Alt om tv-boksen

Få nem adgang til al din underholdning

Med YouSee Tv-boksen får du nem og hurtig adgang til masser af underholdning – uden af være bundet af faste sendetider. Du kan nemlig pause, optage, spole og starte programmer forfra. Og så får du ovenikøbet nem adgang til et stort tv-arkiv og fri adgang til masser af film og serier fra det amerikanske filmselskab Paramount.

Bland din helt egen tv- og streamingpakke

Hos os kan du blande din helt egen tv- og streamingpakke – direkte via tv-boksen. Du skal have en Grundpakke, og så vælger du bare, om du vil have 10, 20 eller 36 point at blande for.
Hver streamingtjeneste og hver tv-kanal har nemlig en pointværdi, og du blander bare løs, indtil dine point er brugt op. Og så kan du endda skifte dine tv-kanaler og streamingtjenester, lige når det passer dig.

Masser af underholdning når det passer dig

Netflix

Netflix er ikke kun noget, du kan se via din mobil, tablet eller pc. Du kan også se det direkte på din store skærm – for vi har nemlig lagt Netflix ind som en kanal eller streamingtjeneste på tv-boksen. Det betyder, at du lynhurtigt kan få adgang til alle dine yndlingsserier via din fjernbetjening. Så bliver det ikke nemmere!

Paramount+

Med en tv-boks får du fri adgang til masser af gode film og serier fra det amerikanske filmselskab Paramount. De står bag nogle af de allerstørste biograffilm – og vi har sørget for, at du får adgang til flere af deres film kort tid efter, de har gået i biografen.

Lej dine yndlingsfilm

Med en tv-boks fra YouSee behøver du ikke længere at leje film og se dem på en lille skærm. Du kan nemlig leje alle de nyeste film med få tryk på din fjernbetjening, og se dem direkte på dit tv. Der er over 8.000 film at vælge mellem, så der er noget for enhver smag.

Optag dine favoritter

Kommer der flere programmer samtidig, som du gerne vil se? Eller er det noget, du gerne vil gemme og se igen? Så sætter du bare din tv-boks til at optage. På den måde går du aldrig glip af de tv-programmer, du elsker – og du kan se dem, præcis når du vil.

Start forfra

Kan du huske dengang, du skulle side klar foran fjernsynet på et bestemt tidspunkt, hvis du fx gerne ville se din søndagsserie? Med en tv-boks fra YouSee er den tid heldigvis forbi. Du kan nemlig bare starte et program forfra, hvis det er startet, inden du er klar. Så gør det ikke noget, hvis aftensmaden trækker ud, eller du kommer senere hjem end forventet.

Spol eller sæt på pause

Der er mange ting, der kan forstyrre, når du har sat dig til rette i sofaen. Telefonen ringer. Barnet græder. Eller måske skal du hente en kop kaffe eller en tur på toilettet? Med en tv-boks kan du heldigvis bare sætte alle dine tv-programmer på pause. Præcis som når du sætter en film på pause. Så løber programmet ingen steder, mens du er væk. 

Tv-arkiv

Er du ikke hjemme på lørdag? Pyt. Du kan stadig se lørdagens program en anden dag. Med en YouSee Tv-boks er du nemlig ikke bundet af faste sendetider. Du finder bare de programmer, du gerne vil se i vores store tv-arkiv, og ser det, når det passer dig. 

YouSee Premiere

Se en ny, aktuel premierefilm hver måned. Læs mere om denne måneds YouSee Premiere-film 

Kan jeg nøjes med én fjernbetjening til mit tv og tv-boksen?

Ja, det kan du. Ofte kan fjernbetjeningen registrere dit fjernsyn automatisk og synkronisere sig selv med få klik med fjernbetjeningen. Hvis synkroniseringen ikke sker automatisk, kan du programmere fjernbetjeningen manuelt til både at virke til din digitalmodtager og dit tv. Se, hvordan du gør

Har tv-boksen en tv-oversigt, så jeg kan se, hvad der vises af tv-programmer?

Ja, du kan hurtigt få vist en tv-oversigt via tv-boksen. Med et enkelt tryk fjernbetjeningen åbner du boksens tv-guide, hvor du kan se, hvad der sendes i tv lige nu og flere dage frem. I tv-arkivet kan du desuden finde de programmer, du ikke nåede at se.

Har tv-boksen brug for internetforbindelse?

Ja. Tv-boksen har brug for forbindelse til internettet. Hvis du har tv via kabel-tv-stikket og ønsker at tilslutte tv-boksen trådløst, så skal du være opmærksom på, at du skal have et modem, som understøtter 5 GHz.

Hvor lang tid ligger programmerne i tv-arkivet?

Det varierer hvor lang tid, vi har rettigheder til tv-programmerne. Nogle programmer ligger i tv-arkivet i et par dage og andre i flere uger. Du kan se, hvor længe der er tale om, under hvert program i tv-arkivet.

Kan jeg tage tv-boksen med i sommerhus?

Du kan kun bruge tv-boksen på den adresse, som er registreret til at modtage tv-signalet. Du kan til gengæld se tv via YouSee Tv & Film-appen, præcis hvor du vil i Danmark. Du har fri adgang til appen, når du har et tv-abonnement hos YouSee.

Hvordan lejer jeg film på tv-boksen?

I tv-boksens menu finder du et menupunkt, der hedder ’Lejefilm’. Her finder du alle de lejefilm, du kan vælge imellem. Når du lejer en film, har du adgang til filmen i 48 timer.

Hvad betyder det, at jeg ikke er bundet af faste sendetider?

Når du har en tv-boks, behøver du ikke at sidde klar foran fjernsynet på et bestemt tidspunkt. Det er helt op til dig, om du vil se morgen-tv om aftenen eller søndagsserien om mandagen. Med tv-boksen kan du nemlig pause, spole, optage og starte dine programmer forfra. Og i boksen store tv-arkiv kan du finde programmer, der har været sendt.

Hvordan ser jeg Netflix på tv-boksen?

For at se Netflix, logger du bare ind med dit Netflix-login på tv-boksen, og så har du også adgang til alt Netflix-indholdet via din tv-boks.

Hvor meget strøm bruger tv-boksen?

Vi har flere forskellige tv-bokse, og du kan læse mere om deres specifikationer på https://kundeservice.yousee.dk/ 

Hvad betyder det, at jeg kan zappe over til Netflix?

Hvis du har et Netflix-abonnement, kan du logge ind i tjenesten via YouSee Tv-boksen og placere Netflix som en tv-kanal på linje med de tv-kanaler, du har i din tv-pakke. Hvis du ser meget Netflix, kan du fx vælge at lægge Netflix ind på kanalplads 1. Så zapper du nemt fra Netflix og videre til dine tv-kanaler. Og når du først er logget ind en gang, husker tv-boksen dig, så du ikke skal logge ind hele tiden.

Hvordan får jeg adgang til film og serier fra Paramount+?

Med YouSee Tv-boksen har du fri adgang til masser af film og serier – uden det koster ekstra. For at se en film går du fx bare ind i tv-boksens menu og trykker på ’Film’. Så kan du se alle de film, du kan vælge imellem og starte dem med det samme.

Kan streamingtjenester blive en del af min tv-pakke?

Hvis du supplerer din Grundpakke med Bland Selv, har du mulighed at blande en tv-pakke, der også indeholder streamingtjenester som fx HBO Nordic, Viasat Film, Dansk Filmskat, C More og Min Bio. Og du kan endda skifte indholdet i tv-pakken ud, når det passer dig – direkte via dit tv.