Fra den 29. Juni får du endnu skarpere priser, mere data og Roaming i hele verden...

Vi har lavet ændringer i vores mobilabonnementer, så du nu får endnu mere med som kunde hos YouSee.

Vi giver dig også Fri Data hele sommeren.

Vælg abonnement

Alle vores mobilabonnementer indeholder selvfølgelig stadig Fri Tale, SMS og MMS og Wifi opkald.

Nu med ny skarp pris!
Altid fri data i DK

299 kr./md.

Danmarks bedste mobilnetværk

For 5. år i træk er mobilnetværket målt til Danmarks bedste. Det betyder, bedste dækning og hurtigste hastigheder på landsplan.

Roaming World

Op til 20 GB roaming i alle abonnementer. Fri tale, sms og mms samt masser af data når du rejser i 48 lande, som fx USA, Tyrkiet og Thailand.

YouSee Musik

Fri adgang til over 60 mio. musiknumre på mobil, tablet og pc uden det koster ekstra.

Til dig selv eller hele familien?

1 abonnementVed at tilføje flere abonnementer sparer du penge og får valgfrie fordele med YouSee More.
Er du allerede YouSee Mobil kunde?
Jo flere abonnementer du har, jo flere valgfrie fordele får du
- Få masser af fordele
Har du mere end ét abonnement hos os, kan du blive en del af vores fordelsprogram YouSee More – uden det koster ekstra. Vælg mellem masser af fordele, og skift dem ud, når det passer dig.

Tag mobilen med på rejsen

- uden at bekymre dig om regningen
Med et YouSee mobilabonnement kan du roligt tage mobilen med på rejsen til 48 lande i hele verden. For med Roaming World i dit abonnement har du fri tale, sms/mms og op til 20 GB data. Du kan frit ringe lokalt og til Danmark. Og derudover kan du lytte til al din yndlingsmusik med YouSee Musik app’en. Så kan du slappe af og nyde rejsen.

Alle abonnementer er nu inkl. Roaming World, så udover 36 lande i Europa kan du også tage mobilen med til Tyrkiet, Thailand, USA, Canada, Færøerne, Australien, New Zealand, Kina, Singapore, Hong Kong, Malaysia og Japan - altså 48 lande. Bemærk, at du i de 12 nævnte lande ikke kan ringe mellem landene.

Adgang til over 65 millioner musiknumre

Med YouSee Musik får du adgang til over 65 millioner musiknumre, som du kan lytte til på din mobil, tablet og pc - når og hvor du vil. Byg din egen musiksamling, eller lad dig inspirere af hundredvis af playlister, genrer eller musikradioer. Det kan også være, du kan finde inspiration i de musiktips, vi har samlet til dig fra nogle af de største danske stjerner? YouSee Musik er inkluderet i alle nye YouSee Mobil basisabonnementer, så du kan frit gå om bord i al din yndlingsmusik, uden at betale ekstra for en musiktjeneste.

Fremtidssikrede mobilabonnementer

Bliv klar til 5G med et mobilabonnement fra YouSee. Vælg et Fri + 30 GB, Fri + 60 GB eller Fri + Fri data-abonnement som allerede nu er klar til, at 5G mobilnetværket åbner. Hold øje med gode tilbud på mobiltelefoner der er klar til 5G netværket og glæd dig til en lynhurtig internetoplevelse uden forsinkelser.

5G er den næste generations mobilnetværk – og dermed fremtidens mobilnetværk. Forskellen fra 4G til 5G er til at tage og føle på med enorme hastigheder og så godt som ingen forsinkelser: Forbered dig på at bruge Internettet på en helt ny måde. Så kan du fx downloade en film i HD på et par sekunder. Stream indhold uden det hakker eller del filer øjeblikkeligt.

Ringer du jævnligt til udlandet?

Har du valgt et abonnement med tale til 54 lande, kan du ringe billigt fra Danmark til udenlandske fastnet- og mobilnumre. Hvor mange timers tale afhænger af det abonnement, du har valgt. Gælder ikke når du er i udlandet.

Tillægspakker

Har du ikke et abonnement med tale til udlandet, kan du købe en tillægspakke til dit abonnement.

Voicemail App

Med YouSee Voicemail app'en bliver det mere enkelt at aflytte, gemme og få overblik over dine telefonsvarer-beskeder. Din voicemail sørger for, at du ikke går glip af beskeder, når din telefon er optaget, slukket eller uden dækning. Download app'en til både iOS og Android.