Emporia Prime Grå

Køb den billige Emporia Prime med fri fragt hos YouSee
  • Mobilrabat: 100 kr.
Se mobilen i 3DSe billedgalleri

EmporiaPrime Grå

Mobilrabat: 100 kr.
499 kr.

Køb Emporia Prime nemt og hurtigt og få fri fragt

Fri levering med PostNord. Leveringstiden er 2-3 hverdage.

Er du allerede mobilkunde hos YouSee?
Heraf 10 GB Roaming Europa
+ Fri tale, sms & meget mere

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

DK's bedste mobilnetværk

Over 60 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Køb Emporia Prime nemt og hurtigt gennem vores webshop. Du får fri fragt og selvfølgelig altid en rigtig skarp pris.

Emporia PRIME er en stilfuld mobiltelefon i et slankt og klassisk design. Mobilen byder på enkel elegance med masser af forskellige brugbare funktioner, der dog ikke bliver så indviklede, at man mister overblikket. Emporia PRIME er udstyret med et 2,4“ farvedisplay, der hjælper til at gøre skærmen lettere at se med tydelige og stærke kontraster. Farvedisplayet sørger samtidig for, at du får en flot visuel oplevelse af de billeder, som mobiltelefonen tager med sit kraftfulde 5 MP kamera. Du kan med Emporia PRIME også dele dine billeder med andre ved at sende MMS billedbeskeder, så du i hverdagen kan være i kontakt med venner og familie på flere måder.

Med din nye Emporia PRIME har du mange brugbare funktioner lige ved hånden. Du kan med mobiltelefonens kalender holde styr på aftaler og vigtige mærkedage, selv når du er på farten. Emporia har også en elektronisk notesblok, så du kan have din indkøbsliste eller andre noter med i lommen, når du har brug for det. Med telefonens indbyggede radio kan du altid holde dig opdateret med de seneste nyheder og lytte til dine yndlingsudsendelser, hvor og når som helst. Emporia PRIME har tilmed en lommelygte, så du altid har lys ved hånden, hvis det skulle være nødvendigt.

Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvilke funktioner Emporia Prime kommer med og hvor let og brugervenlig mobilen er.

Du kan også læse om vores andre mobiltelefoner fra Emporia. Se Fx de brugervenlige Emporia Classic og Emporia Select med store trykknapper. I vores webshop kan du også finde den brugervenlige smartphone Emporia Smart 2 med touch-skærm, som er super nemt at lære at navigere rundt på.

Bestil allerede i dag til en skarp pris og få fri fragt

Hos YouSee finder du de nyeste og mest populære Emporia-modeller til lave og konkurrencedygtige priser. Bestil din nye Emporia-mobil nemt og hurtigt online. Uanset om du vælger det nyeste skud på stammen fra Emporia eller en ældre model, får du en Emporia-mobiltelefon til en meget fordelagtigt pris med markedets bedste mobilabonnement fra YouSee inkluderet.

Emporia PRIME passer perfekt til brugerne

Emporia PRIME er ikke blot udviklet for Emporias kunder, men også i samarbejde med dem. Hver eneste mobiltelefon som Emporia sender på markedet, skal opfylde strenge kvalitetsstandarder, tilbyde exceptionel komfort og opfylde virksomhedens vision om at gøre mobiltelefoni simpel for alle uanset alder og baggrund. Det er både udfordrende og spændende, og det absolut bedste resultat bliver altid skabt ved at tale direkte med brugerne af Emporias mobiltelefoner.

Derfor er Emporia PRIME blevet udviklet i tæt samarbejde med produkt-testere i den ældre målgruppe, der giver konstruktiv, uundværlig feedback til udviklingen af den nye telefon. Slutresultatet er en mobiltelefon, der er perfekt afstemt efter de behov, som Emporias primære brugere har. Skærmen på Emporia PRIME har for eksempel maksimale bredde, høj kontrast i display og en skrifttype, der er specielt designet til at gøre teksten ekstra let at læse.

Hvert tastatur har store taster, hvilket gør det let at finde knapperne, og mobiltelefonen er indstillet til at give en tydelig lyd, så man ikke er i tvivl, når man trykker på en knap. En anden smart innovation er tastaturets funktionelle låseindstilling. I stedet for at bruge en tastekombination med flere tal, kan Emporia PRIME prale af en knap, der udelukkende skal bruges til at åbne og låse tastaturet.

Emporia PRIME tilbyder derudover også perfekt tilpassede funktionaliteter i topkvalitet, når det kommer til lyd og højttalere, ergonomi og menu-navigation. Disse funktioner inkluderede for eksempel højtalere, der er tilpassede høreapparater, en tydelig blinkende lampe, der viser når telefonen ringer, knapper på siden af mobiltelefonen til grundlæggende funktioner samt en enkel, intuitiv menu-navigation. Et andet gennemtænkt, intelligent pletskud er en pop-up hjælp, som automatisk kommer frem på displayet, hvis du dvæler meget længe over et bestemt menupunkt. Emporia PRIME går derfor ud fra, at der er brug for hjælp, og tilbyder vejledning.
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: