Ny mobil - nu eller senere

Det er op til dig, om du vil bruge din mobilopsparing nu eller gemme den. Vælg mellem de nyeste og mest populære smartphones i vores webshop med det samme.

Bestil mobiltelefon

Sådan bruger du Mobilopsparing

Du kan bruge din Mobilopsparing til at købe din nye mobiltelefon direkte i YouSee webshop.

  • 1. Gå til webshoppen og find den mobiltelefon, du gerne vil have
  • 2. Vælg om du vil betale kontant eller afdrage månedligt
  • 3. Fortsæt til Din Kurv og vælg ”Har du en rabatkode?”
  • 4. Indsæt koden på din Mobilopsparing og klik ”Indløs”

Vilkår for Mobilopsparing

YouSee Mobilopsparing er en fordel for dig, der har et mobilabonnement hos YouSee gennem din bolig- eller antenneforening. Når du indgår en abonnementsaftale for mobiltelefoni hos YouSee Mobil, får du adgang til 300 kr., som du kan bruge til køb af en mobiltelefon. Efter 6 måneder får du igen 300 kr. Du kan i alt opspare 600 kr. Når du har brugt din opsparing, begynder din opsparing automatisk igen efter 6 måneder.

Adgangen til Mobilopsparing gælder, så længe du har en aftale om mobiltelefoni hos YouSee, og er medlem af en bolig- eller antenneforening, som YouSee har indgået aftale med. Ved skift til et abonnement uden Mobilopsparing stopper ordningen, og der vil på tidspunktet for ophør af aftalen ikke længere være adgang til en eventuel Mobilopsparing. Det samme gælder, hvis du opsiger dit mobilabonnement.

Mobilopsparing kan ikke kombineres med andre rabatkoder som f.eks. Mobil Rabatkode. Mobilopsparing er personlig og kan ikke kombineres med anden Mobilopsparing, og kan ikke ombyttes til kontanter. Hele opsparingen indløses ved køb af ny mobiltelefon. Det gælder også i tilfælde, hvor mobiltelefonen koster mindre end beløbet til rådighed. Op til fem familiemedlemmer i husstanden kan få Mobilopsparing med et adgangsgivende abonnement. Køber du mobiltelefon i webshoppen, bliver opsparingen aktiveret med det samme. Køber du ikke en mobiltelefon samtidigt med, at du køber et mobilabonnement, bliver opsparingen aktiveret, når dit nummer overgår til YouSee Mobil.

Brug af Mobilopsparing

Din Mobilopsparing kan anvendes i webshoppen. For at købe mobil på afdrag skal du min. have et abonnement til 199 kr.