Nu kan du opleve 5G-hastigheder med YouSee

Oplev 5G med en 5G-mobil. Du får 5G med i dit mobilabonnement fra 199,-/md.

Vælg abonnement

Få Fri Tale, SMS og MMS, Wifi opkald og masser af data. Og vælger du et abonnement fra 199,-/md. får du også 5G med. Så er det bare op til dig, hvilken 5G-mobil du vil vælge, for at få den fulde 5G-oplevelse.

Danmarks bedste mobilnetværk – nu med 5G

NYHED! Du får Danmarks bedste 4G-mobilnetværk – nemlig TDC NETs. Det betyder, bedste dækning og hurtigste hastigheder på landsplan.

Roaming World

Op til 20 GB roaming i alle abonnementer. Fri tale, sms og mms samt masser af data når du rejser i 48 lande, som fx USA, Tyrkiet og Thailand.

YouSee Musik

Fri adgang til over 65 mio. musiknumre på mobil, tablet og pc uden det koster ekstra.
Oplev 5G-hastigheder

Fri + Fri Data

299 kr./md.

Til dig selv eller hele familien?

1 abonnementVed at tilføje flere abonnementer sparer du penge og får valgfrie fordele med YouSee More.
Er du allerede YouSee Mobil kunde?
Jo flere abonnementer du har, jo flere valgfrie fordele får du
- Få masser af fordele
Har du mere end ét abonnement hos os, kan du blive en del af vores fordelsprogram YouSee More – uden det koster ekstra. Vælg mellem masser af fordele, og skift dem ud, når det passer dig.

Tag mobilen med på rejsen

- uden at bekymre dig om regningen
Med et YouSee mobilabonnement kan du roligt tage mobilen med på rejsen til 48 lande i hele verden. For med Roaming World i dit abonnement har du fri tale, sms/mms og op til 20 GB data. Du kan frit ringe lokalt og til Danmark. Og derudover kan du lytte til al din yndlingsmusik med YouSee Musik app’en. Så kan du slappe af og nyde rejsen.

Alle abonnementer er nu inkl. Roaming World, så udover 36 lande i Europa kan du også tage mobilen med til Tyrkiet, Thailand, USA, Canada, Færøerne, Australien, New Zealand, Kina, Singapore, Hong Kong, Malaysia og Japan - altså 48 lande. Bemærk, at du i de 12 nævnte lande ikke kan ringe mellem landene.

Adgang til over 65 millioner musiknumre

Med YouSee Musik får du adgang til over 65 millioner musiknumre, som du kan lytte til på din mobil, tablet og pc - når og hvor du vil. Byg din egen musiksamling, eller lad dig inspirere af hundredvis af playlister, genrer eller musikradioer. Det kan også være, du kan finde inspiration i de musiktips, vi har samlet til dig fra nogle af de største danske stjerner? YouSee Musik er inkluderet i alle nye YouSee Mobil basisabonnementer, så du kan frit gå om bord i al din yndlingsmusik, uden at betale ekstra for en musiktjeneste.

NYHED: Oplev 5G-hastigheder allerede fra 7. september.

Danmarks bedste 4G-mobilnetværk er nu først med 5G. Og det betyder, at du allerede fra 7. september. kan opleve 5G-hastigheder på mobilen. Du kan få 5G med i dit YouSee mobil-abonnement fra 199,-/md. – så er det op til dig hvilken 5G-mobil du vil have.

Ringer du jævnligt til udlandet?

Har du valgt et abonnement med tale til 54 lande, kan du ringe billigt fra Danmark til udenlandske fastnet- og mobilnumre. Hvor mange timers tale afhænger af det abonnement, du har valgt. Gælder ikke når du er i udlandet.

Tillægspakker

Har du ikke et abonnement med tale til udlandet, kan du købe en tillægspakke til dit abonnement.

Voicemail App

Med YouSee Voicemail app'en bliver det mere enkelt at aflytte, gemme og få overblik over dine telefonsvarer-beskeder. Din voicemail sørger for, at du ikke går glip af beskeder, når din telefon er optaget, slukket eller uden dækning. Download app'en til både iOS og Android.