotte øje.

24 MP front kamera med 3D Portrait Lightning giver dig imponerende selfies

Med et kamera på forsiden af telefonen på hele 24 MP får du imponerende selfies. En god nyhed til alle os, der dagligt deler billeder og videoer af sig selv til venner og bekendte gennem sociale medier som Snapchat, Twitter, Instagram og Facebook. Med det imponerende front kamera står du altid knivskarpt!

Med Portrait Lightning får du billeder med perfekt lysstyring, så dine selfies altid ser top professionelle ud.

Et imponerende skærmbillede med det store 5,8” FullView display

Du får en 5,8” FullView skærm med en opløsning på 1080 x 2280 pixels ved 428 ppi, så her får du et imponerende og skarpt skærmbillede med flotte farver og lys.

Skærmen er udstyret med multi-touch og kan registrere op til 10 fingertryk på en og samme tid, så her kan du bare trykke løs på skærmen.

Lyd i High Resolution med USB C - farvel til jackstikket

Du får lyd i High Resolution med Dolby Audio. Som en kæmpe nyhed har Huawei sagt farvel til jackstikket og giver dig USB C i stedet.

Populære brands som Sony, Samsung og Apple har i løbet af de seneste år sagt farvel til jackstikket og introduceret USB C. Med USB C får du bedre lyd gennem højttalere end minijack. Men bare rolig, du får stadig en adapter til minijack, så du ikke behøver vinke helt farvel til dine gamle høretelefoner endnu.

Flere specifikationer

 • Styresystem: Google Android 8.1 (Oreo)
 • Processor: Kirin 970 Octa Core
 • RAM: 4GB
 • Hukommelse: 128GB
 • Batteri: 3400 mAh-batteri
 • Sikkerhed: Fingeraftrykslæser og Face Unlock
 • Farver: Sort, blå, pink
 • Mål: 149,1 x 70,8 x 7,65 mm
 • Vægt: 165 g
 • Sim: Dual sim (Nano)

Store specs i et lille og let small size design

Den store håndfuld imponerende specs går ikke størrelsen på telefonen. Dette er en smartphone, der kommer i et lille og let design. Med sin størrelse på 149,1 x 70,8 x 7,65 mm er Huawei P20 kun lidt større end iPhone X fra Apple.

P20 er også en let mobil. Telefonen vejer kun 165 g og er en letvægter i bokseringen i forhold til andre smartphones på markedet.

Sidst men ikke mindst kan du selv vælge, om du vil have Huawei P20 i farverne sort, blå eller pink.

Android 8.1 (Oreo) og masser af GB

Ligesom de populære Samsung Galaxy-enheder er Huawei P20 udstyret med Android fra Google. Android får ofte updates, så du altid har det mest brugervenlige og funktionelle styresystem på din smartphone. Med Android kan du også helt selv indrette, hvordan du vil se widgets og applikationer.

Du får også masser af hukommelse. Med 128 GB intern hukommelse, får du masser plads til videoer, billeder og applikationer.

Hold din smartphone sikker med Face Unlock

Foruden fingeraftrykssensor kan du også holde din telefon sikker med ansigtsgenkendelse. Ligesom Samsung Galaxy-enheder og iPhone X kan du låse din telefon op blot ved at kigge på den. Det er nemt, hurtigt og super sikkert.

En stærk processor og et holdbart batteri med lynhurtig SuperCharge

Da Huawei lancerede Huawei Mate 10 Pro løftede de også sløret for deres Al Kirin processor. Huawei P20 er udstyret med en stærk Kirin 970 Octa Core processor, der arver Huawei Mate 10 Pro’s stærke kræfter med en lynhurtig og kraftig ydeevne.

Det stærke 3400 mAh-batteri giver dig strøm på telefonen dagen lang. Med SuperCharge kan du oplade din smartphone lynhurtigt.

Unboxing Huawei P20 - det får du med i pakken

Hvad kan du forvente at få med, når du køber Huawei P20? Foruden selve mobilen får du selvfølgelig en SuperCharge oplader, en brugsanvisning, et garantibevis og et smart eject tool, så du nemt og hurtigt kan sætte dit simkort i din nye mobil.

