* Alle priser forudsætter køb af YouSee Fri Tale / 15 GB mobilabonnement. Oprettelse 99 kr. Priser er vist ved afbetaling over 24 måneder.

Motorola: Innovativt design med smarte løsninger bragt i sofistikeret udseende

De populære mobil modeller fra Motorola er kendt verden over. Motorola er især kendt for have et udbud af smartphones med sofisitkerede udseende i flotte farver. Mobil modeller fra Motorola er spækket med smarte specifikationer og innovativt teknologisk design. Siden 2002 har Motorola sendt innovative smartphones fuld af power ud på det globale marked. Smarte løsninger og innovativ software kendetegner de populære mobil modeller fra Motorola. Motorola tilbyder smartphones med banebrydende kameraer, stærke processorer og et batteri der holder hele dagen på en opladning. Et udvalg af Motorola telefoner kommer med Amazon Alexa. Med Amazon Alexa får du din helt egen personlige assistent, der minder om Siri på Iphone fra Apple. Med Moto key, hvor du kan logge på Google, Facebook, Twitter og andre sociale medier med dit fingeraftryk. Disse er blot nogle få af de specifikationer og smarte løsninger, som du får glæde af med en smartphone fra Motorola.

Motorola Moto X4 med 64GB: Imponerende teknologisk design og dual kamera til prisen

I august 2017 lancerede Motorola sit nye medlem af familien: Motorola Moto X4. Motorola Moto X4 er en Android-telefon med imponerende teknologisk design og dual kamera - og så endda til en meget lav pris. Motorola's har i den grad ført deres vision, om at producerer en prisvenlig smartphone, der er fuld af højteknologiske specifikationer, ud i virkeligheden. Dual kamera på 12MP + 8MP på bagsiden, et kamera på 16MP på forsiden, en processor fuld af power, et 3000 mAh-batteri, fingeraftrykslæser med Moto key, dual sim og innovative apps som Amazon Alexa er blot et lille udvalg af features, der gør Moto X4 til en banebrydende smartphone på markedet. Moto X4 er en smartphone, hvor der er tryk på både indre og ydre design. Telefonen er vand- og støvtæt med IP68-klassificering og er beskyttet mod ridser og skræmmer.

Motorola Moto E4 - Lille pris, stort batteri

Motorola Moto E4 er en Android-telefon til en lille pris med et stort batteri. En perfekt smartphone til dig på farten. Du kan være online og bruge din telefon hele dagen på en opladning - så elsker du at høre musik i bussen? Tjekke Facebook i toget? Lave opdateringer på Twitter på gåturen? Sende mails mens du venter på at kaffen brygger færdig? Moto E4 er perfekt til dig der gerne vil holde kontakt på de sociale medier og surfe online hele dagen - og så kommer ligger telefonen endda i den prisvenlige klasse. Med Moto E4 tilbyder Motorola prisvenlig smartphone med et kamera på 8MP, dual sim, fingeraftrykslæser og 16GB intern hukommelse. Det stærke 2800 mAh-batteri holder telefonens batteri i gang hele dagen, så du har masser af power til apps, musik og masser af leg!

Historien om Motorola - fra verdenshistoriske walkie talkies og radioer til smartphones i verdensklasse

Motorola har spillet en særlig rolle i verdenshistorien og været med på elektronikfronten ved nogle af verdens største begivenheder - f.eks. 2. verdenskrig og månelandingen i 1969. Motorola blev grundlagt i 1928 i den amerikanske stat Illinois. I de tidlige år beskæftigede Motorola sig primært med billige radioer til biler. I 1940 stod Motorola bag den første håndholdte walkie talkie. Producentens walkie talkie-teknologi blev faktisk også brugt under 2. verdenskrig og var en vigtig kilde til kommunikation mellem De Allierede. Motorola har faktisk bidraget ved mange store verdenshistoriske begivenheder. Det var f.eks. gennem en motorola-forbindelse, at Louis Armstrong i 1969 sagde de ikoniske ord: "one small step for a man, one giant leap for mankind" da han landede på månen. I 2011 købte Google, og senere I 2014 blev firmaet igen opkøbt. Denne gang af Lenovo, som foruden smart TV og en lang række andre elektroniske produkter, står bag de velkendte og ikoniske bærbare computerer, walkie talkies og smart watches.

2002: Motorola's smartphoneeventyr begynder

I 2002 bød Motorola deres første Android 2.0 smartphone velkommen i familien. Dette var en Motorola Droid, og denne telefon kom på markedet i Danmark og resten af verden i de følgende år. Siden dengang har Motorola fulgt med på smartphone markedets opdateringer og nu får du telefoner med dual kameraer, fingeraftrykslæser, dual sim og mange flere features. De mange mobil modeller har været populære, og da Lenovo købte firmaet i 2014 var det til dels for at få bedre fæste på mobilmarkedet. De ikoniske og innovative mobil modeller fra Motorola var altså dét som Lenovo blev så tiltrukket af.

Køb din nye Motorola smartphone hos YouSee

Du har nu mulighed for at købe en Motorola telefon med alle de gode specifikationer der kendetegner Motorola. Med deres innovative design og lækre skærm- og kamerateknologi tilbyder Motorola Android-smartphones med et sofisitkeret udseende. Hos YouSee kan du nemt og billigt købe de bedste Motorola telefoner.

Køb din Motorola billigt med abonnement fra YouSee og få fri fragt

YouSee tilbyder mobiltelefoner sammen med mobilabonnementer. Med et YouSee abonnement får du glæde af et hav af helt unikke fordele - f.eks. kan du surfe online på vores lynhurtige 4G-netværk, som er kåret til Danmarks bedste mobilnetværk. Alt du skal gøre er at vælge det abonnement, der passer dig bedst. Køber du et abonnement til 199 kr./md. eller derover kan du selv bestemme, om du vil købe din Motorola kontant eller på afdrag. På afdrag kan du altså vælge at betale en lille smule hver måned, og der er ingen renter eller gebyrer, hvis du vælger at betale din telefon over 12 eller 24 måneder. Hvis du er ny kunde hos YouSee Mobil sender vi dig selvfølgelig et nyt simkort og sørger for at flytte dit nummer fra dit gamle selskab til os.