!
Betal kontant eller i rater?
Hvis du vælger at betale din nye mobil i rater i stedet for kontant, kræver det lidt mere tålmodighed end tidligere. Loven om kreditvurderingen har nemlig ændret sig, så du skal flere trin igennem.
!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk

Sony - stort udvalg af smartphones og fedt tilbehør

Her finder du et udvalg af diverse Sony Xperia smartphones. De er bl.a. kendt for deres fantastiske kameraer. Her kan du læse om alle de lækre smartphones, høretelefoner og højttalere fra Sony. Køb dine produkter rentefrit over 12 eller 24 måneder.

7 af 108 resultater

Her finder du et udvalg af diverse Sony Xperia smartphones. De er bl.a. kendt for deres fantastiske kameraer.

Hos os får du altid et bredt udvalg af de nyeste og bedste Sony Xperia-telefoner til rigtig gode priser med fri fragt og et godt abonnement spækket med fordele.

Køb din nye Sony Xperia online - det er nemt og hurtigt at bestille

Du skal blot vælge det abonnement, der matcher dit forbrug, og så sørger vi for at flytte dit nummer og sende dig et nyt simkort til din nye Sony Xperia-mobiltelefon. Hvis du allerede har et abonnement hos os, kan du benytte dit nuværende simkort, såfremt din nye Sony-mobiltelefon understøtter denne type simkort – ellers sender vi dig lynhurtigt et nyt, så du kan komme i gang med at udforske din nye Sony-mobil.

Hvis du vælger et abonnement til 179 kr./md eller mere, kan du vælge at købe din nye Sony Xperia på afdrag, hvor du deler regningen op i 12 eller 24 bidder – der er ingen renter på vores afdragsløsning. Vælger du at købe din nye Sony Xperia på afbetaling, får du en mobiltelefonen til præcis samme pris, som hvis du køber den kontant.

Med et abonnement fra YouSee får du et hav af unikke fordele. F.eks. kan du skrue op for musikken med YouSee Musik med over 100 millioner musiknumre, roaming i 36 EU lande og foretage Wi-Fi Opkald. Sidst men ikke mindst får du adgang til Danmarks bedste 5G-netværk.

Find din nye mobiltelefon Sony Xperia i webshoppen og se priser og specifikationer. Her kan du også se aktuelle tilbud på vores mobiltelefoner.

Derfor skal din nye smartphone være en Sony Xperia

Sony Xperia-mobiler er blandt markedets bedste Android-telefoner spækket med lækre funktioner og et elegant design, der hitter blandt mobilbrugere i Danmark og resten af verden. Hos os finder du billige Sony Xperia-mobiltelefoner med overvældende mange gode og brugbare funktioner til prisen.

Vi snakker vandtæthed og et kamera, der får dit gamle digitalkamera til at blegne. Telefoner fra Sony kommer også med et batteri, der holder hele dagen. Og mange modeller har dual-sim, så du både kan bruge din telefon som privat- og arbejdsmobil. Du kan finde telefoner med en indbygget hukommelse på helt op til 256 GB.

Sony excellerer, når det kommer til imponerende lyd fra banebrydende mobilhøjtalere - så kan du afspille musik, se film og video og spille spil med en lydkvalitet, der minder om den, du får fra den store højttaler hjemme i stuen.

Sony er efterhånden blevet en stor spiller på markedet – og det med god grund. Sonys mobiltelefoner formår nemlig at kombinere et virkelig stilfuldt og gennemført design med en funktionalitet, der kan konkurrere på linje med telefoner fra f.eks. Samsung, Apple og Huawei.

Med Sony Xperia er det slut med at løbe tør for batteri

Det er som regel altid i de mest kritiske situationer, at batteri-ikonet blinker rødt… Slip for at have din oplader med rundt i tasken med en Sony Xperia, der har imponerende lang batteritid. Du kan nyde flere dages snak og sød musik til øregangene, før din smartphone kræver ny energi.

Tag gode billeder og optag video i verdensklasse med din Sony Xperia-smartphone

I anmeldelserne står det soleklart: Sony Xperia-serien kommer med nogle af markedets bedste kameraer. Ja, man fristes næsten til at sige verdens bedste. Tag flotte portrætbilleder med utrolig skarphed og naturtro farver. Med funktioner som f.eks. meget nøjagtigt hybrid autofokus og optisk zoom, er det perfekte billede kun et hurtigt klik væk. Vi taler om telefoner, der er sande mesterværker i fotografiets kunst. Det er ikke et spejlreflekskamera, men det er det tætteste, du kommer på et professionelt kamera i en smartphone, og det siger ikke så lidt. Tag knivskarpe og ultra klare billeder i mørke og dagslys.

Sony Xperia tilpasser sig din hverdag med funktionelle og brugervenlige specifikationer og features Telefoner fra Sony er brugervenlige og tilpasser sig din hverdag med en lang række funktionelle features. Mange af Sonys telefoner er vand- og støvtætte med IP68-klassificering og et stort lager med mange GB. Har du brug for ekstra mange GB kan du altid opgradere dit lager med et mikroSD-kort. Sony Xperia-mobiltelefoner kommer med dual-sim, så du kan have arbejdstelefon og privattelefon samlet i én smartphone. Sony Xperia-telefoner kommer selvfølgelig med det brugervenlige Android-system, hvor du helt selv bestemmer, hvordan du vil indrette brugerfladen med widgets og applikationer.

Med mobiltelefoner fra Sony har du mulighed for at tilkoble en masse tilbehør til din smartphone, så hverdagen bliver lidt sjovere. På en række udvalgte Sony-telefoner kan du bl.a. tilknytte en PlayStation 4 eller lave sjove 3D-billeder med Sonys helt egen 3D-skaber.

Historien bag Sony Mobile Communications - Elektronik og entertainment

Masaru Ibuka grundlagde Sony i årene omkring 2. verdenskrig, og i 1946 åbnede han en butik i et shoppingcenter i Tokyo. Dengang bestod det japanske firma af 8 medarbejdere, men i årene efter voksede firmaet og Masaru Ibuka, inspireret af det amerikanske mobile arbejdsmarked, opfordrede erfarne medarbejdere til at skifte job og slutte sig til Sony. Sony blev hurtigt til en stor spiller på elektronikmarkedet og spejdede ud til det globale marked - især det amerikanske marked. Sonys TR-63 radio blev et stort hit i USA.

Siden dengang har Sony bl.a. produceret en lang række forskellige produkter inden for elektronik. Det er ikke kun telefoner, som Sony beskæftiger sig med. I 1980’erne meldte Sony sig direkte ind i showbusiness-branchen med CBS Records og Columbia Pictures. Sony har også produceret en lang række produkter som tablets, tv, kameraer, PlayStation, og så var Sony også en frontfigur i udviklingen af Blu-ray.