!
Betal kontant eller i rater?
Hvis du vælger at betale din nye mobil i rater i stedet for kontant, kræver det lidt mere tålmodighed end tidligere. Loven om kreditvurderingen har nemlig ændret sig, så du skal flere trin igennem.
!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alle mobiltelefoner

Rabat: 1.138 kr
AppleiPhone SE (3. gen.)

Kontantpris med YouSee Mobil 80 3.361,-

Apple iPhone SE 3. gen 64 GB Midnat

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 100 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

64 GB - Midnat

Vælg størrelse - 64 GB

Vælg farve - Midnat

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

Kontant3.361 kr.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen4.499 kr.
 • Rabat-1.138 kr.
 • Pris i alt3.361 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 4.675 kr.

iPhone SE - lille og funktionel smartphone

iPhone SE er en lille og funktionel smartphone med et ikonisk design. Den er konstrueret med den lynhurtige A15 Bionic chip, 5G, bedre batterilevetid, nyt kamera med fede video-og kamera funktioner og en flot 4,7 tommer Retina HD skærm. Læs mere om den nye iPhone SE nedenfor.
iPhone SE - lille og funktionel smartphone

Hurtig 5G-forbindelse

Med den lynhurtige 5G-forbindelse kan du få hurtigere streaming, downloads og gaming, uden nogle forsinkelser. Foretag FaceTime i HD på farten og download dine store filer uden afbrydelser. Hvis du ikke har brug for høj 5G-hastighed, så skifter iPhone SE til Smart Data funktionen, for at spare på batteriet.
Hurtig 5G-forbindelse

Kraftfuld A15 Bionic-chip

Med en iPhone SE, får du den samme kraftfulde A15 Bionic-chip, som der er i iPhone 13. A15 Bionic forbedrer hele din mobil oplevelse. Alt hvad du foretager dig, bliver løftet til et højere niveau. Dine apps bliver indlæst super hurtigt og ville føles meget flydende. Du får også op til 1,2 gange hurtigere grafisk ydeevne, så er garanteret den bedst mulige spiloplevelse hver gang du spiller.
Kraftfuld A15 Bionic-chip

Tag flotte portrætter

iPhone SE har et 12MP objektiv bagkamera med understøttelse af portrættilstand og portræt lys. Portrættilstand giver dig mulighed for at sløre baggrunden i et billede, når du taget et portrætbillede af din ven, familiemedlem eller kæledyr. Takket være A15 Bionic og dens avancerede funktioner bag, får den alle dine billeder til at fremstå knivskarpt. Uanset om det er portrætter eller landskabsbilleder.

Vha. af Smart HDR 4 bliver kontrasten, lyset og hudtonerne på et billede automatisk markant forbedret, så alle personer bliver fremhævet på den bedst mulige måde.

Frontkameraet på 7 MP har en blænde med Portrættilstand og understøttelse af dybdekontrol, så du kan tage selfies med dine venner og familie i høj og god kvalitet.
Tag flotte portrætteriPhone 14 serien fra Apple

Læs alt om de nye iPhone 14 og iPhone 14 Pro, der netop er offentliggjort til onsdagens keynote i Californien. De 4 nye modeller er spækket med fede specifikationer og innovative nye farver.

Læs mere om iPhone 14

Specifikationer på iPhone SE (3.gen.):

 • A15 Bionic-chip
 • RAM: 3 GB
 • Hukommelse: 64 GB / 128 GB / 256 GB
 • Farver: midnat, stjerneskær og ProductRED
 • 4,7” Retina HD LCD-skærm
 • Batterikapacitet: 1.821 mAh
 • Dimensioner: 138.4 x 67.3 x 7.3 mm
 • Vægt: 148 g
 • Dolby Vision
 • HDR10
 • Wide Color
 • Touch ID
 • Haptic Touch
 • iOS 15
 • Enkelt 12MP Objektiv bagkamera
 • Frontkamera: 7 MP
 • IP67
 • 5G
 • Wi Fi 6
 • Trådløs opladning
 • Apple Pay

Optag gode videoer uanset lysforhold

Optag fede 4K-videoer med op til 60 billeder i sekundet med optisk billedstabilisering og del dem direkte med dine venner. Hvis du ville eksperimentere, kan du også tage slowmotion videoer og time-lapse-videoer. iPhone SE har en forbedret video funktion, som gør at, du kan fange mange flere detaljer, såsom skygger og højlys - også når solen er ved at gå ned.

