5G hos YouSee - Lynhurtigt mobilnetværk

Danmarks bedste 5G-mobildækning

Hos YouSee får du Danmarks bedste 5G-mobildækning, 5G Speed og en stabil forbindelse uden forsinkelser

5G-dækning

Læs mere om 5G-dækning

Mobiltelefoner med 5G

5G-mobiltelefoner

Mobilabonnement med 5G

Mobilabonnement med 5G

Få 5G dækning i hele Danmark

Hos YouSee er du på Danmarks bedste mobilnetværk, nemlig TDC NETs. TDC NET var den første udbyder i Danmark, der åbnede op for 5G-signalet i september 2020 og det er gået stærkt siden da. Du kan blive en af de første til at opleve det nye 5G-mobilnetværk hos YouSee. Det kræver blot, at du har et 5G-mobilabonnement og en 5G-mobiltelefon. Læs mere om 5G og alle fordelene her på siden.

Nye mobiltelefoner er klar med 5G

Det er ikke alle mobiltelefoner på markedet, som kan bruge 5G endnu. Men de fleste af markedets største mobilproducenter har på det seneste lanceret en række mobiltelefoner, som alle er klar til fremtidens mobilnetværk. Se de store udvalg fra Samsung, Nokia, Sony, Motorola og iPhone. Få den fulde 5G-oplevelse med dit YouSee mobilabonnement og en 5G-mobiltelefon.

Find inspiration hos din nærmeste YouSee-butik eller på yousee.dk – så du kan nyde 5G-hastighederne allerede nu.

5G-dækning på Danmarks bedste mobilnetværk

Du kan opleve det lynhurtige 5G-netværk på Danmarks bedste mobilnetværk – nemlig TDC NETs, som dækker 98,4% af Danmark med 5G.

Kapaciteten på 5G-mobilnetværket er større, og du vil opleve hurtigere hastigheder og mere stabilitet. Lidt ligesom at køre på nylagt asfalt.

Hvor i Danmark, kan jeg få 5G-dækning?

Se hvor du får dækning med 5G i Danmark på TDC NETs dækningskort på daekning.tdc.dk.

Samtidig med at TDC NET bygger 5G-mobilnetværket har 4G-mobilnetværket også fået et markant løft. Nye målinger viser, at det er målt til Danmarks bedste for 6. år i træk.

Oplev 5G-hastigheder først med YouSee

Sådan får du 5G oplevelsen

For at få den fulde 5G oplevelse skal du have et YouSee mobilabonnement med 5G  - det får du fra 169,-/md. Du skal også bruge en 5G-mobil. Se udvalget af 5G-mobiler her.
Sådan får du den fulde 5G oplevelse
iPhone 13

Oplev 5G på iPhone 13 serien

Seneste skud på stammen fra Apple er offentliggjort

Hos YouSee får du det maksimale ud af din iPhone 13 mobiltelefon. For med et YouSee 5G-mobilabonnement kan du udnytte mobiltelefonens mange funktioner fuldt ud. Når du køber din iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro eller iPhone 13 Pro Max hos YouSee, får du 5G-oplevelsen i hele Danmark – kun med Danmarks bedste mobilnetværk.

De helt nye Samsung Galaxy S21 Series 5G mobiler har sat en helt ny standard.

Gå all in på 5G med Samsung

Samsung har med lancering af Galaxy S21 Series 5G-mobiler sat en helt ny standard. De 3 nye modeller Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra samt de nye foldbare Galaxy Z Flip3 og Galaxy Fold3 har den nyeste teknologi og er samtidig blevet billigere. Her får du en 5G-mobil af højeste kvalitet. Oplev 5G i hele Danmark – kun på Danmarks bedste mobilnetværk.

Mobilabonnementer med 5G fra YouSee

Få et abonnement med 5G hos YouSee

Med et 5G-mobilabonnement får du masser af fordele inkluderet i prisen. Udover 5G speed og en stabil forbindelse uden forsinkelser, får du også Roaming World i 48 lande og YouSee Musik med over 75 millioner musiknumre. Så kan du tage din mobiltelefon med på rejsen uden at bekymre dig om regningen, og du kan lytte til alle dine yndlingsnumre igen og igen.

Mobilt bredbånd fra YouSee

Få mobilt bredbånd med 5G-hastigheder

Med Mobilt Bredbånd fra YouSee kan du sørge for, at hele familien har 5G hastigheder, når I surfer, streamer og gamer – både ude og hjemme. Tag internettet med i sommerhuset, kolonihaven eller i båden og vær online med lynhurtig 5G.

Internet of Things

Med 5G bliver dit hjem endnu smartere

Vi får efterhånden flere og flere smarte løsninger i hjemmet, der gør hverdagen meget nemmere. Fx højttalere, køkkenudstyr og lys, som du alt sammen kan styre direkte fra mobiltelefonen. Alle disse Smart Home-løsninger kræver en god og hurtig forbindelse til internettet. Med 5G kan du koble endnu mere smart udstyr til hjemmet på forbindelsen og være klar til endnu flere smarte løsninger i fremtiden.

FAQ - Fakta om 5G

Hvad er 5G?

