Apple iPhone 7

Apple iPhone 7

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99 kr./min. Hastigheden nedsættes til 128 kbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Du kan bruge op til 10 GB data i de 36 lande, dog aldrig mere data end det, der er inkluderet i dit abonnement. Forbrug herudover faktureres i henhold til priserne for dataforbrug i udlandet, se priser på yousee.dk/europa. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling ellers 9,75 kr./regning via BS el. 49 kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29 kr./md. Du skal blive her i 6 måneder. Gælder kun privatkunder. Tilbud på halv pris i 2 måneder på Fri Tale / 10 GB og Fri Tale / 25 GB, gælder kun på det første abonnement og kampagnen stopper 27. august 2017. Tilbud på 0 kr. i oprettelse på Fri Tale / 3 GB gælder t.o.m. 27. august 2017.

Køb iPhone 7
iPhone 7 er syvende generation af Apples populære smartphone og blev præsenteret den 7. september 2016 i San Francisco, USA. Blandt nyhederne er: iOS10, bedre kamera og fjernelse af jackstikket. iPhone 7 er blevet vand og støvafvisende og kan nu også fås i farverne mat sort, og Jet black.
iPhone 7 har nemlig meget mere kraft end sine ældre søskende, og nu hvor den også er blevet vandafvisende, kan regnen bare komme an. Selvom mobiltelefonen er spækket med nyskabende teknologi fra den absolutte topklasse, så byder iPhone 7 naturligvis også på de features, du kender og elsker. De er bare blevet hurtigere og endnu bedre. Især for dig, som har Danmarks bedste mobildækning fra YouSee.

Jet black er det nye sort

Med iPhone 7 får du en smartphone, der passer til dine behov og præferencer. Så uanset om du har brug for meget plads eller rigtig meget plads, så er der en iPhone 7 til dig. Du kan få den med 32 GB, 128 GB eller hele 256 GB. For Apple er smukt design en del af deres DNA, og iPhone 7 er derfor en yderst kraftfuld smartphone pakket ind i et flot og strømlinet design. Derudover har Apple også tilføjet en ny farve til paletten, så nu kan du få din iPhone 7, med 128 GB eller 256 GB, i en lækker Jet black, også kaldet Jet sort - kært barn har mange navne. Du kan selvfølgelig stadigvæk også vælge de klassiske farver guld, sølv, mat sort og rosaguld.

Kamera i mesterklasse

En smartphone fra øverste hylde har naturligvis også et mobilkamera i topklasse. Med en iPhone 7 kan du godt lade dit gamle kamera blive hjemme. Du får nemlig både et 12 megapixel-kamera og et frontkamera med 7 megapixel til den knivskarpe selfie. Samtidigt har Apple forfinet deres kamerateknologi, så dine billeder nu ser bedre ud end nogensinde før. iPhone 7 byder blandt andet på en forbedret billedestabilisering, så pludselige bevægelser ikke længere betyder slørede eller uklare billeder. Derudover får du også en skarpere blitz, som kan justere sig selv efter omgivelserne, hvilket giver bedre belyste billeder. Og har du en lille filminstruktør i maven, så kan du godt sige Action! Med iPhone 7 kan du optage i tårnhøj 4K-kvalitet, og nemt redigere og dele dit nye mesterværk med iMovie. Du kan også gense din film på iPhone 7s superflotte, nye Retina-skærm som gengiver farverne i biografkvalitet.

Fremtiden er i stereo

Med iPhone 7 viser Apple deres bud på fremtiden for din smartphone. De har taget skridtet og fjernet det jackstik, du brugte til hovedtelefoner for at få mere plads til andre forbedringer. Og bare rolig. Du kan stadigvæk bruge dine gamle hovedtelefoner. Apple har nemlig inkluderet en adapter til jackstik med i pakken. Så du kan bare plugge dine hovedtelefoner i det er det stik, der ellers bruges når du skal oplade din telefon. Og er du i forvejen træt af de evige knuder, som ledningerne altid formår at binde på sig selv, så kan du skifte til et par trådløse hovedtelefoner. Apple udsender selv deres trådløse Airpods på markedet i slutningen af oktober, og de er lavet specifikt til den nye iPhone 7. Og det er en smartphone, hvor der virkelig er kælet for lyden. Som noget helt nyt byder iPhone 7 nu på lyd i stereo. Den mobile fremtid har aldrig lydt bedre end den gør med den nye iPhone.

En bedre processor betyder et endnu bedre batteri

iPhone 7 kører på den hurtigste chip, mobilmarkedet nogensinde har set - A10 Fusion-chippen. Det betyder, at alle de nye features kører hurtigere og mere stabilt uden, at det går ud over batterilevetiden. Chippen giver dig nemlig en intelligent arkitektur, der nedsætter strømforbruget og når det kombineres med den længste batterilevetid i en iPhone nogensinde, så har du pludselig en smartphone du kan bruge som du vil uden, at du behøver at holde dig i nærheden af en stikkontakt hele tiden.

Hvorfor skal jeg vælge en iPhone 7?

Der er sket rigtig meget med iPhone-teknologien siden den revolutionerende smartphone blev præsenteret i 2007. iPhone 7 er således 120 gange hurtigere end den første iPhone, og det er alligevel noget af en overhaling. Men sammenligner man iPhone 7 med den sidste generation, så er der også rigtig stor forskel. Den nye iPhone er med sin banebrydende nye superchip op til dobbelt så hurtig som iPhone 6 og 6s, og ser man på batteriet, så holder iPhone 7 op til to timer længere end sin forgænger. Der er altså ingen tvivl om, at du her får den stærkeste iPhone nogensinde.

Specifikationer
  • 4,7” Retina HD-skærm
  • Stænk-, vand- og støvafvisende
  • Verdens hurtigste chip – A10 Fushion-chip
  • 12 MP kamera med op til 5 x digitalt zoom
  • Touch ID med indbygget fingeraftrykssensor i den nye Hjem-knap
  • iOS 10 styresystem
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: