!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 1.560 kr
AppleWatch Ultra

Månedlig pris med YouSee Mobil Fri over 24 mdr. 260,-

Apple Watch Ultra 49mm Orange Alpine Loop - Small

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

49mm - Orange Alpine Loop - Small

Vælg størrelse - 49mm

Vælg farve - Orange Alpine Loop - Small

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil Fri279 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.260 kr./md.

Betal pr./md.539 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen7.801 kr.
 • Rabat-1.560 kr.
 • Pris i alt6.241 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 7.915 kr.

Din træningspartner, der holder styr på dit helbred

Når du træner hårdt, kan dit Apple Watch Ultra sagtens overleve med safirkrystalskærm og urkasse af titanium. Uret kan overleve ned til – 20 grader og op til 55 grader.

Smarturet holder styr på din kropstemperatur, iltmætning i blodet, puls og hjerterytme, så du ved, hvornår du har skubbet dig selv til kanten. Du kan hurtigt og nemt interagere med uret med blot ét enkelt tryk på Handling og uret kan udsende en høj, alarmerende lyd, hvis du har behov for hjælp.

Din træningspartner, der holder styr på dit helbred

Du ved præcis, hvor du er!

Ekstremsportsudøveren ved, hvor vigtigt GPS'ens ydeevne og præcision er. Både når man træner i storbyens gader eller ude i naturen. Apple Watch Ultra har et nyt præcisions-GPS-system med dobbeltfrekvens, som leverer præcision selv de allermest udfordrende steder.

Du ved præcis, hvor du er!
!
Bemærk:
Ved køb af et Apple Watch Ultra på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Værd at vide om Smartwatch og SmartWatch-abonnementet


Hvad koster SmartWatch-abonnementet?
SmartWatch-abonnementet koster 30 kr./md., medmindre du har et Mobil 100 GB eller Mobil Fri data mobilabonnement - så er det inkl. i mobilabonnementets pris.

Hvad er forskellen på et SmartWatch-abonnement og et mobilabonnement?
Når du bestiller et Smartwatch - Apple Watch eller Samsung Galaxy Watch - på yousee.dk, bestiller du samtidig et mobilabonnement. Det er et alm. mobilabonnement inkl. et SIM-kort, som man sætter i en telefon.

Smartwatches bruger ikke alm. SIM-kort, men har derimod et eSIM indbygget i uret. Et abonnement til et eSIM, hedder et SmartWatch-abonnement. Mobilabonnementet som købes sammen med dit Smartwatch, kan ikke bruges som SmartWatch-abonnement.

Hvordan bestiller jeg et SmartWatch-abonnement?
SmartWatch-abonnementet bestilles på din telefon, når du har modtaget dit smartwatch. Læs her hvordan du gør det på Samsung og på Apple smartwatches.Apple Watch Ultra

Når du har Apple Watch Ultra rundt om håndleddet, har du et træningsur, der kan overleve svømmeturen, den isende kulde på bjergtoppen eller den glohede mountainbiketur i tropiske klimaer. Urkassen er lavet af let titanium, og du får et lækkert design med et væld af funktioner under den hærdede touchskærm af safirkrystal.

Apple Watch Ultra har den største skærm et Apple Watch nogensinde har haft, og Retina-skærmen lyser op med 2000 nits, dobbelt så mange som andre Apple Watch-modeller, så du selv i stærkt sollys kan se, hvad der foregår på skærmen. Og smarturet understøtter Altid aktiv-funktionen, så du nemt og hurtigt kan aflæse dit ur.

Det hidtil mest robuste Apple Watch

Apple har skabt det ultimative sportsur med suveræn ydeevne og et robust design. Et 49 mm smartwatch af titanium og safirkrystal, som beskytter kanterne mod stød. Det giver den perfekte balance mellem robusthed, rustfrihed og vægt. Derudover er den nye knap, Digital Crown og sideknappen blevet større og endnu nemmere at bruge - selv hvis du har handsker på.

Du stiller krav til dig selv, når du træner, og dit smartur skal kunne følge med dig, når du skubber dine grænser. Apple Watch Ultra er støvafvisende, og du kan dykke med det ned til 40 meter, mens det er vandafvisende ned til 100 meter. Og med en batterilevetid på op til 60 timer, når du aktiverer strømbesparelsesfunktionen, er du godt dækket ind, selvom der er langt til opladeren.

Apple Watch Ultra har ikke kun øje for din træning, men også dit helbred. Smarturet monitorerer iltmætningen af dit blod, din hjerterytme og puls. Du får besked, hvis der opstår uregelmæssigheder. Du ved, at en god nats søvn er essentiel for dit daglige velvære. Smarturet fortæller dig om dit søvnmønster, så du kan se, hvor du skal sætte ind henne – en god performance kræver en god nats søvn. Bestil din ultimative træningspartner her på youSee, og du får forsendelsen gratis.

Et sportsur til alle sportsudøvere

Uanset om du vandrer, løber eller dykker, er der remme til det hele. Apple har skabt det ultimative sportsur, som alle sportsudøvere kan bruge. Urets remme er specialdesignet, så de kan bruges til bl.a. outdoor-aktiviteter, vandsport og udholdenhedstræning.

Tilpas urskiven efter din træning

Du kan redigere urskiven Vejviser på dit Apple Watch Ultra, så det kun viser de oplysninger, du har brug for. Det eneste du skal gøre er, at åbne appen Watch på din iPhone, tryk på Urskive Galleri, derefter skubbe op til urskiven Vejviser og vælge de komplikationer, som er relevante til din dykning, vandretur eller løbetur. Apple Watch Ultra har en tredje knap, som ikke er på andre Apple Watch-modeller. Den orange knap Handling findes på den modsatte side af Digital Crown og sideknappen. Du har mulighed for at tilpasse knappen Handling til en masse forskellige funktioner. Du kan for eksempel starte din træning eller tilføje et rutepunkt fra kompas med blot ét enkelt tryk.

Få overblik over dine målinger

Som sportsudøver kræver det præcise data og indsigt, hvis du skal gøre fremskridt. Gennem opdateringer i appen Træning får du nye målinger og oversigter, så du ved hvad du skal gøre, for at slå dine rekorder og hvilke nye mål, du vil sætte for dig selv.

Skift til nattilstand

Med Apple Watch Ulta kan du som noget særligt, bevare dit nattesyn ved blot at dreje Digital Crown opad. Så skifter urskiven Vejviser til nattilstand og alle dine elementer på skærmen bliver røde.

Køb dit Apple Watch Ultra hos YouSee i dag

Bestil dit Apple Watch Ultra hos YouSee. Du kan hurtigt og nemt bestille det online her på siden, og vi sender dit nye ur indenfor få hverdage med fri fragt.

Køb på afbetaling

Du kan købe uret på afbetaling og dele regningen op i mindre dele over 12 eller 24 måneder. Det er helt rentefrit, så den samlede pris vil være præcis den samme, som hvis du betaler hele beløbet på en gang.

Køb med YouSee abonnement og få masser af fordele

Når du køber dit Apple Watch Ultra med Abonnement hos YouSee, får du et abonnement fyldt med fordele.

 • Danmarks bedste 5G-netværk
 • Roaming World
 • YouSee Musik

Lyt til YouSee Musik på Apple Watch Ultra

Download musikstreaming tjenesten YouSee musik og forbind det til dit ur via din iPhone. Så kan du altid styre musikken direkte fra dit håndled.

Her finder du hele vores udvalg fra Apple

Mobiltelefoner

Smartwatches

AirPods

iPads