Derfor skal din nye smartphone være en Sony Xperia

Sony Xperia mobiler er blandt markedets bedste Android telefoner spækket med lækre funktioner og et design, der hitter hos enhver. Hos YouSee finder du billige Sony Xperia mobiltelefoner med overvældende mange gode og brugbare funktioner til prisen.

Vi snakker om vandtæthed og et kamera, der får dit gamle digitalkamera til at gå hjem og lægge sig. Telefoner fra Sony kommer også med et batteri, der holder hele dagen.

Sony er efterhånden blevet en stor spiller på markedet - og det med god grund. En Sony mobiltelefoner formår nemlig at kombinere et virkelig stilfuldt og gennemført design med en funktionalitet, der får andre producenter til at kigge langt efter Sonys smartphones og konkurrere på linje med telefoner fra f.eks. Samsung, Apple og Huawei

Med Sony Xperia er det slut med at løbe tør for batteri

Det er som regel altid i de mest kritiske situationer, at batteri-ikonet blinker rødt… Slip for at have din oplader med rundt i tasken med en Sony smartphone, der har imponerende lang batteritid. Du kan nyde flere dages snak og sød musik til øregangene, før din smartphone kræver ny energi.


Tag billeder i verdensklasse med din Sony Xperia smartphone

I anmeldelserne står det soleklart: Sony Xperia serien kommer med nogle af markedets bedste kameraer. Ja, man fristes næsten til at sige verdens bedste. Med funktioner som f.eks. omfatter meget nøjagtigt hybrid autofokus og effektiv billedzoom, er det perfekte billede kun et hurtigt klik væk. Selv i lav belysning er Vi taler om telefoner, der er sande mesterværker i fotografiets kunst. Det er ikke et spejlreflekskamera, men det er det tætteste, du kommer på et professionelt kamera i en smartphone, og det siger ikke så lidt. Tag knivskarpe og ultra klare billeder uanset lysforholdene.


Sony Xperia tilpasser sig din hverdag med funktionelle og brugervenlige specifikationer og features

Telefoner fra Sony er brugervenlige og tilpasser sig din hverdag med en lang række funktionelle features. Mange af Sony's telefoner er vand- og støvtætte med IP68-klassificering og et stort lager med mange GB, og har du brug for ekstra mange GB's kan du altid opgradere dit lager med et microSD kort.

Sony Xperia mobiltelefoner kommer med dual sim, så du kan have arbejdstelefon og privattelefon samlet i én smartphone.

Sony-telefoner kommer selvfølgelig med det brugervenlige Android-system, hvor du helt selv bestemmer, hvordan du vil indrette brugerfladen med widgets og applikationer.

Med mobiltelefoner fra Sony har du mulighed for at tilkoble en masse tilbehør til din smartphone, så hverdagen bliver lidt sjovere. På en række udvalgte Sony-telefoner kan du bl.a. tilknytte en PlayStation 4 eller lave sjove 3D-billeder med Sony's hele egen 3D-skaber.


Sony Xperia XZ1 - En elegant telefon med fantastisk ydeevne og et af markedets bedste mobilkameraer

I 2017 lancerede Sony en ny baby i Xperia serien: Sony Xperia XZ1. I et stilrent, elegant og vandtæt metaldesign i sort eller sølv kommer XZ1-modellen med intelligente features, enestående kamerateknologi og en en fantastisk ydeevne.

Qualcomm Snapdragon 835-processoren med 4GB RAM giver gør telefonen stærk og kraftfuld, så du snildt kan have flere applikationer i gang på samme tid uden telefonen bukker under.

Motion Eye kameraet på 19MP kommer med Super-slowmotion, der optager videoer med 960 billeder i sekundet. Du får skarpe og detaljerige videoer, der fanger dit motiv op til fire gange bedre end andre mobilkameraer på markedet.

Du får mulighed for at udforske en verden af gagdets og appliklationer med Sony Xperia XZ1. Du kan bl.a. tilkoble en masse tilbehør - f.eks. kan du koble telefonen til en PlayStation 4.

Du kan også få mange sjove timer med Sony's nye 3D-skaber, som er en applikation fra Sony, hvor du bl.a. kan skabe vilde 3D-modeller af dit hoved via Sony Xperia XZ1's kamera.


Sony Xperia XZ1 Compact - De bedste specifikationer i en stilfuld og kompakt smartphone

I følgeskab med de større modeller XZ1 og XZ1 Premium blev Sony Xperia XZ1 Compact også lanceret i 2017. Selvom XZ1 Compact rent størrelsesmæssigt er mindre ens dens to storebrødre ser det bestemt ikke skrabet ud på feature-fronten.

Motion-Eye kameraet på 19MP kommer med Super slowmotion-teknologien og Qualcomm Snapdragon 835-processoren og 4GB RAM giver Xperia XZ1 Compact samme fantastiske ydeevne og enestående kamerateknologi som kendetegner Sony's smartphones.