5G er 5. generations mobilnetværk - fremtidens mobilnetværk. Det har større kapacitet, har endnu hurtigere hastigheder og er mere stabilt.

Hvordan får jeg 5G?

For at få 5G-oplevelsen skal du vælge et YouSee mobilabonnement med 5G. Alle abonnementer med 5G inkluderer fri tale, sms/mms og masser af data. Alt sammen til en rigtig god pris.

Du kan opleve de lynhurtige 5G-hastigheder med YouSee allerede nu. Du får 5G med i dit mobilabonnement fra 169,-/md. Så er det op til dig, hvilken 5G-mobiltelefon du vil vælge.

Bestil et abonnement med 5G fra YouSee i dag.

Hvad koster 5G?

Hos YouSee tilbyder vi 5G-abonnementer til forskellige priser. Du kan få et 5G-mobilabonnement fra 169 kr./md. og et 5G-mobilt bredbåndsabonnement fra 349 kr./md.

Bestil et abonnement med 5G fra YouSee i dag.

Kan jeg få 5G?

Ja, du kan få 5G i hele Danmark. Du skal bare sikre dig, at du har en 5G-mobiltelefon samt et mobilabonnement inkl. 5G fra YouSee.

Bestil et abonnement med 5G fra YouSee i dag.

Hvem udbyder 5G?

TDC NET er længst fremme med udbygning af 5G-mobilnetværket i Danmark. Med et mobilabonnement og/eller et mobilt bredbåndsabonnement fra YouSee kommer du på TDC NETs mobilnetværk, hvor du kan opleve 5G.

Bestil et mobilabonnement fra YouSee med 5G

Hvordan får jeg 5G på min mobiltelefon?

For at få forbindelse til det nye 5G-mobilnetværk skal du have en 5G-mobiltelefon og et mobilabonnement inkl. 5G.

Hvor dækker 5G i Danmark?

5G-mobilnetværket er åbent, og ca. 98,4% af alle, der bor i Danmark, kan komme på 5G med en 5G-mobiltelefon og et 5G-mobilabonnement.

Hvor meget hurtigere er 5G i forhold til 4G?

Du kan mærke markant hurtigere hastigheder på 5G i forhold til 4G. Med 5G kan du opleve fra 37 til 317 Mbit. Med 4G ligger hastigheden fra 17 til 71 Mbit.

dækningskortet kan du se forventede hastigheder 5G sammenlignet med 4G - både indendørs og udendørs.

Hvordan virker 5G?

5G forbinder din mobiltelefon til mobilnetværket og dermed internettet. Fx kobler din mobiltelefon sig automatisk til mobilnetværket fra en indbygget antenne i mobiltelefonen til mobilmasterne, som sender signal til din telefon.

Hvad bruges 5G til?

5G er fremtidens mobilnetværk og bruges til at levere lynhurtigt og stabilt internet til alle trådløse enheder med SIM-kort - fx mobiltelefoner, tablets og computere. Så kan du streame, game og surfe løs – helt uden forsinkelser.

Fremtiden er nær, for 5G kan også levere internet til trådløse højttalere, køkkenudstyr, vaskemaskiner, lys og andre Smart Home-løsninger.

Er 5G farligt?

Ifølge Sundhedsstyrelsen er 5G ikke farligt eller sundhedsskadeligt. Forskning på området viser, at der ikke er en særlig risiko forbundet med 5G-teknologi. På baggrund af Sundhedsstyrelsens anbefalinger har Energistyrelsen fastsat regler for radiobølger og stråling.

Hos YouSee og TDC NET overholder vi selvfølgelig alle retningslinjer og grænseværdier, der er for stråling i Danmark. Og strålingen i forbindelse med 5G-nettet vil ligge langt under de grænseværdier, vi har i dag.

Kan man få 5G mobilt bredbånd?

Ja, du kan få mobilt bredbånd med 5G hastigheder hos YouSee.

Hvem laver 5G i Danmark?

Med et YouSee mobilabonnement er du på Danmarks bedste mobilnetværk, nemlig TDC NETs. Det er TDC NET, der i samarbejde med Ericsson bygger 5G-mobilnetværket.

Hvordan bygges 5G?

5G bygges ved at opgraderer de eksisterende antennemaster og radionetværksinfrastrukturen med ny teknologi i landets forskellige kommuner. Dermed får Danmark ikke blot 5G, men også et 4G mobilnetværket der leverer væsentligt højere hastigheder med øget kapacitet.

Hvor mange 5G master er der i Danmark?

Der er ca. 3.500 5G master spredt over hele landet, og der er mange flere på vej.

Hvilke frekvens kører 5G på?

5G-mobilnetværket kører på flere frekvensbånd. Det mest udbredte lige nu er 700 MHz frekvensbånd. I centrum af København, Aarhus og Odense kører 5G-mobilnetværket på 3,5 GHz som udvides løbende.

Hvornår kom 5G til Danmark?

Hos YouSee kunne du som en af de første i Danmark allerede opleve 5G fra september 2020. Alle YouSee kunder er på TDC NETs mobilnetværk, som var det første med 5G i Danmark.