Alt om tv-boksen

Tv-boksen fra YouSee

Få nem adgang
til al din underholdning


Med YouSee Tv-boksen får du nem og hurtig adgang til masser af underholdning – uden af være bundet af faste sendetider. Du kan nemlig pause, optage, spole og starte programmer forfra. Og så får du ovenikøbet nem adgang til et stort tv-arkiv og fri adgang til masser af film og serier fra det amerikanske filmselskab Paramount.


Bestil tv-boksen


For kunder i antenne-/boligforeninger afhænger prisen på tv-boksen af foreningens aftale hos YouSee.

Bland din egen tv- og streamingpakke

Hos os kan du blande din helt egen tv- og streamingpakke – direkte via tv-boksen. Du skal have en Grundpakke, og så vælger du bare, om du vil have 10, 20 eller 36 point at blande for.

Hver streamingtjeneste og hver tv-kanal har nemlig en pointværdi, og du blander bare løs, indtil dine point er brugt op. Og så kan du endda skifte dine tv-kanaler og streamingtjenester, lige når det passer dig.


Læs mere om Bland Selv

Værd at vide om tv-boksen

Kan jeg nøjes med én fjernbetjening
til mit tv og tv-boksen?

Du kan programmere fjernbetjeningen til tv-boksen, så den også kan styre de basale funktioner på dit tv. Den kan for eksempel tænde og slukke for tv’et og skrue op og ned for lyden. Så kan du nøjes med én fjernbetjening. Læs mere her

Har tv-boksen brug for internetforbindelse?

Ja. Tv-boksen har brug for forbindelse til internettet. Hvis du har tv via kabel-tv-stikket og ønsker at tilslutte tv-boksen trådløst, så skal du være opmærksom på, at du skal have et modem, som understøtter 5 GHz. Læs mere her

Kan jeg tage tv-boksen med i sommerhus?

Du kan kun bruge tv-boksen på den adresse, som er registreret til at modtage tv-signalet. Du kan til gengæld se tv via YouSee Tv & Film-appen, præcis hvor du vil i Danmark. Du har fri adgang til appen, når du har et tv-abonnement hos YouSee.

Hvad betyder det, at jeg ikke er bundet af faste sendetider?

Når du har en tv-boks, behøver du ikke at sidde klar foran fjernsynet på et bestemt tidspunkt. Det er helt op til dig, om du vil se morgen-tv om aftenen eller søndagsserien om mandagen. Med tv-boksen kan du nemlig pause, spole, optage og starte dine programmer forfra. Og i boksen store tv-arkiv kan du finde programmer, der har været sendt.

Hvor meget strøm bruger tv-boksen?

Vi har flere forskellige tv-bokse, og du kan læse mere om deres specifikationer her.

Hvordan får jeg adgang til film og serier fra Paramount+?

Med YouSee Tv-boksen har du fri adgang til masser af film og serier – uden det koster ekstra. For at se en film går du fx bare ind i tv-boksens menu og trykker på ’Film’. Så kan du se alle de film, du kan vælge imellem og starte dem med det samme.

Har tv-boksen en tv-oversigt, så jeg kan se, hvad der vises af tv-programmer?

Ja, du kan hurtigt få vist en tv-oversigt via tv-boksen. Med et enkelt tryk fjernbetjeningen åbner du boksens tv-guide, hvor du kan se, hvad der sendes i tv lige nu og flere dage frem. I tv-arkivet kan du desuden finde de programmer, du ikke nåede at se.

Hvor lang tid ligger programmerne i tv-arkivet?

Det varierer hvor lang tid, vi har rettigheder til tv-programmerne. Nogle programmer ligger i tv-arkivet i et par dage og andre i flere uger. Du kan se, hvor længe der er tale om, under hvert program i tv-arkivet.

Hvordan lejer jeg film på tv-boksen?

I tv-boksens menu finder du et menupunkt, der hedder ’Lejefilm’. Her finder du alle de lejefilm, du kan vælge imellem. Når du lejer en film, har du adgang til filmen i 48 timer. Læs mere her

Hvordan ser jeg Netflix på tv-boksen?

For at se Netflix, logger du bare ind med dit Netflix-login på tv-boksen, og så har du også adgang til alt Netflix-indholdet via din tv-boks.

Hvad betyder det, at jeg kan zappe over til Netflix?

Hvis du har et Netflix-abonnement, kan du logge ind i tjenesten via YouSee Tv-boksen og placere Netflix som en tv-kanal på linje med de tv-kanaler, du har i din tv-pakke. Hvis du ser meget Netflix, kan du fx vælge at lægge Netflix ind på kanalplads 1. Så zapper du nemt fra Netflix og videre til dine tv-kanaler. Og når du først er logget ind en gang, husker tv-boksen dig, så du ikke skal logge ind hele tiden.

Kan streamingtjenester blive en del af min tv-pakke?

Hvis du supplerer din Grundpakke med Bland Selv, har du mulighed at blande en tv-pakke, der også indeholder streamingtjenester som fx HBO Nordic, Viasat Film, Dansk Filmskat, C More og Min Bio. Og du kan endda skifte indholdet i tv-pakken ud, når det passer dig – direkte via dit tv.