Tv i den bedste kvalitet

Tv-boks

Den viste tv-boks er til husstande, som får tv-signal via fiber eller telefonstik. Har du en anden teknologi i hjemmet, kan din tv-boks se anderledes ud.

Med en YouSee Tv-boks kan du samle uendelig meget underholdning ét sted. Tv-boksen giver dig nem adgang til alle dine tv-kanaler og de fleste af dine streamingtjenester – og endda i en fantastisk kvalitet. Tv-signalet fås ikke bedre end på tv-boksen, og det er perfekt for dig, der elsker god lyd, et godt billede – og som hader forsinkelser, når du fx ser sport. Og så giver tv-boksen dig desuden mulighed for at pause live-programmer, spole, optage og meget mere.

Den ultimative sportsoplevelse

Elsker du at se fodbold, som Premier League eller andre live-programmer, hvor reel-tiden er vigtig? Med en YouSee Tv-boks er der ingen forsinkelser på dit tv-signal, og du ser målet på samme tid, som det sparkes i kassen. Apps eller andet udstyr kan til sammenligning have op til 2 minutters forsinkelse.

Se tv på din måde

Glemte du kaffen, eller blev der kaldt fra børneværelset? Sæt tv-programmer på pause eller start dem forfra med et enkelt tryk på fjernbetjeningen. Optag programmer, du vil se på et andet tidspunkt, eller se tidligere tv-programmer, når det passer dig. Tv-boksen gør det 100 % fleksibelt at se tv.

Hurtig adgang til den bedste underholdning

YouSee Tv-boksen samler din underholdning, og gør det nemt for dig at skifte de tv-kanaler og streamingtjenester ud, du har valgt, med noget andet. Hvis du altså har lyst. Med fjernbetjeningen i hånden kan du også hurtigt zappe rundt mellem tv, film og serier ét sted. Og vil du se Netflix, trykker du bare på Netflix-knappen, så er du i gang. 

Er tv-boksen det rigtige for dig?

Du kan se tv og streame via app, streamer og tv-boks. Hvad der er, det rigtige for dig, afhænger af dine præferencer. Appen følger med, uanset hvilket tv-abonnement du vælger.

Bestil YouSee Play

Sammenligning af app, streamer og tv-boks

Værd at vide om tv-boksen

Vælger du en tv-boks, er der en oprettelsespris på 599 kr. og en forsendelsespris på 99 kr.
Ønsker du flere tv-bokse, er prisen 30 kr./md. pr. ekstra tv-boks. plus eventuel forsendelse.

Bor du i en antenne- eller boligforening, vil din pris være afhængig af den aftale, som foreningen har indgået med YouSee.

Bemærk: På nogle adresser er det nødvendigt at have internet hos YouSee for at bruge tv-boksen.

Du kan have op til 5 tv-bokse, og med vores tv-bokse er der ingen begrænsninger på, hvor mange i husstanden, der kan se den samme kanal samtidig. Derudover får du også adgang til se de fleste af dine tv-kanaler og streamingtjenester via YouSee Play-appen, som findes til mobil, tablet og Smart TV, samt via computer.

Nej, tv-boksen kan kun bruges på den adresse, som tv-abonnementet er tilknyttet. Til gengæld kan du se de fleste af dine tv-kanaler og streamingtjenester via YouSee Play-appen, som du kan bruge overalt i Danmark og EU.