!
Betal kontant eller i rater?
Hvis du vælger at betale din nye mobil i rater i stedet for kontant, kræver det lidt mere tålmodighed end tidligere. Loven om kreditvurderingen har nemlig ændret sig, så du skal flere trin igennem.
!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 1.138 kr
AppleWatch Series 9

Månedlig pris med YouSee Mobil 80 over 24 mdr. 140,-

Apple Watch Series 9 Midnight Aluminium Case - Midnight Sport Band - S/M 41mm

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 100 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

Bemærk:
SmartWatch-abonnementet bestilles separat på din telefon, når du har modtaget dit smartwatch. Læs mere her

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

41mm - Midnight Aluminium Case - Midnight Sport Band - S/M

Vælg størrelse - 41mm

Vælg farve - Midnight Aluminium Case - Midnight Sport Band - S/M

Bestil nu og få leveret så snart vi har varen på lager.

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.140 kr./md.

Betal pr./md.359 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen4.499 kr.
 • Rabat-1.138 kr.
 • Pris i alt3.361 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 4.675 kr.

Apple Watch Series 9 giver dig et helbredsoverblik

Smarturet holder styr på iltmætningen i blodet, puls og hjerterytme. Apple Watch Series 9 sørger for at logge dine sundhedsdata, så lægebesøget bliver meget nemmere og informativt. Uret kan også ringe efter hjælp, hvis du ender i en livstruende situation.
Apple Watch Series 9 giver dig et helbredsoverblik

Double-Tap

Tommelfinger og pegefinger skal blot røre hinanden to gange, og du kan besvare opkald, styre musikken eller slå vækkeuret fra. Apple Watch Series 9 er styret af den kraftfulde S9-processor, der kan opfange dine fingerbevægelser, så du hurtigere og nemmere kan få dit ur til at udføre en handling.
Double-Tap

Altid på

Apple Watch Series 9 understøtter Always-On-funktionen, så du blot skal hæve armen og kigge på skærmen, før urskærmen bliver aktiveret. Batteriet holder op til 18 timer på en opladning, men du kan aktivere strømbesparelsesfunktionen på de lange flyveture, og batteriet kan holde op til 36 timer.
Altid på
!
Bemærk:
Ved køb af et Apple Watch Series 9 på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Værd at vide om Smartwatch og SmartWatch-abonnementet


Hvad koster SmartWatch-abonnementet?
SmartWatch-abonnementet koster 30 kr./md.

Hvad er forskellen på et SmartWatch-abonnement og et mobilabonnement?
Når du bestiller et Smartwatch - Apple Watch eller Samsung Galaxy Watch - på yousee.dk, bestiller du samtidig et mobilabonnement. Det er et alm. mobilabonnement inkl. et SIM-kort, som man sætter i en telefon.

Smartwatches bruger ikke alm. SIM-kort, men har derimod et eSIM indbygget i uret. Et abonnement til et eSIM, hedder et SmartWatch-abonnement. Mobilabonnementet som købes sammen med dit Smartwatch, kan ikke bruges som SmartWatch-abonnement.

Hvordan bestiller jeg et SmartWatch-abonnement?
SmartWatch-abonnementet bestilles på din telefon, når du har modtaget dit smartwatch. Læs her hvordan du gør det på Samsung og på Apple smartwatches.Watch Series 9 fra Apple

Når du har Apple Watch Series 9 på håndleddet, er du altid i kontakt med helbredet og dine nærmeste, hvis uheldet er ude. Smarturet gør det også nemmere for dig at håndtere opkald og menuvalg, selvom du hænger på en klippevæg eller har travlt med en samtale – alt sammen takket være den nye S9-processor og Double-Tap.

Apple Watch Series 9 monitorerer dit helbred, så du kan opdage væsentlige udslag i din hjerterytme og reagere i tide. Smarturet holder også øje med din puls og iltmætning i blodet, så du ved, om det er på tide at opsøge læge. Som noget nyt kan Apple Watch Series 9 også logge dine helbredsdata, så lægebesøget bliver nemmere og hurtigere.

Apple Watch Series 9 kan få dig ud af livstruende situationer, da uret sender et nødsignal, hvis du er involveret i et bilsammenstød, ligesom uret kan foretage opkald til alarmcentralen.

Double-Tap er en ny funktion, som er mulig takket være den kraftfulde S9-processor. For eksempel, når dit Apple Watch Series 9 vækker dig om morgenen, kan du slå alarmen fra ved at presse din tommelfinger og pegefinger sammen to gange. Samme metode kan du bruge til at besvare et opkald, selvom du er ude at cykle eller træne.

Apple Watch Series 9 byder på nye, fede features, du bare ikke må gå glip af. Bestil uret hos YouSee nu, og vi dækker forsendelsen.

Derfor skal du købe Apple Watch Series 9 gennem YouSee

Når du bestiller Apple Watch Series 9 gennem YouSee, sørger vi for fri fragt og et mobilabonnement med adgang til Danmarks bedste 5G-net. Prisen på Apple Watch Series 9 afhænger af det mobilabonnement, du vælger, når du køber smarturet hos os.

Køb nu og betal senere

Hos YouSee kan du bestille dit nye Apple Watch Series 9 nu og betale det over 12 eller 24 måneder uden renter. Du kommer ikke til at opleve ekstragebyrer eller renter – for der er ingen. Du betaler samme beløb for smarturet, som hvis du betaler hele beløbet på én gang.

Et væld af fordele med YouSee mobilabonnement

Når du bestiller Apple Watch Series 9 hos YouSee, får du også et mobilabonnement med mange fordele, som indgår i prisen. Du får adgang til den nyeste musik og podcasts, mens du kan have mobilen med på ferie uden ekstraregninger.

Danmarks bedste mobilnet

Som kunde hos YouSee er du på Danmarks bedste 5G-mobilnet, der dækker hele Danmark, så du altid er sikret en stabil og pålidelig forbindelse, når du ringer eller streamer hits med dit smartur.

Roaming World

Du kan frit bruge din mobil og dit ur på det lokale mobilnetværk i 48 lande, uden det koster ekstra. Du kan med sindsro ringe hjem, sende SMS’er eller streame med dit Apple Watch Series 9 uden ekstraregning. Bare nyd rejsen. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Med YouSee Musik får du adgang til flere end 100 millioner numre på dit Apple Watch Series 9, så du kan streame musik hvor som helst og når som helst. Lyt til fængende podcasts, de nyeste hits og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Her finder du hele vores udvalg fra Apple

Mobiltelefoner

Smartwatches

AirPods

iPads