Den perfekte skærm oplevelse

iPhone SE har en flot 4,7 tommer Retina HD LCD-skærm med True Tone, der matcher din omgivende belysning i et rum. Den justerer farvetemperaturen og intensiteten, for at give den bedst mulige seeroplevelse.

Tidløst og holdbart design

Mobilen har er konstrueret med en lækker glas front og bagside med farve matchet aluminiumsbånd. Takket være et holdbart design og det stærkeste glas i en smartphone, kan iPhone SE holde til det meste. iPhone SE har både en IP67 støv-og vandbestandighed klassificering, hvilket betyder, at den er fuldstændig støvtæt og er i stand til at modstå en meter vand vand i op til 30 minutter.

Touch ID - lås din iPhone SE sikkert op

iPhone SE er designet med en Touch-ID fingeraftrykssensor. Med Touch-ID kan du låse mobilen op og udfylde dine adgangskoder med iCloud-nøglering. Du kan endda bekræfte køb vha. Apple Pay, så du kan shoppe online eller købe dine dagligvarer i et supermarked helt uden, at tage dit kort op af pungen.

Forbedret batteri og lynhurtig opladning

Når det kommer til batterilevetid, kan iPhone SE holde i op til 13 timer, når du streamer, gamer eller ser lange videoer på nettet. Lytter du kun til musik eller podcast, kan den holde i op til 40 timer. iPhone SE understøtter hurtig opladning, hvilket betyder du kan lade din mobil op til 50 procent på bare 30 minutter, når du bruger en 20W strømadapter eller højere. Så kan du hurtigt tage din mobil med dig videre.

iOS 15

Med iOS 15 kan du dele din musik, serier, film og alt andet indhold direkte via FaceTime. Ved blot et enkelt tryk på en tekst, kan du få en hurtig vejvisning, sende en mail eller ringe op. iPhone SE får løbende opdateringer, så din mobil vil blive ved med at føles som helt ny.

Køb din iPhone SE med fri fragt og mobilabonnement fra youSee

Bestil din nye iPhone SE til en god pris med fri fragt og et abonnement med masser af fordele.

Betal din nye iPhone SE på rentefri afbetaling

Hos youSee kan du dele din regning op i mindre dele og vælge at betale din mobil over 12 eller 24 måneder. Det er helt rentefrit, så du betaler nøjagtig den samme pris, som hvis du betaler det fulde beløb med det samme.

Mobilabonnement fra youSee - fyldt med fordele

Køber du din nye mobil hos youSee, får du et mobilabonnement fyldt med fordele inkluderet i prisen.

Danmarks bedste mobilnetværk

Med i mobilabonnementet får du Danmarks bedste mobilnetværk med i købet. Så kan du ringe, sende beskeder og streame på en super hurtig og stabil forbindelse. Så kan du streame alt det du vil, helt uden nogle afbrydelser.

Roaming world

Med Roaming World kan du bruge din mobil når du er på ferie. Du kan ringe, sende beskeder og være online på diverse medier i 48 lande over hele verdenen. Så kan du hurtigt dele alle dine ferieminder med dine venner og familie.

YouSee Musik

Med YouSee Musik, kan du lytte til over 100 millioner hits fra alle de store og små kunstnere. Lyt til dine yndlings hits i top Hi-Fi kvalitet og afspil dem via. Chromecast, Bluetooth, Apple CarPlay og AirPlay.

Her finder du hele vores udvalg fra Apple

Mobiltelefoner

Smartwatches

AirPods

iPads