Yousee Play TV

Prøv det nye YouSee Play

Kom i gang fra kun 299 kr./md.

Phishingforsøg: Vær opmærksom på falske sms og mails fra YouSee

Vi oplever i øjeblikket at flere kunder modtager en sms eller mail, der foregiver at være fra YouSee, hvor man bliver bedt om at klikke på et link for at betale med eller opdatere sine kortoplysninger. Vær derfor særligt opmærksom på mistænkelige sms’er og mails og slet sms’en eller mailen, såfremt du er i tvivl.

Samsung Galaxy A33

Lige nu kun 799 kr.

Samsung Galaxy A33

Køb Samsung Galaxy A33 med et 5G-mobilabonnement og få 2.056 kr. i mobilrabat. Du kommer på DK’s bedste mobilnetværk, hvor du kan opleve 5G-dækning i hele Danmark. Går turen til udlandet, kan du roligt tage mobilen med. Du har nemlig også Roaming World med i dit abonnement, så du kan tage mobilen med til 48 lande. Men ikke nok med det. Du får også adgang til 75 mio. musiknumre med YouSee Musik.

v/ Fri + 50 GB 209 kr./md i 6 mdr. Mindstepris 2.053 kr.

Hurtigt og stabilt internet i hele hjemmet

Se hvad du kan få på din adresse

Internet

Med internet fra YouSee, får du stabilt og hurtigt wi-fi i hele hjemmet. Vi hjælper dig til at finde den helt rigtige hastighed som passer til din husstands behov. Du får også en af markedets bedste wi-fi routere. Med den er du sikret en god og stabil forbindelse. Så kan du streame, game og arbejde hjemmefra, på samme tid.

Hvor mange enheder kan jeg bruge YouSee Play-appen på?

Hvor mange enheder kan jeg bruge YouSee Play-appen på?

Se, hvordan du fjerner enheder – og hvor mange samtidige afspilninger du kan have.

Kom i gang med YouSee Play på din tv-boks

Tjek driften i dit område

Få information om aktuelle driftsændringer.