Derfor skal din nye smartphone være en Sony Xperia

Sony Xperia er godt i gang med at overhale de andre mærker med sine mange lækre funktioner og et design, der hitter hos enhver. Hos YouSee finder du billige Sony Xperia mobiltelefoner med overvældende mange funktioner til prisen. Vi snakker meget lang batteritid, vandtæthed og et kamera, der får dit gamle digitalkamera til at gå hjem og lægge sig. Med en billig Sony Xperia fra YouSee får du en masse fede features plus det lækre og stilrene design, der kendetegner Sony Xperia mobilerne.

Sony Xperia Z3+ Hvid

Hos YouSee får du altid det nyeste udvalg af Sony smartphones. Med sine Xperia modeller, er Sony efterhånden blevet en stor spiller på markedet – og det med god grund. En Sony Xperia mobil formår nemlig at kombinere et virkelig stilfuldt og gennemført design med en funktionalitet, der får andre producenter til at kigge langt efter Sonys smartphones. Især serien Sony Xperia Z er gennemført lækker med et vandtæt design, fede features og et virkelig godt kamera, der tager knivskarpe billeder. Du finder de billigste Sony Xperia mobiltelefoner med hurtig levering og billigt abonnement lige her hos YouSee.

Har du prøvet at dykke med en Sony Xperia Z?

Det er næsten ikke til at tro det, før man har prøvet det. Men modellerne i serien Sony Xperia Z er imponerende gennemtænkte! Har du prøvet at dykke med din mobil? Nej vel…?Det kan du med Sony Xperia Z, der er vandtæt ned til 1,5 meters dybde i 30 minutter. Der kan man altså tale om vilde feriebilleder! Klassificeringen IP68 er den højeste klassificering, der kan opnås for vandtæthed, og alle Sonys Xperia Z modeller samt Sony Xperia M4 Aqua har denne klassificering. Så kan vandkampen, drinken eller toiletkummen bare komme an.


Sony Xperia Z3+

Med Sony Xperia er det slut med at løbe tør for batteri

Det er som regel altid i de mest kritiske situationer, at batteri-ikonet blinker rødt…
Slip for at slæbe rundt på ekstra opladere med en Sony smartphone, der har imponerende lang batteritid. Du kan nyde flere dages snak og sød musik til øregangene, før din Sony Xperia kræver lidt ny energi i form af en opladning.


Tag billeder i verdensklasse med din Sony Xperia Z

Sony Xperia Z5 er Sonys til dato bedste kameramobil. Ja, man fristes næsten til at sige verdens bedste. Med funktioner som f.eks. omfatter meget nøjagtigt hybrid autofokus, 23 megapixel og fem gange effektiv billedzoom, er det perfekte billede kun et hurtigt klik væk. Selv i lav belysning er Sony Xperia et sandt mesterværk udi fotografiets kunst. Det er ikke et spejlreflekskamera, men det er det tætteste, du kommer i en smartphone, og det siger ikke så lidt. Tag knivskarpe og klare billeder uanset lysforholdene med din nye Sony Xperia mobil.

Du finder din næste Sony Xperia mobil hos YouSee

Mobiltelefoner købes sammen med abonnement hos YouSee. Du skal blot vælge det abonnement, der matcher dit forbrug, og så sørger vi for at flytte dit nummer og sende dig et nyt simkort til din nye Sony Xperia mobiltelefon, hvis du er ny mobilkunde hos YouSee. Hvis du er eksisterende mobilkunde hos YouSee, kan du benytte dit nuværende simkort, såfremt din nye Sony Xperia mobiltelefon understøtter denne type simkort – ellers sender vi dig lynhurtigt et nyt, så du kan komme i gang med at udforske verden med din nye Sony mobil.


Hvis du vælger et mobilabonnement til 199 kr./md eller mere, kan du vælge at købe din nye Sony Xperia på afdrag, hvor du deler regningen op i 12 eller 24 bidder – der er ingen renter eller gebyrer, på vores afdragsløsning. Vælger du at købe din nye Sony Xperia på afbetaling, får du mobiltelefonen til præcis samme pris, som hvis du køber den kontant.

Sony Xperia Z3+