Fri data hele sommeren

Sommer i Danmark byder på lange lyse nætter, udendørs aktiviteter og måske ture rundt i Danmark og ferie ved strandkanten. Uanset hvad du planlægger, vil din mobil helt sikkert følge med - og så er det en fordel at være på Danmarks bedste mobilnet med 5G dækning i hele landet.

Med et YouSee mobilabonnement er du på Danmarks bedste 5G-mobilnet – nemlig TDC NETs - som for 9. år i træk er målt af Teknologisk Institut til at give dig den bedste samlede
mobilnetværksoplevelse. Det fejrer vi ved at give dig fri data fra 1. juni og helt frem til den 31. august 2024.

Så kan du nyde sommeren og surfe løs, game, læse bøger og nyheder og lytte til ubegrænset musik med YouSee Musik - uden at bekymre dig om dit dataforbrug.

Læs mere om 5G

Fri data gælder i hele Danmark fra 1. juni indtil d. 31. august 2024 for alle mobilabonnementer med data inkluderet.

Hvad kan jeg bruge fri data til?

Du bruger data, hver gang du bruger din mobil til at gå på nettet, videochatte med venner og familie, når du ser film og serier og når du hører podcasts eller musik. Men hvor meget data bruger du egentlig på de forskellige ting? Vi har samlet en oversigt over nogle af de apps og tjenester, man typisk bruger data på. Se den fulde liste her.


Hvad får jeg med YouSee Mobil?

Der følger altid en lang række fordele med, når du har et mobilabonnement hos os. Udover at du får masser af data og kommer på Danmarks bedste mobilnet, så får du også fri adgang til over 100 mio. musiknumre med YouSee Musik – helt uden reklamer. Du får desuden Roaming World, så du også kan bruge din mobil i 48 lande.

Se alle mobilabonnementer

Værd at vide om fri data

Nej, du skal ikke gøre noget. Vi sørger for, at du helt automatisk får fri data fra d. 1. juni og helt frem til d. 31. august 2024.

Nej. Der sker ikke noget med indholdet i dit nuværende abonnement, hverken i forhold til taletid, sms eller mms. Til gengæld kan du i perioden fra 1. juni til 31. august 2024 bruge mere data end det, du har inkluderet i dit abonnement uden, at du skal betale ekstra for det. Fri data betyder nemlig, at du bare kan streame ubegrænset – helt uden at tænke på regningen.

Du får fri data fra d. 1. juni til 31. august 2024. Så kan du bare slå dig løs.

Nej, fri data gælder kun til brug i Danmark. Men her er du til gengæld også på Danmarks bedste mobilnet, nemlig TDC NETs.

Du får fri data fra 1. juni og til 31. august 2024, hvis du har et YouSee Mobil-abonnement, hvor der er inkluderet en fast mængde data pr. måned.