* Alle priser forudsætter køb af YouSee Fri Tale / 15 GB mobilabonnement. Oprettelse 99 kr. Priser er vist ved afbetaling over 24 måneder.

Den kendte kvalitet fra Nokia Lumia

Nokia Lumia har slået sit navn godt fast i smartphone-land, og inden længe vil Microsoft Lumia gøre det samme. På trods af navneforandringen følger alle de gode egenskaber, du kender fra Nokia Lumia, stadig med. Du kan derfor se frem til en rigtig veldesignet og meget holdbar smartphone. Når du første gang sidder med din nye Microsoft Lumia i hånden og udforsker en smartphone bygget på styresystemet Windows Phone, vil du forstå, hvorfor Windows og Microsoft Lumia er det helt perfekte match.Microsoft Lumia 640 Orange
Microsoft Lumia 720

Skift til et Windows Phone styresystem


Der findes tre dominerende styresystemer inden for smartphones: Apples iOS, Android og Windows Phone. Din nye Microsoft Lumia er født med det suveræne Windows Phone, der giver dig god funktionalitet og ikke mindst en ydeevne ud over det sædvanlige. Noget af det, der gør Microsoft Lumia og Windows Phone så genialt, er den dynamiske startskærm. Med få tryk kan du hurtigt fastgøre dine mest brugte funktioner og apps på startskærmen og få et lynhurtigt og utroligt lækkert overblik. Du kan endda bruge "Live Tiles", som bl.a. viser opdateringer fra vennerne med det samme, direkte på skærmen. Designet er altså helt i top – både når det gælder Lumia-telefonen og systemet bag.


Med Microsoft Lumia får du det bedste fra to verdener! Microsoft har nemlig for nylig overtaget Nokias produktion af smartphones i serien Nokia Lumia. Så man kan med rette sige, at de populære mobiler med det indbyggede styresystem Windows Phones, er kommet på hjemmebane hos Microsoft. Med Windows Phone får du et smart styresystem med mulighed for at tilknytte alverdens apps, fede funktioner og et flot design. Du finder din næste Lumia med Windows Phone til en rigtig god pris med rentefri afbetaling og lynhurtig levering her hos YouSee.


Nokia Lumia 720 er slank og smart


En af de flotte Lumia-telefoner, du kan vælge, er Nokia Lumia 720. Af de mange fede features er det især vigtigt at nævne ekstra lang batteritid og en stor, flot skærm på hele 4,3”, der som en ekstra feature kan betjenes selv med handsker på! Nokia Lumia 720 er altså perfekt i vinterkulden. Det indbyggede Carl Zeiss-kamera gør dinebilleder skarpe og klare hver gang, så selv under dårlige lysforhold er du sikret gode billeder med den eksklusive digitallinse i Nokia Lumia 720.


Arbejd hurtigt og effektivt med Microsoft Lumia 950 XL


Hvis du heller ikke er fan af langsom loading og lang ventetid, skal du prøve en Microsoft Lumia 950 XL. Den helt store force hos Lumia 950 XL ligger i dens indbyggede processor med det mundrette navn Qualcomm® Snapdragon™ 810. Microsoft Lumia 950 XL er lige så hurtigt som dig selv, så du kan arbejde effektivt både ude og hjemme. Du kan for eksempel Skype med familie eller kollegaer og redigere dokumenter i Microsoft Office på farten. Og med et massivt batteri på imponerende 3300 mAh løber Microsoft Lumia 950 XL ikke tør for strøm lige foreløbig.

Microsoft Lumia 950 XL
Microsoft Lumia 640

Få Microsoft Lumia med attraktive abonnementer


Hvad enten du vælger Nokia Lumia 720, Microsoft Lumia 950, eller den imponerende Microsoft Lumia 950 XL får du som ny kunde adgang til et attraktive YouSee abonnementer med både tale, data og underholdning. Har du været kunde i 3 måneder hos YouSee og har et mobilabonnement til 149 kr./md. eller mere vælger du selv, om du vil købe din Microsoft Lumia kontant, eller om du vil bide regningen over i mindre bidder med vores afbetaling. Vælger du afbetaling, får du din Microsoft Lumia til præcis samme pris. Vi har ingen skjulte renter eller gebyrer, og du får lynhurtig levering, så du straks kan komme i gang med at vælge dine favorit "Tiles" og apps på din nye Microsoft Lumia smartphone.