!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 1.500 kr
Bang & OlufsenBeoplay EX

Kontantpris med YouSee Mobil 80 1.499,-

Bang & Olufsen Beoplay EX Black Anthracite

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

One Size - Black Anthracite

Vælg størrelse - One Size

Vælg farve - Black Anthracite

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen2.999 kr.
 • Rabat-1.500 kr.
 • Pris i alt1.499 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 2.813 kr.

Elegant og ergonomisk korrekt design

Beoplay EX er designet af Thomas Bentzen, og når du står med headsettet i hånden, er du ikke i tvivl om, at du har investeret i et kvalitetsprodukt. Beoplay EX er lavet af polymer og hærdet glas, mens ørepropperne er beklædte med komfortabel silikone. Headsettet er designet til musiknydelse overalt. Uanset om du træner eller blot går en tur med musikken i ørerne, vil du mærke, at ørepropperne sidder solidt og behageligt.
Elegant og ergonomisk korrekt design

Nyd Beoplay-lyden overalt

Beoplay EX er IP57-certificeret, så du kan tage den fyldige og detaljerede Beoplay-lyd med dig i træningscenteret, i skoven eller sågar en tur i regnvejret. Lad den aktive støjreduktion lukke dig inde med dine favoritnumre i ørerne, selvom du befinder dig i trafikerede eller støjfyldte miljøer.
Nyd Beoplay-lyden overalt

Stilfuld strømforsyning

Beoplay EX kommer i et lækkert opladeretui, der er lavet af let aluminium fremfor billig plastik, og det har Beoplays karakteristiske og minimalistiske look. Headsettet har op til otte timer på én opladning, mens du kan få op til hele 28 timer med etuiet. Og det tager blot 20 minutter, før du har strøm til mere end halvanden times musiknydelse.
Stilfuld strømforsyning
!
Bemærk:
Ved køb af Beoplay EX på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Beoplay EX fra B&O

Beoplay EX er til dig, der ønsker et 100 % trådløst headset med masser af funktioner, den storslåede Bang & Olufsen-lyd og selvfølgelig, lækkert design.

Headsettet er designet af Thomas Bentzen, og allerede ved første øjekast vil du bemærke, at vi ikke taler om et almindeligt headset af billig plastik. Øretelefonerne består af polymer og hærdet glas, mens ørepropperne er beklædt med blød og komfortabel silikone.

Beoplay EX er IP57-certificeret, så du kan have headsettet med dig overalt, eftersom det kan overleve regnvejr og støvede omgivelser. Headsettet er perfekt til din træning, da det sidder godt ørerne, og det er sved- samt vandafvisende.

Du kommer til at nyde godt af B&Os fyldige lyd, der har en bundsolid bas, klart definerede mellemtoner og skarp diskant. B&Os lydteknologi får de finere nuancer i lydbilledet til at træde frem, ligesom du kan mærke pulsen i musikken, når du træner eller bare har brug for at få gang i rytmerne.

Køb Beoplay EX hos YouSee i dag og vi udstyrer dig med en stilfuld elegance til dit musikforbrug, ligesom du får adgang til YouSee Musik gennem dit mobilabonnement, så du kan teste lydkvaliteten i dit nye headset med flere end 75 millioner numre og podcasts. Og du streamer naturligvis din musik via Danmarks bedste 5G-mobilnet.