Find de nyeste Sony smartphones

Sony Xperia er populære Android smartphones, som er kendt for deres fantastiske kameraer.

3 af 34 resultater

Derfor skal din nye smartphone være en Sony Xperia

Sony Xperia mobiler er blandt markedets bedste Android telefoner spækket med lækre funktioner og et design, der hitter hos enhver. Hos YouSee finder du billige Sony Xperia mobiltelefoner med overvældende mange gode og brugbare funktioner til prisen.

Vi snakker om vandtæthed og et kamera, der får dit gamle digitalkamera til at gå hjem og lægge sig. Telefoner fra Sony kommer også med et batteri, der holder hele dagen.

Sony er efterhånden blevet en stor spiller på markedet – og det med god grund. En Sony mobiltelefoner formår nemlig at kombinere et virkelig stilfuldt og gennemført design med en funktionalitet, der får andre producenter til at kigge langt efter Sonys smartphones og konkurrere på linje med telefoner fra f.eks. Samsung, Apple og Huawei.


Med Sony Xperia er det slut med at løbe tør for batteri

Det er som regel altid i de mest kritiske situationer, at batteri-ikonet blinker rødt… Slip for at have din oplader med rundt i tasken med en Sony smartphone, der har imponerende lang batteritid. Du kan nyde flere dages snak og sød musik til øregangene, før din smartphone kræver ny energi.


Tag billeder i verdensklasse med din Sony Xperia smartphone

I anmeldelserne står det soleklart: Sony Xperia serien kommer med nogle af markedets bedste kameraer. Ja, man fristes næsten til at sige verdens bedste. Med funktioner som f.eks. omfatter meget nøjagtigt hybrid autofokus og effektiv billedzoom, er det perfekte billede kun et hurtigt klik væk. Selv i lav belysning er Vi taler om telefoner, der er sande mesterværker i fotografiets kunst. Det er ikke et spejlreflekskamera, men det er det tætteste, du kommer på et professionelt kamera i en smartphone, og det siger ikke så lidt. Tag knivskarpe og ultra klare billeder uanset lysforholdene.


Sony Xperia tilpasser sig din hverdag med funktionelle og brugervenlige specifikationer og features

Telefoner fra Sony er brugervenlige og tilpasser sig din hverdag med en lang række funktionelle features. Mange af Sony’s telefoner er vand- og støvtætte med IP68-klassificering og et stort lager med mange GB, og har du brug for ekstra mange GB’s kan du altid opgradere dit lager med et microSD kort.

Sony Xperia mobiltelefoner kommer med dual sim, så du kan have arbejdstelefon og privattelefon samlet i én smartphone.

Sony-telefoner kommer selvfølgelig med det brugervenlige Android-system, hvor du helt selv bestemmer, hvordan du vil indrette brugerfladen med widgets og applikationer.

Med mobiltelefoner fra Sony har du mulighed for at tilkoble en masse tilbehør til din smartphone, så hverdagen bliver lidt sjovere. På en række udvalgte Sony-telefoner kan du bl.a. tilknytte en PlayStation 4 eller lave sjove 3D-billeder med Sony’s hele egen 3D-skaber.


Historien bag Sony - Elektronik og entertainment

Masaru Ibuka grundlagde Sony i årene omkring 2. verdenskrig og i 1946 åbnede han en butik i et shoppingcenter i Tokyo. Dengang bestod det japanske firma af 8 medarbejdere, men i årene efter voksede firmaet og Masaru Ibuka, inspireret af det amerikanske mobile arbejdsmarked, opfordrede erfarne medarbejdere til at skifte job og slutte sig til Sony.

Sony blev hurtigt til en stor spiller på elektronikmarkedet og spejdede ud til det globale marked - især det amerikanske marked. Sony’s TR-63 radio blev et stort hit i USA.

Siden dengang har Sony bl.a. produceret en lang række forskellige produkter inden for elektronik. Det er ikke kun telefoner, som Sony beskæftiger sig med. I 1980’erne meldte Sony sig direkte ind i show business branchen med CBS Records og Columbia Pictures. Sony har også produceret en lang række produkter som tablets, tv, kameraer, PlayStation, og så var Sony også en frontfigur i udviklingen af Blu-ray.


Køb din næste Sony Xperia mobil hos YouSee nemt og hurtigt med et abonnement fyldt med unikke fordele og få fri fragt

Hos YouSee får du altid et bredt udvalg af de nyeste og bedste Sony smartphones til rigtig gode priser. Mobiltelefoner købes sammen med abonnement hos YouSee.

Du skal blot vælge det abonnement, der matcher dit forbrug, og så sørger vi for at flytte dit nummer og sende dig et nyt simkort til din nye Sony mobiltelefon, hvis du er ny mobilkunde hos YouSee. Hvis du er eksisterende mobilkunde hos YouSee, kan du benytte dit nuværende simkort, såfremt din nye Sony mobiltelefon understøtter denne type simkort – ellers sender vi dig lynhurtigt et nyt, så du kan komme i gang med at udforske verden med din nye Sony mobil.

Hvis du vælger et abonnement til 199 kr./md eller mere, kan du vælge at købe din nye Sony Xperia på afdrag, hvor du deler regningen op i 12 eller 24 bidder – der er ingen renter eller gebyrer, på vores afdragsløsning. Vælger du at købe din nye Sony telefon på afbetaling, får du mobiltelefonen til præcis samme pris, som hvis du køber den kontant. Med et abonnement fra YouSee får du et hav af unikke fordele. F.eks. kan du skrue op for musikken med YouSee Musik med over 30 millioner musiknumre, roaming i 36 EU lande og foretage Wi-Fi Opkald. Sidst men ikke mindst får du adgang til DK’s bedste 4G-netværk.