Populær
Tilbud
Apple

AirPods Pro (2. gen.)

Få yderligere 500 kr. i velkomstrabat på AirPods Pro (2. gen.)
1.199 kr.
Rabat
1.000 kr.
Med YouSee Mobil 80
Få yderligere en velkomstrabat på 500 kr., hvis du flytter dit mobilnummer til YouSee, eller opretter et nyt. Rabatten tilføjes når produktet er lagt i kurven.

Apples H2-chip giver dig en tredimensionel lydoplevelse

Om du lytter til musikken eller foretager opkald, vil du opleve at være placeret midt i lyden takket være H2-chippens intelligente algoritmer, der på harmonisk vis samarbejder med øretelefonernes særlige membraner, der er specialudviklet af Apple selv. Du får samtidig klarere mellemtoner og diskant, uden bassen mister fylde, så din musik bliver renere og mere nuanceret at lytte til. Apple går ikke på kompromis med lyden, og det bør du heller ikke.

Forbedret støjreduktion

Apple har forbedret den aktive støjreduktion, så AirPods Pro filtrerer dobbelt så meget støj fra i forhold til tidligere, og det betyder de dæmper al forstyrrende støj, såsom sirener eller motorstøj - så det ikke overdøver din musik, når du bevæger dig rundt i gadebilledet. Pasformen gør også, at du bliver lukket helt inde med din lyd.

For at du kan få optimeret pasformen så godt som muligt, følger der fire silikonepropper med, heriblandt størrelse XS. Propperne er med til at holde lyden inde og holder dine AirPods Pro på plads i øret, så de ikke falder ud.

Stryg musikken med AirPods Pro

Øretelefonerne giver dig alle fordele ved trådløs lyd, da du slipper for at hive telefonen frem, når du skal styre musikken. AirPods Pro kan fjernbetjene lyden med simple berøringer. Stryg på siden af øretelefonerne for at justere lydstyrken eller bladre mellem numrene, ligesom du kan trykke på dem for at modtage opkald eller slukke for musikken.

Apple AirPods Pro (2. gen.)

Apple er parate med anden generation af AirPods Pro, der højner standarden inden for trådløse hovedtelefoner – både inden for musiklytning og opkald. Du vil mærke en markant forskel i musikglæden, og hvordan du bliver opslugt af lyden takket være Apples helt egen H2-lydprocessor.

AirPods Pro gengiver musikken på en skarpere og mere nuanceret måde end tidligere, hvor du får en klokkeklar fornemmelse af mellemtoner og diskant, fordi bassen ikke får lov til at dominere og mudre lydbilledet. Alligevel får du en kraftfuld bund, der får pulsen op i takt med basrytmernes pulsering gennem Apples specialudviklede membran i øretelefonerne. Apple går ikke på kompromis med lydkvaliteten, og det bør du heller ikke, så bestil AirPods Pro hos YouSee allerede i dag.

Fordi Apple ikke er gået på kompromis med teknologien og komforten, får du en mere fyldig lydoplevelse, når du lytter til musikken eller podcasts. Pasformen lukker dig inde med instrumenter og stemmer, mens den forbedrede, aktive støjreduktion lukker omverdenen ude – om det er motorstøj eller sirener, du passerer. Eller du kan sidde i det åbne kontor og fokusere på arbejdet, fordi AirPods Pro sørger for, ringetoner og snak bliver filtreret fra musikken.

Hurtig og fingernem betjening

Touch-funktionen gør, at du med enkelte strøg eller tryk på siden af dine øretelefoner kan bladre i musikken, modtage opkald eller justere indstillingerne, uden du skal have mobilen op af lommen. Du kan også trykke og holde inde, for at skifte mellem Aktiv transparent lyd og Aktiv støjreduktion.

Nyt MagSafe-opladningsetui og lang batteritid

Batteriet har også fået et løft, så du kan lytte til din musik i op til seks timer på én opladning, mens opladningsetuiet giver dig op til 30 timers musik eller 24 timers samtaler. Blot fem minutter i etuiet giver dig strøm til en hel time. MagSafe-opladningsetuiet er fyldt med nye funktioner, der gør det endnu nemmere for dig at lytte, når du er ude på farten. Det nye design giver dig mulighed for at holde styr på dit etui, og med mere batteritid kan du se, tale og lytte i meget længere tid mellem hver opladning. Du kan oplade etuiet med en MagSafe-oplader, så du hurtigt er i gang igen. Etuiet er både vand-og svedafvisende.

Opdateret personlig lytteoplevelse

Med AirPods Pro får du en fantastisk individuel lytteoplevelse. Lyden bliver tilpasset efter dynamisk registrering af hovedbevægelser og omgiver dig med lyd fra alle sider. Med Adaptiv EQ bliver der taget højde for, om dine AirPods Pro har den rette pasform, så du hører hver frekvens, lige præcis som den skal lyde.