Telefonen er perfekt til dig der vil have en lille smartphone, men ikke vil gå på kompromis med specifikationer og features. Telefonen er faktisk kun 29mm lang, 65mm bred, 9,3mm tyk og vejer 149 gram. Du kan vælge telefonen i sort eller sølv.


Sony Xperia L1 med 16GB - Telefonen med den store skærm til den lille pris

Sony Xperia L1 er en smartphone med en imponerende stor skærm til en ligeså imponerende lille pris.

Xperia L1 emmer af kvalitet med den store 5,5" skærm, som med sin ultra gode opløsning giver dig billeder og videoer fuld af detaljer, så du får alt med! Men du får ikke bare et enestående skærmbillede - skærmen på telefonen er også designet til at være ultra robust - skrammer og ridser kan bare komme an på Xperia L1!

Foruden Xperia L1's store og enestående display får du også rig mulighed for at opleve et Sony's mange imponerende mobilkameraer. På telefonen får du nemlig et 13 MP kamera på bagsiden og et 5 MP kamera på forsiden af telefonen.

Sony Xperia L1 er for dig, der ønsker en smartphone med en stor skærm og et imponerende kamera til en lille pris. Selvom skærmen på telefonen er stor betyder det ikke at selve telefonen er det. Xperia L1 kommer nemlig i et kompakt design - perfekt til at ligge i hånden.


Sony Xperia XA1 med 32GB og Sony Xperia E5 med 16GB - Smartphones i high-end kvalitet til lave priser

Selvom Sony Xperia XA1 og Sony Xperia E5 er i den mere prisvenlige klasse end andre modeller taler vi stadig om to Sony-telefoner af ultra høj kvalitet med et godt kamera, kraftig processor og en lang række funktionelle specifikationer.

Sony Xperia XA1 kommer med et 23 MP kamera, der tager detaljerige billeder i høj kvalitet med flotte farver og perfekt kontraktstyring. Her får du et ultra godt kamera til prisen.

Sony Xperia E5 er udstyret med et 13MP kamera med funktionelle features, der gør dine billeder helt perfekte - helt uden du selv behøver at røre en finger. Kameraet på E5 kommer nemlig med Auto Scene Recognition, der automatisk justerer kamera-indstillingerne hver gang du taget et billede - med Xperia E5 får du altid billeder, der sidder lige i skabet!

Sony Xperia XA1 og E5 er perfekte smartphones til dig, der gerne vil spare penge, men stadig ønsker en mobiltelefon med et kamera i tro high-end kvalitet og en stærk processor.


Historien bag Sony - Elektronik og entertainment

Masaru Ibuka grundlagde Sony i årene omkring 2. verdenskrig og i 1946 åbnede han en butik i et shoppingcenter i Tokyo. Dengang bestod det japanske firma af 8 medarbejdere, men i årene efter voksede firmaet og Masaru Ibuka, inspireret af det amerikanske mobile arbejdsmarked, opfordrede erfarne medarbejdere til at skifte job og slutte sig til Sony.

Sony blev hurtigt til en stor spiller på elektronikmarkedet og spejdede ud til det globale marked - især det amerikanske marked. Sony's TR-63 radio blev et stort hit i USA.

Siden dengang har Sony bl.a. produceret en lang række forskellige produkter inden for elektronik. Det er ikke kun telefoner, som Sony beskæftiger sig med. I 1980'erne meldte Sony sig direkte ind i show business branchen med CBS Records og Columbia Pictures. Sony har også produceret en lang række produkter som tablets, tv, kameraer, PlayStation, og så var Sony også en frontfigur i udviklingen af Blu-ray.


Køb din næste Sony Xperia mobil hos YouSee nemt og hurtigt med et abonnement fyldt med unikke fordele og få fri fragt

Hos YouSee får du altid et bredt udvalg af de nyeste og bedste Sony smartphones til rigtig gode priser. Mobiltelefoner købes sammen med abonnement hos YouSee.

Du skal blot vælge det abonnement, der matcher dit forbrug, og så sørger vi for at flytte dit nummer og sende dig et nyt simkort til din nye Sony mobiltelefon, hvis du er ny mobilkunde hos YouSee. Hvis du er eksisterende mobilkunde hos YouSee, kan du benytte dit nuværende simkort, såfremt din nye Sony mobiltelefon understøtter denne type simkort - ellers sender vi dig lynhurtigt et nyt, så du kan komme i gang med at udforske verden med din nye Sony mobil.

Hvis du vælger et abonnement til 199 kr./md eller mere, kan du vælge at købe din nye Sony Xperia på afdrag, hvor du deler regningen op i 12 eller 24 bidder - der er ingen renter eller gebyrer, på vores afdragsløsning. Vælger du at købe din nye Sony telefon på afbetaling, får du mobiltelefonen til præcis samme pris, som hvis du køber den kontant. Med et abonnement fra YouSee får du et hav af unikke fordele. F.eks. kan du skrue op for musikken med YouSee Musik med over 30 millioner musiknumre, roaming i 36 EU lande og foretage Wi-Fi Opkald. Sidst men ikke mindst får du adgang til DK's bedste 4G-netværk.