!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 1.100 kr
AcerIconia Tab M10

Kontantpris med YouSee Mobil 80 299,-

Acer Iconia Tab M10 Champagne 64 GB

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

64 GB - Wi-Fi - Champagne

Vælg størrelse - 64 GB - Wi-Fi

Vælg farve - Champagne

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen1.399 kr.
 • Rabat-1.100 kr.
 • Pris i alt299 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 1.613 kr.

Studievenlig tablet

Acer Iconia Tab M10 er perfekt til den studerende på SU, som har brug for en tablet til noter, internetadgang og hele to kameraer. Bagkameraet kan fotografere noterne på tavlen, mens frontkameraet kan bruges til videosessioner med dine medstuderende.
Studievenlig tablet

Tablet i børnehøjde

Acer Iconia Tab M10 har Google Kids Space integreret i sig, så forældrene slipper for at bekymre sig om børnenes færden på nettet eller ubevidst brug af penge i apps. Forældrene har fuld kontrol over, hvad børnene må få adgang til af spil, tegneserier og internetsider, ligesom tabletten kan indstilles til at slukke for underholdningen på bestemte tidspunkter.
Tablet i børnehøjde

Længe leve batteritiden

Acer Iconia Tab M10 har et 6000mAh-batteri indbygget, hvilket gør, at du kan nyde op til 10,5 timers videoafspilning, uden du skal gribe ud efter opladeren. Du får rigeligt med strøm til forelæsningerne, lektielæsningen eller børnenes underholdning.
Længe leve batteritiden
!
Bemærk:
Ved køb af Acer Iconia Tab M10 på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Wi-Fi tablet fra Acer

Opdag tabletten til den budgetbevidste studerende og børnefamilien, der har brug for en brugervenlig tablet til underholdningen. Acer Iconia Tab M10 er det oplagte valg, da den er skabt til børn som unge.

Acer Iconia Tab M10 vejer kun 430 gram, og den er nem at have med til forelæsningen eller i klasselokalet, når der skal tages noter eller søges efter ny viden til opgaverne. Du kan også sidde derhjemme i sofaen og nyde dine favoritserier på 10,1"-skærmen, og kommer der et videoopkald, er der indbygget webkamera i fronten, så du nemt kan blive set og hørt. Acer Iconia Tab M10 understøtter Entertainment Space, som er Googles one-stop underholdningsplatform. Her er dine serier, film, spil, podcasts, bøger og musik samlet ét sted.

Børnefamilierne kan trygt overlade Acer Iconia Tab M10 til de mindre børn, da tabletten har en robust aluminiumsramme. Derudover er Google Kids Space en integreret del, så forældrene slipper for at kigge familiens mindste over skulderen for at sikre, at de undgår kontakt med voksenindhold på nettet eller YouTube. Google Kids Space lader forældrene kontrollere indholdet, børnene kommer i kontakt med, ligesom du kan indføre tablettid, så Acer Iconia Tab M10 automatisk slukker, når tiden er gået.

Bestil Acer Iconia Tab M10 hos YouSee i dag, og vi sørger for, at din nye studiekammerat eller familieledsager kommer hjem til dig, uden du skal betale for fragten.

Bliv en del af os og få øje på de omfattende abonnementsfordele

Når du bestiller Acer Iconia Tab M10 her hos YouSee, kvitterer vi med gratis forsendelse, ligesom vi udstyrer dig med et mobilabonnement, der er spækket med fordele såsom YouSee Musik og Roaming World. Dermed kan du lytte til dine favoritkunstnere med din labre tablet herhjemme som i udlandet.

Prisen på Acer Iconia Tab M10 kommer an på mobilabonnementet, du vælger, når du bestiller tabletten her på siden. Kig dig omkring og opdag abonnementet, der matcher dine behov for.

Opdag de mange fordele du får med dit mobilabonnement hos YouSee

YouSee giver dig et mobilabonnement med en lang række fordele. Du får adgang til YouSee Musik, hvor du kan streame musik i Hi-Fi-kvalitet. Du får også Roaming World med i prisen, så du kan bruge din smartphone i udlandet, når du skal dele dine oplevelser på sociale medier, uden det kræver et særligt abonnement eller koster ekstra.

Det bedste mobilnet i Danmark

Takket være TDC NETs landsdækkende mobilnet, får du en stabil og pålidelig forbindelse, uanset om du befinder dig i byen eller på landet. Gå på nettet, send SMS’er, upload dine videoer til Tik Tok eller stream dine spil på Danmarks bedste mobilnet.

Roaming World til dig, der elsker at rejse

Tag mobilen med på ferie og gå på det lokale mobilnet i 48 lande uden det koster dig ekstra. Du kan trygt ringe hjem, sende SMS’er eller gå på nettet uden ekstraomkostninger. Bare nyd din rejse uden at bekymre dig om telefonregningen. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik er en del af dit abonnement

Med YouSee Musik har du adgang til flere end 75 millioner numre med din mobil. Stream dine favoritnumre hvor som helst og når som helst. Lyt til medrivende podcasts, de nyeste hits og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.