En redesignet mikrofon

Den nye indadrettet mikrofon samarbejder med algoritmer. Vha. stemmeforbedring kan mikrofonen genkende og dermed gengive din stemme, så den således lyder mere naturlig i telefon-og videoopkald.

Features på AirPods Pro (2. gen.)

  • Specialfremstillet Apple-driver med stort udsving

  • Specialfremstillet forstærker med stort dynamisk område

  • Aktiv støjreduktion

  • Adaptiv transparent lyd

  • Ventilsystem til trykudligning

  • Tilpasset rumlig lyd med dynamisk registrering af hoved­be­vægel­ser

  • Adaptiv EQ

Masser af fordele med et YouSee-mobilabonnement

Når du køber Apple AirPods Pro hos YouSee, får du også et mobilabonnement med et utal af fordele, som er inkluderet i prisen.

Danmarks bedste mobilnet

Med YouSee får dig adgang til Danmarks bedste mobilnet, der dækker hele landet, så du altid er sikret en stabil og pålidelig forbindelse fra Skagen til Gedser. Du kan surfe på nettet, sende sms'er, streame og spille spil på landets bedste mobilnet.

Roaming World

Gå på nettet, ring og send beskeder i 48 lande over hele verden med din mobil. Brug ikke rejsen på at lede efter wi-fi-forbindelser. Vi dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Med vores streamingtjeneste YouSee Musik, kan du lytte til musik overalt og på alle tider af døgnet. Gå på opdagelse i podcasts, de fedeste hits og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet. Lyt til over 100 millioner musiknumre, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Specifikationer
Chip
H2 hovedtelefonchip, Apple U1-chip i opladningsetui til Præcis søgning
Mål
30,9 mm x 21,8 mm x 24,0 mm.
Vægt
5,3 g.
MagSafe - opladningsetui
45,2 mm x 60,6 mm x 21,7 mm.
Vægt - etui
50,8 g.
Features
Bluetooth 5.3, Sved- og vandafvisende (IPX4).
Batteri
Op til 6 timers afspilningstid på en enkelt opladning (op til 5,5 timer med Rumlig lyd og Registrering af hoved­bevægelser slået til).
Lydteknologi
Aktiv støjreduktion, Adaptiv transparent lyd, touch betjening, tilpasset rumlig lyd med dynamisk registrering af hovedbevægelser, sved- og vandafvisende
Sensorer
Hudsensor, Bevægelsesaccelerometer, Stemmeaccelerometer, Touch-betjening
Mikrofoner
To stråledannende mikrofoner, Indadrettet mikrofon

Har du nogle spørgsmål?

Det er muligt at ringe til udlandet med alle mobilabonnementer.

Prisen afhænger af, hvilket land man ringer til.

Læs mere om priser til udlandet

Uanset om du er ny kunde eller eksisterende kunde, kan du beholde dit nuværende nummer.

Hvis du er i binding, når du køber et nyt produkt, vil du blive opkrævet for restbindingen på din næste regning.

Nej, der vil være binding på dit mobilabonnement, hvis du køber et produkt hos os. Du vil være bundet i seks måneder på det abonnement, du køber sammen med produktet. Bindingen på mobilabonnementet gælder uanset om købet er lavet kontant eller på afdrag. Bemærk også, at bindingen fornyes, hver gang du køber et nyt produkt på samme nummer.

Den normale leveringstid er 2-3 hverdage.

Der kan være en rabat forbundet med dit nuværende abonnement. Log ind øverst på siden, for at se, om du kan få rabat.

Hvis du vælger at dele din betaling for telefon op i rater over 12 eller 24 mdr. kan det sagtens lade sig gøre.

Yousee samarbejder med Expressbank. Ingen renter eller skjulte omkostninger forbundet med ordningen. Du vil i købet blive sendt igennem til Expressbank hvor du udfylder en låne ansøgning. Expressbank foretager en kreditvurdering og du får svar med det samme, og sender dig til underskrivelse af lån med dit MitID. Når lånet er underskrevet afsluttes din ordre, og vi sender hurtigst mulig dit nye produkt til dig.

Yousee og Expressbank ratebetaling

  • 0 % i stiftelsesomkostning

  • 0 % i debitorrenten

  • 0 % i ÅOP

  • 0 kr. i totale kreditomkostninger

Det er en forudsætning for tegning af lånet, at du bliver tilmeldt automatisk kortbetaling. Dette tilmeldes nemt i købet, det vil være det samme betalingskort du tilmelder i din ordre, som både vil opkræve abonnement og dine rater fra Expressbank. Bemærk at det ikke er muligt at have mere end 2 aktive låneaftaler.

Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige abonnement?

Bliv ringet op eller besøg en af vores butikker