Men Huawei har flere godter i posen til dig. Du får også et USB-C høretelefoner, et USB kabel og en adaptor fra USB-C til jackstik, så du stadig kan bruge dine nuværende høretelefoner.

Huawei P20 vs Mate 10

Hvordan adskiller Huawei P20 sig fra Huawei Mate 10? Her kan du læse lidt om forskellene mellem de to mobiler som front kamera, intern hukommelse og størrelse.

24 MP front kamera vs 8 MP front kamera

Både Huawei Mate 10 og P20 har kamera på fronten af telefonen. Men på Huawei P20 får du flere megapixels med hele 24 MP imod Huawei Mate 10’s 8 front kamera på 8 MP.

GB og størrelse

Huawei P20 kommer med 128 GB imod Huawei Mate 10, som har 64 GB intern hukommelse. Til gengæld har du mulighed for at opgradere til 256 GB hukommelse med et microSD på Huawei Mate 10.

P20 er væsentligt mindre og lettere end sin forgænger Huawei Mate 10. Med sine mål på 149,1 x 70,8 x 7,65 mm er den mindre end Huawei Mate 10 der måler 150.5 x 77.8 x 8.2 mm. Og mens Huawei P20 vejer 165 g vejer den ikke lige så meget som Huawei Mate 10 med sine 186 g.

Huawei P20 vs P20 Pro - dual kamera eller triple kamera?

Huawei P20 og P20 Pro adskiller sig mest fra hinanden, når det kommer til kameraet.

Huawei P20 Pro kommer som P20-enhedens storebror med et kamera, der i den grad har fået sig en opdatering. Huawei’s helt store nyhed i P20 serien er P20 Pro’s triple kamera på 40 MP + 20 MP + 8MP. Dette er et helt banebrydende kamera, der virkelig gør sig bemærket i anmeldelserne og giver konkurrenter som Samsung og Apple kamp til stregen.

Her skal du bestemme dig for, om du er mest til Huawei P20’s dual kamera eller om du vil tage et spring videre til P20 Pro’s triple kamera.

Huawei P20 vs Apple iPhone X

Der er mange ligheder mellem Huawei P20 og iPhone X, men hvad er forskellen på de to telefoner egentlig?

Android vs iOS

En forskel der deler vandene er telefonernes to forskellige styresystemer. Mens Huawei P20 kommer med Android 8.1, kommer iPhone X fra Apple med iOS 11. Her skal du spørge dig selv, om du sværger til enten iOS eller Android og er parat til at skifte fra det ene til det andet.

Kamera

På Huawei P20 får du lidt flere pixels for pengene. Begge smartphones kommer med dual kamera, men på P20 får du et dual kamera på 12 MP + 20 MP imod iPhone X, som kommer med et dual kamera på 12 MP + 12 MP.

Kameraet på fronten af P20 har også fået et nøk op, når det kommer til pixels. Her får du 24 MP på front kameraet imod iPhone X’s front kamera på 7 MP.

Skærm og pris

Faktisk kommer både P20 og iPhone X med en 5,8” skærm. Huawei P20 kommer med Full HD, mens iPhone X kommer med OLED display. Mens iPhone X har edge-to-edge skærm, som strækker sig over hele telefonens front, har P20 en fingeraftrykssensor nederst på fronten af telefonen.

Når det kommer til prisen er Huawei P20 billigere end iPhone X.

Vælg mellem mange lækre Huawei-telefoner til gode priser

I vores webshop kan du også bestille mange flere af de populære mobiltelefoner fra Huawei. Du kan fx købe Huawei P Smart, som er en prisvenlig smartphone fra 2017.

Se også de imponerende smartphones i Mate-serien - nemlig Huawei Mate 10 Pro, Huawei Mate 20 Pro og Huawei Mate 20 Lite.
Specifikationer
 • Kamera: 12 MP + 20 MP dual kamera
 • Front kamera: 24 MP kamera på forsiden af telefonen
 • Display: 5,8” Full HD skærm (1080 x 2280 pixels)
 • Lyd i High Resolution med USB-C (ingen jackstik)
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: