Fri data – til dig fra os

Julen nærmer sig, og det er en tid, hvor der altid er meget på huskelisten. En ting, du dog ikke skal tænke over, er data. Vi fejrer nemlig, at du stadig er på Danmarks bedste mobilnet – for 8. år i streg! Det gør vi ved at give fri data til dig, der har et YouSee-mobilabonnement – endda helt frem til d. 31. januar 2024. Og selvfølgelig i hele Danmark.

Surf og stream løs hele december og januar på landets bedste 5G-mobilnet på din måde. Så kan du shoppe gaver på mobilen, lytte til dine julefavoritter i sofaen, søge tips til sprøde flæskesvær, finde børnenes julekalender frem på bagsædet eller stå for nytårsplaylisten på årets sidste dag. Helt uden at bekymre dig om data eller dækning.

Læs mere om undersøgelsen på yousee.dk/5G. Fri data gælder i hele Danmark indtil 31/01-24 for alle mobilabonnementer med data inkluderet.

Hvad kan jeg bruge fri data til?

Du bruger data, hver gang du bruger din mobil til at gå på nettet, videochatte med venner og familie, når du ser film og serier og når du hører podcasts eller musik. Men hvor meget data bruger du egentlig på de forskellige ting? Vi har samlet en oversigt over nogle af de apps og tjenester, man typisk bruger data på. Se den fulde liste her.


Hvad får jeg med YouSee Mobil?

Der følger altid en lang række fordele med, når du har et mobilabonnement hos os. Udover at du får masser af data og kommer på Danmarks bedste mobilnet, så får du også fri adgang til over 100 mio. musiknumre med YouSee Musik – helt uden reklamer. Du får desuden Roaming World, så du også kan bruge din mobil i 48 lande.

Se alle mobilabonnementer

Værd at vide om fri data

Nej, du skal ikke gøre noget. Vi sørger for, at du helt automatisk får fri data fra d. 1. december og helt frem til d. 31. januar 2024.

Nej. Der sker ikke noget med indholdet i dit nuværende abonnement, hverken i forhold til taletid, sms eller mms. Til gengæld kan du i perioden fra 1. december til 31. januar 2024 bruge mere data end det, du har inkluderet i dit abonnement uden, at du skal betale ekstra for det. Fri data betyder nemlig, at du bare kan streame ubegrænset – helt uden at tænke på regningen.

Du får fri data fra d. 1. december til 31. januar 2024. Så kan du bare slå dig løs.

Nej, fri data gælder kun til brug i Danmark. Men her er du til gengæld også på Danmarks bedste mobilnet, nemlig TDC NETs.

Du får fri data hele december og januar, hvis du har et YouSee Mobil-abonnement, hvor der er inkluderet en fast mængde data pr. måned.