Populær
Tilbud
Apple

iPhone 14

4.499 kr.
Rabat
2.300 kr.
Med YouSee Mobil 80

iOS 16 - mere plads til personliggørelse

Med det nye styresystem, iOS 16 kan du tilpasse din låseskærm på flere forskellige sjove måder. Du kan bl.a. lægge flere lag på dit billede, følge med i dine aktiviteter og se live-opdateringer fra apps.

Nyt hovedkamera med forbedret billedbehandling

Med iPhone 14 kan du tage helt fantastisk billeder, uanset lysforhold, og vha. action-funktionen kan du optage stabile håndholdte videoer, uanset om du vandrer eller løber. Filmisk funktion skifter automatisk fokus til det mest vigtige element i en video, og nu kan du også optage video i 4K med 24 billeder pr. sekund - så får du den helt samme billedfrekvens, som du ser i spillefilm.

Tag de bedste gruppebilleder med TrueDepth Med TrueDepth kommer alle i fokus. Kameraet fokuserer automatisk på flere motiver på én gang, så alle dine gruppebilleder vil fremstå helt skarpt. Og den større blændeåbning lukker meget mere lys ind, så du får klarere farver og bedre detaljer under svage lysforhold.

Krystalklar Super Retina XDR skærm

Phone 14 er konstrueret med en lækker, krystalklar Super Retina XDR-skærm, som har en meget høj opløsning og nøjagtig farvegengivelse, så alt står knivskarpt. Med True Tone bliver skærmen mere behagelig for øjnene, da den indstiller sig efter det omgivende lys.

Apple iPhone 14

Sig hej til den nye iPhone 14. Meget mere power, design og fede features! Den nye iPhone 14 giver dig en helt suveræn mobiloplevelse, takket være den lynhurtige A15 Bionic chip, en toplækker Super Retina XDR-skærm og et kraftfuldt batteri, der giver dig strøm hele dagen. Derudover får du et helt fænomenalt dobbelt kamerasystem, der har masser af avancerede funktioner. Læs mere om den nye iPhone 14 herunder.

Den 7. september 2022 løftede Apple sløret for deres nye iPhone 14-serie på deres live-event, som kunne streames på deres hjemmeside. Her præsenterede Apple fire helt nye iPhone-modeller: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. De kan selvfølgelig alle bestilles her på vores hjemmeside eller i din lokale YouSee-butik.

Smart og slidstærkt design

iPhone 14 er utrolig slidstærk med Ceramic Shield. Mobilen har masser af power og har et ikonisk og smart design, som kommer i fem flotte farver: Midnight, starlight, blå, lilla, Product (RED) og gul. iPhone 14 er både støv-og vandafvisende, så den kan nemt stryge gennem sjask og regn.

Få op til 20 timers videoafspilning

Med iPhone 14 kan du få op til 20 timers videoafspilning og op til 16 timer, når du streamer. iPhone 14 giver dig nok batteritid til hele dagen, så du ikke skal tænke på lade din mobil op i løbet af dagen. Løber du tør for strøm, kan du lynhurtigt bruge en MagSafe til trådløs opladning.

Den nye funktion: Crash Detection

Alle modeller i den nye iPhone 14-serie er konstrueret med den nye funktion, Crash Detection. Denne funktion kan registrere, hvis du er ude for en ulykke, så den automatisk ringer 112 og giver dine nødkontakter besked. Så er du altid sikret hjælp, når ikke selv har mulighed for at ringe.

Hold hastigheden med A15 Bionic

A15 Bionic er konstrueret med en 5-core GPU, som driver alle de nyeste funktioner og sørger for bl.a. alle de grafiktunge spil flyder helt jævnt og ensartet. Takket være det opdaterede indvendige design og temperaturstyring, kan du holde din apps kørende i længere tid.

Masser af fordele med et YouSee-mobilabonnement

Når du køber din iPhone 14 hos YouSee, får du et mobilabonnement spækket med lækre fordele.

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Du ringer, sender beskeder og går på nettet på Danmarks bedste 5G-mobilnet. Vi dækker i hele landet, så du altid har en lynhurtig og stabil forbindelse - også på togturen og i sommerhuset.

