!
"Nyt nummer" ikke muligt ved oprettelse.
Grundet vedligeholdelse af vores IT systemer, kan man ikke vælge nyt nummer ved oprettelse. Vi beklager de gener dette må medføre.
Alle mobiltelefoner

Rabat: 840 kr
AppleWatch Series 8

Pris 5.161,- Pris med Mobil 100 GB og rabat 4.321,-

Månedlig pris over 24 mdr. 180,-

Apple Watch Series 8 45mm Sølv Aluminium Hvid Sport rem

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

SmartWatch-abonnementet bestilles separat på din telefon, når du har modtaget dit smartwatch. Læs mere her.

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

45mm - Sølv Aluminium - Hvid Sport rem

Vælg størrelse - 45mm

Vælg farve - Sølv Aluminium - Hvid Sport rem

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

Mobil 100 GB259 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • Mobil Fri Data

  299 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 40 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • Få den fulde 5G-oplevelse med en 5G-mobil
  • 10 timers tale og 100 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 100 GB

  259 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 35 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • Få den fulde 5G-oplevelse med en 5G-mobil
  • 2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 50 GB

  209 kr./md.

 • Mobil 30 GB

  179 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.180 kr./md.

Betal pr./md.439 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen5.161 kr.
 • Rabat-840 kr.
 • Pris i alt4.321 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 5.875 kr.

Apple Watch Series 8 giver dig et helbredsoverblik

Smarturet holder styr på din kropstemperatur, iltmætning i blodet, puls og hjerterytme. Det registrerer også din månedlige cyklus og estimerer din ægløsning, ligesom du får en træningspartner, der holder styr på dine aktivitetsmål, så du kan performe bedre og skubbe dine grænser.

Falder du, eller ender du i et biluheld, registrerer Apple Watch Series 8 uheldet, og med et enkelt tryk foretager uret et opkald til alarmcentralen og beder om hjælp.

Apple Watch Series 8 giver dig et helbredsoverblik

Robust og elegant

Apple Watch Series 8 har et smukt design og føles lækkert at have på, mens du kan tilpasset looket efter din smag. Fordi du køber en livsledsager, kan uret tåle stød, mens det er støv og vandafvisende, så du kan have det på under svømningen eller turen i skoven.

Apple Watch Series 8 understøtter Altid aktiv-funktionen, så du nemt og hurtigt kan tilgå dine apps og sundhedsdata. Batteriet holder op til 18 timer på en opladning, men du kan aktivere strømbesparelsesfunktionen på de lange flyveture, og batteriet kan holde op til 36 timer.

Robust og elegant
!
Bemærk:
Ved køb af et Apple Watch Series 8 på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Værd at vide om Smartwatch og SmartWatch-abonnementet


Hvad koster SmartWatch-abonnementet?
SmartWatch-abonnementet koster 30 kr./md., medmindre du har et Mobil 100 GB eller Mobil Fri data mobilabonnement - så er det inkl. i mobilabonnementets pris.

Hvad er forskellen på et SmartWatch-abonnement og et mobilabonnement?
Når du bestiller et Smartwatch - Apple Watch eller Samsung Galaxy Watch - på yousee.dk, bestiller du samtidig et mobilabonnement. Det er et alm. mobilabonnement inkl. et SIM-kort, som man sætter i en telefon.

Smartwatches bruger ikke alm. SIM-kort, men har derimod et eSIM indbygget i uret. Et abonnement til et eSIM, hedder et SmartWatch-abonnement. Mobilabonnementet som købes sammen med dit Smartwatch, kan ikke bruges som SmartWatch-abonnement.

Hvordan bestiller jeg et SmartWatch-abonnement?
SmartWatch-abonnementet bestilles på din telefon, når du har modtaget dit smartwatch. Læs her hvordan du gør det på Samsung og på Apple smartwatches.Med Apple Watch Series 8 på håndleddet har du styr på helbredet. Du får en livsledsager, der holder øje med alt fra din kropstemperatur til dine træningsmål. Skulle uheldet være ude, kan smarturet tilkalde hjælp.

Din sundhed er i fokus med Apple Watch Series 8, der monitorerer iltmætningen af dit blod, din hjerterytme og puls. Du får besked, hvis der opstår uregelmæssigheder. Du ved, at en god nats søvn er essentiel for dit daglige velvære. Smarturet fortæller dig om dit søvnmønster, så du kan se, hvor du skal sætte ind henne. Og når du træner, hjælper Apple Smart Watch Series 8 med at holde styr på dine træningsmål, så du gennemfører og presser dig selv til nye højder.

Apple Watch Series 8 er et robust ur, der er vand- og støvafvisende, så du kan svømme med det eller løbe en tur i den tørre skov, uden uret går i stykker. Alt sammen i et smukt og elegant design. Og batteriet har strøm nok til hele dagen, mens det kan holde op til 36 timer på én opladning, når du aktiverer strømbesparelsen. Med hurtigopladningsfunktionen er du hurtigt videre.

Med Altid aktiv-retinaskærmen kan du nemt og hurtigt tilgå dine apps, om du træner eller sidder og arbejder. Uret registrerer desuden din menstruationscyklus og estimerer, hvornår du har ægløsning.

Apple Watch Series 8 giver dig overblikket over dit helbred, træning og velvære. Med youSee kan du nemt og bekvemt bestille uret i dag, så er din livsledsager på vej til dig.

Køb dit Apple Watch Series 8 hos YouSee i dag

Bestil dit Apple Watch Series 8 hos YouSee. Du kan hurtigt og nemt bestille det online her på siden, og vi sender dit nye ur indenfor få hverdage med fri fragt.

Køb på afbetaling

Du kan købe uret på afbetaling og dele regningen op i mindre dele over 12 eller 24 måneder. Det er helt rentefrit, så den samlede pris vil være præcis den samme, som hvis du betaler hele beløbet på en gang.

Køb med YouSee abonnement og få masser af fordele

Når du køber dit Apple Watch Series 8 med Abonnement hos YouSee, får du et abonnement fyldt med fordele.

 • Danmarks bedste 5G-netværk
 • Roaming World
 • YouSee Musik

Lyt til YouSee Musik på Apple Watch Series 8

Download musikstreaming tjenesten YouSee musik og forbind det til dit ur via din iPhone. Så kan du altid styre musikken direkte fra dit håndled.

Her finder du hele vores udvalg fra Apple

Smartwatches

Høretelefoner

TV