Emporia Select Sort

Køb Emporia Select klaptelefon billigt hos YouSee
  • Mobilrabat: 200 kr.
Se mobilen i 3DSe billedgalleri

EmporiaSelect Sort

Mobilrabat: 200 kr.
799 kr.

Emporia Select har brugervenlighed i top

Fri levering med PostNord. Leveringstiden er 2-3 hverdage.

Er du allerede mobilkunde hos YouSee?
Heraf 10 GB Roaming Europa
+ Fri tale, sms & meget mere

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

DK's bedste mobilnetværk

Over 60 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Det er ikke uden grund, at Emporia Select er en af de mest populære mobiltelefoner for ældre, der kan opleve udfordringer med de nye minimale smartphones. I mange år har den østrigske producent skabt de bedst sælgende mobiltelefoner for deres målgruppe, og Emporia Select er ikke en undtagelse. Hver gang Emporia lancerer en ny mobiltelefon, overgår de sig selv med fantastisk design og nye brugbare funktionaliteter. Emporia Select er en perfekt mobiltelefon for dig, hvis du vil have én af de mest brugerorienterede mobiltelefoner til ældre på markedet i dag. Hvis du på samme tid vil have en stærk og holdbar mobiltelefon, der også kan tåle at blive tabt på gulvet.

Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvilke specifikationer den brugervenlige Emporia Select kommer med.

Køb Emporia Select nemt og hurtigt til en rigtig god pris

Køb Emporia Select allerede i dag til en rigtig god pris. Det er nemt og hurtigt at bestille i vores webshop.

Er du vild med Emporia-telefoner? Hos os kan du vælge mellem en række af de bedste og mest populære Emporia-mobiler. Fx kan du købe Emporia Classic og Emporia Prime med store trykknapper.

Du kan også købe Emporia Smart 2, som er en smartphone med en touch-skærm, som er nem og intuitiv at navigere rundt på.

Derfor skal du købe Emporia Select

Den nye Emporia Select er den helt rigtige mobiltelefon for alle, der gerne vil kunne ringe let og enkelt til venner og familie, uden at have udfordringer med at se skærmen eller tasterne. Mobiltelefonen giver dig også mulighed for på en enkel måde at tage billeder og sende dem til andre. Også selvom du måske tidligere har tænkt, at det var for indviklet og besværligt. Intet er besværligt med Emporia Select, der frem for alt har fokus på brugervenlighed og et enkelt og gennemskueligt design og brugerflade.


Emporia Select er designet til brugerne

Emporia Select er en mobiltelefon, der ikke blot er udviklet for en bestemt målgruppe, men også sammen med dem. Hver eneste mobiltelefon som Emporia sender ud i butikkerne, skal opfylde strenge kvalitetsstandarder, tilbyde enestående brugerkomfort, og bidrage til at opfylde Emporias vision om at gøre mobiltelefoni tilgængelig for alle. Det er kan være en stor udfordring at lave et produkt, der skal leve op til mange behov, og det absolut bedste resultat bliver skabt ved at tale direkte med brugerne af Emporia Select.


Emporia Select bliver skabt sammen med brugerne

Emporia Select er derfor blevet udviklet i tæt samarbejde med flere produkt-testere i den ældre målgruppe. De kommer med værdifuld, konstruktiv feedback til at optimere Emporia Select, så det er den absolut bedste udgave af den nye mobiltelefon, der bliver sendt på gaden. Slutresultatet er en mobiltelefon, der er perfekt afstemt efter de behov, som Emporia SELECTs primære brugere har. Skærmene på Emporia Select har for eksempel maksimale bredde, høj kontrast display og skrifttypen på skærmen er specielt designet til Emporia Select for at gøre teksten let at læse.


Emporia Select har optimerede funktioner

Emporia Selects tastatur har store taster, der gør det let at finde knapperne, og mobiltelefonen er indstillet til at give en tydelig klik-lyd, når man trykker på tastaturet. En anden genial egenskab er tastaturets gennemtænkte låsefunktion. I stedet for at bruge en talkode til at åbne mobiltelefonen, kan Emporia Selects mobiltelefoner prale af en knap, der udelukkende skal bruges til at åbne og låse tastaturet.

Emporia Select tilbyder derudover perfekt tilpassede funktionaliteter i topkvalitet, når det kommer til lyd og højttalere, ergonomi og menu-navigation. Det er blandt andet en enkel gennemskuelig menunavigation, højtalere der er tilpassede høreapparater. Derudover en lille blinkende lampe, der viser når telefonen ringer og knapper på siden af mobiltelefonen, der hjælper til at få adgang til de mest brugte funktioner. En anden gennemtænkt idé er en hjælpe-funktion, der automatisk kommer frem på displayet, når man har siddet for længe med et bestemt menupunkt åbent. Emporia Select-mobiltelefonen går efter for lang tid ud fra, at du har brug for hjælp og kommer derfor til undsætning.

Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: