* Alle priser forudsætter køb af YouSee Fri Tale / 15 GB mobilabonnement. Oprettelse 99 kr. Priser er vist ved afbetaling over 24 måneder.

Motorola: Mobil modeller med innovativt design bragt i sofistikeret udseende

De populære Motorola-produkter er kendt verden over. Motorola især kendt for have et udbud af smartphones med sofisitkerede farver og et flot udseende. Firmaets telefoner er spækket med fede specifikationer og innovativt teknologisk design.
Foruden telefoner er Motorola også kendt for at stå bag mobilt tilbehør, og er især kendt for deres smart watches.

Dengang det hele begyndte

Motorola blev grundlagt i 1928 i den amerikanske stat Illinois. I de tidlige år beskæftigede firmaet sig primært med prisvenlige radioer til biler.
I 1940 stod producenten bag den første håndholdte walkie talkie. Producentens walkie talkie-teknologi blev også brugt under 2. verdenskrig og var en vigtig kilde til kommunikation mellem De Allierede.
Motorola har faktisk bidraget ved mange store verdenshistoriske begivenheder. Det var f.eks. gennem en motorola-forbindelse, at Louis Armstrong i 1969 sagde de ikoniske ord: “one small step for a man, one giant leap for mankind” da han landede på månen.
I 2011 købte Google, og senere I 2014 blev firmaet igen opkøbt. Denne gang af Lenovo, som foruden smart TV og en lang række andre elektroniske produkter, står bag de velkendte og ikoniske bærbare computerer.

2002: Motorolas smartphoneeventyr begynder

I 2002 så den første Android 2.0 smartphone fra producenten dagens lys. Dette var en Motorola Droid, og denne telefon kom på markedet i Europa og resten af verden i de følgende år.
Siden har firmaet lanceret en række mobil modeller, og da Lenovo købte firmaet i 2014 var det til dels for at få bedre fæste på mobilmarkedet. De ikoniske og innovative mobil modeller var altså dét som Lenovo blev så tiltrukket af.

Køb din nye Motorola smartphone hos YouSee

Du har nu mulighed for at købe en Motorola telefon med alle de gode specifikationer der kendetegner Motorola. Med deres innovative design og lækre skærm- og kamerateknologi tilbyder Motorola Android-smartphones med et sofistikeret udseende. Hos YouSee kan du nemt og billigt købe de bedste Motorola telefoner.

Køb din Motorola billigt med abonnement fra YouSee

Hos os kan du købe mobiltelefoner sammen med mobilabonnementer. Hvad end du er ny eller eksisterende kunde skal du blot vælge det abonnement, der passer dig bedst. Køber du et abonnement til 199 kr./md. eller derover kan du selv bestemme, om du vil købe din Lenovo kontant eller på afdrag. På afdrag kan du altså vælge at betale en lille smule hver måned og der er ingen renter eller gebyrer, hvis du vælger at betale din telefon over 12 eller 24 måneder. Hvis du er ny kunde hos YouSee Mobil sender vi dig selvfølgelig et nyt simkort og sørger for at flytte dit nummer fra dit gamle selskab til os.