Roaming World

Du kan bruge din telefon, når du rejser uden for Danmark. Så kan du ringe, sende beskeder og gå på nettet i 48 lande i hele verden. Fx USA, Thailand, Canada, New Zealand, Tyrkiet og mange flere.

YouSee Musik

Du kan streame musik med vores helt egen musikstreamingtjeneste. Her er over 100 millioner musiknumre at vælge mellem, og du kan afspille i Hi-Fi kvalitet via CarPlay, Bluetooth, AirPlay og Chromecast.

Strømforsyning og earpods købes separat

Du ikke får strømforsyning eller earpods med i pakken, når du køber iPhone 14. Til gengæld får du et USB-C til Lightning-kabel med, som du kan sætte i en strømforsyning med USB-C-input.

Så har du ikke allerede både oplader og høretelefoner hjemme i skuffen, skal du købe dem separat.

Specifikationer
Skærmtype
OLED Super Retina XDR
Skærmstørrelse
6.1"
Opdateringsfrekvens
Op til 120 hz (ProMotion)
Skærmopløsning
2532 x 1170
Hovedkamera
12 MP vidvinkel (f/1.5)
Telefoto
Nej
Ultravinkel
12 MP (f/2.4) 120°
Frontkamera
12 MP (f/1.9) TrueDepth
Styresystem
iOS 16
Processor
A15 Bionic (6 kerne CPU + 5 kerne GPU + 16 kerne Neural Engine)
RAM
4 GB
Hukommelse
128 GB / 256 GB / 512 GB
Batteristørrelse
3279 mAh
Opladning
20W Hurtigopladning, 7.5W trådløs hurtigopladning, 15W MagSafe trådløs opladning
Features
Always-On display, ProMotion, Ceramic Shield
Bluetooth
5.3
USB
Type-C
NFC
ja
Fingertryksaflæsning
I skærmen
IP certificering
IP68 (Støvtæt og vandafvisende)
Farver
Midnat / Lilla / Stjerneskær / Product RED / Blå / Gul
Mål
146.7 x 71.5 x 7.8 mm
Vægt
172 gram
5G
Ja
Simkort
Dobbelt SIM (Nano + eSIM)

Har du nogle spørgsmål?

Det er muligt at ringe til udlandet med alle mobilabonnementer.

Prisen afhænger af, hvilket land man ringer til.

Læs mere om priser til udlandet

Uanset om du er ny kunde eller eksisterende kunde, kan du beholde dit nuværende nummer.

Hvis du er i binding, når du køber et nyt produkt, vil du blive opkrævet for restbindingen på din næste regning.

Nej, der vil være binding på dit mobilabonnement, hvis du køber et produkt hos os. Du vil være bundet i seks måneder på det abonnement, du køber sammen med produktet. Bindingen på mobilabonnementet gælder uanset om købet er lavet kontant eller på afdrag. Bemærk også, at bindingen fornyes, hver gang du køber et nyt produkt på samme nummer.

Den normale leveringstid er 2-3 hverdage.

Der kan være en rabat forbundet med dit nuværende abonnement. Log ind øverst på siden, for at se, om du kan få rabat.

Hvis du vælger at dele din betaling for telefon op i rater over 12 eller 24 mdr. kan det sagtens lade sig gøre.

Yousee samarbejder med Expressbank. Ingen renter eller skjulte omkostninger forbundet med ordningen. Du vil i købet blive sendt igennem til Expressbank hvor du udfylder en låne ansøgning. Expressbank foretager en kreditvurdering og du får svar med det samme, og sender dig til underskrivelse af lån med dit MitID. Når lånet er underskrevet afsluttes din ordre, og vi sender hurtigst mulig dit nye produkt til dig.

Yousee og Expressbank ratebetaling

  • 0 % i stiftelsesomkostning

  • 0 % i debitorrenten

  • 0 % i ÅOP

  • 0 kr. i totale kreditomkostninger

Det er en forudsætning for tegning af lånet, at du bliver tilmeldt automatisk kortbetaling. Dette tilmeldes nemt i købet, det vil være det samme betalingskort du tilmelder i din ordre, som både vil opkræve abonnement og dine rater fra Expressbank. Bemærk at det ikke er muligt at have mere end 2 aktive låneaftaler.

Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige abonnement?

Bliv ringet op eller besøg en af vores butikker