!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alle mobiltelefoner

Rabat: 3.058 kr
AppleiPhone 14 Pro

Månedlig pris med Mobil Fri Data over 24 mdr. 310,-

Apple iPhone 14 Pro 128 GB Dyblilla

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

128 GB - Dyblilla

Vælg størrelse - 128 GB

Vælg farve - Dyblilla

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

Mobil Fri Data299 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • Mobil Fri Data

  299 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 40 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 10 timers tale og 100 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 100 GB

  259 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 35 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 50 GB

  209 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.310 kr./md.

Betal pr./md.609 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen10.499 kr.
 • Rabat-3.058 kr.
 • Pris i alt7.441 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 9.235 kr.

iPhone 14 Pro - det bedste kamera i en iPhone, nogensinde

Udfold dine foto-og video evner med iPhone 14 Pro. Kamerasystemet har fået en imponerende opgradering til 48 Megapixel med quad-pixel-sensor og mulighed for filmiske videooptagelser i den storslåede 4K-opløsning. Samtidig er det intelligente kamera blevet bedre til at optimere optagelser og videoer til det bedst mulige resultat.

Det intelligente kamera er også blevet opgraderet og er dermed blevet endnu bedre til at optimere dine fotos og videoer til den bedste og højeste kvalitet.

Frontkamera med autofokus

Med den helt nye mulighed for autofokus, har frontkameraet aldrig været bedre i en iPhone. Kameraet leverer endnu mere dynamiske og skarpere selfies, så du har mulighed for at slippe din kreativitet løs med så meget detaljerigdom og utrolig skarphed.

iPhone 14 Pro - det bedste kamera i en iPhone, nogensinde

Always-On display

Med iPhone 14 Pro får du en betydelig lysere skærm, der når helt op på 1600 nits lysstyrke - den kan endda nå helt op på 2000. Mobilen er også konstrueret med det smarte Always-On display. Dette betyder at skærmen er altid tændt med et dæmpet lys, så du altid har mulighed for at følge med i de vigtigste informationer. Og skærmen bliver helt automatisk mørk når du lægger mobilen i lommen, så det ikke går udover batterilevetiden.
Always-On display

Nyt skærmdesign - Dynamic Island

iPhone 14 Pro har en masse nyheder, som ikke er at finde i den almindelig serie. Den har blandt andet fået den nye pilleformet udskæring kaldet “Dynamic Island”, som indeholder FaceTime og FaceID kameraet. Dynamic Island er en helt ny måde at bruge din iPhone på og er integreret på tværs af iOS 16. Funktionen fungere med en lang række apps, så du altid får vist de informationer, som du skal bruge. Det kan være alt Siri til opladning - hver funktion har deres eget unikke design.
Nyt skærmdesign - Dynamic Island

iPhone 14 Pro - interagér med din iPhone på helt ny måde

iPhone 14 Pro bringer Pro-niveauet til et helt andet niveau! Apple introducerer Dynamic Island, Always-on display, det første nogensinde 48 MP kamera på iPhone og Crash Detection.

Med denne topmodel får du en lang række opgraderinger og nye specifikationer. Med den nye, banebrydende A16 Bionic-chip får du masser af power. Den håndterer mobilens apps, spil og programmer superhurtigt, uden du løber hurtigt tør for strøm. iPhone 14 Pro et nyt og forbedret tredobbelt kamerasystem med større sensorer, 4K optagelse og suveræne optagelser i svag belysning.

Kraftfuld ny A16 Bionic processor

A16 Bionic har 6 kerner, 2 højtydende og 4 strømbesparende kerner - den udfører op til 17 milliarder handlinger i sekundet. Derudover har den en 5-kernet grafikchip, der gør det muligt at spille de mest avancerede spil på din iPhone 14 Pro. A16 Bionic har en energieffektiv ydeevne, der gør at den kan køre med hæsblæsende hastigheder i længere tid. Med iPhone 14 Pro kan du få op til 23 timers videoafspilning, så du kan se film og serie hele dagen uden at tænke på at oplade din mobil.

Ikonisk og slidstærkt design

iPhone 14 Pro har fået en opdatering af det ikoniske og velkendte design. Bag Kameraerne har fået mere plads og er stadig, lige så flot integreret i designet. Mobilen er konstrueret med det ultra stærke kirurgiske stål, bagside af glas og forside af Ceramic Shield.

Ny sikkerhedsfunktion: Automatisk nødopkald

Den nye iPhone 14-serie har en række nye sikkerhedsfunktioner, der kan registrere om du har været ude for en bilulykke og automatisk ringe til 112. Så kan du du få hjælp hurtigst muligt. Samtidig bliver dine nødkontakter også tilsendt besked. Sikkerhedsfunktionerne registrerer en ulykke ved pludselige og kraftige skift i hastigheden eller efter en brat ændring af retning.

Apple-event 7. september 2022

Den revolutionerende iPhone 14-serie er landet

Ved dette års Apple-event kunne Apple igen løfte sløret for en række nye produkter, som indgår i deres nye generation af teknologi. Over live-stream fulgte tusinder med, da Apple præsenterede en ny iPhone 14 og versionerne Pro, Max og Plus.

Prisen på iPhone 14 pro

Prisen af iPhone 14 Pro afhænger altid af abonnementet, du vælger, som passer bedst til dig og dine behov. Du kan vælge abonnement længere op på siden, hvor du også finder prisen.

Køb din iPhone 14 Pro på rentefri afbetaling

Når du køber din nye iPhone 14 Pro her hos YouSee, har du mulighed for at dele regningen op og betale regningen over 12 eller 24 måneder. Uafhængigt af om du vælger denne løsning eller betaler hele beløbet på en gang, vil prisen altid forblive den samme og vil altid være rentefri her hos YouSee.

Masser af fordele med et YouSee Mobilabonnement

Når du bestiller iPhone 14 Pro hos YouSee køber du din nye mobil med verdens bedste mobilabonnement spækket med lækre fordele.

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Du ringer, sender beskeder og går på nettet på Danmarks bedste 5G-mobilnetværk. Vi dækker i hele landet, så du altid har en lynhurtig og stabil forbindelse - også på togturen og i sommerhuset.

Roaming World

Du kan bruge din telefon, når du rejser uden for Danmark. Så kan du ringe, sende beskeder og gå på nettet i 48 lande i hele verden. Fx USA, Thailand, Canada, New Zealand, Grønland, Tyrkiet og mange flere.

YouSee Musik

Du kan streame musik med vores helt egen musikstreamingtjeneste. Her er over 75 millioner musiknumre at vælge mellem, og du kan afspille i Hi-Fi kvalitet via CarPlay, Bluetooth, AirPlay og Chromecast.

Strømforsyning og earpods købes separat

Du ikke får strømforsyning eller earpods med i pakken, når du køber iPhone 14 Pro.

Til gengæld får du et USB-C til Lightning-kabel med, som du kan sætte i en strømforsyning med USB-C-input.

Så har du ikke allerede både oplader og høretelefoner hjemme i skuffen, skal du købe dem separat.

Her finder du hele vores udvalg fra Apple

Mobiltelefoner

Smartwatches

AirPods

iPads