Emporia Smart 2 Blå

Køb Emporia Smart 2 billigt hos YouSee med fri fragt
  • Mobilrabat: 500 kr.
Se mobilen i 3DSe billedgalleri

EmporiaSmart 2 Blå

Mobilrabat: 500 kr.
999 kr.

Køb Emporia Smart 2 allerede i dag - en billig smartphone designet til alle

Fri levering med PostNord. Leveringstiden er 2-3 hverdage.

Er du allerede mobilkunde hos YouSee?
Heraf 10 GB Roaming Europa
+ Fri tale, sms & meget mere

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

DK's bedste mobilnetværk

Over 60 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Køb Emporia Smart 2 allerede i dag til en rigtig god pris her hos YouSee. Emporia Smart 2 er designet med brugervenlige funktioner, så du altid er sikret nem betjening på din smartphone.

Du får fri fragt, når du køber Emporia Smart 2 hos YouSee. Og med et mobilabonnement fra YouSee får du også adgang til en lang række unikke fordele. Du kan surfe på nettet med Danmarks bedste 4G-netværk, lytte til over 30 millioner musiknumre med YouSee Musik og meget mere.

Hos YouSee bestemmer du selv, hvordan du vil betale din nye mobiltelefon. Du kan både betale hele beløbet på en gang eller dele regningen op i mindre bidder over 12 eller 24 mdr. Det er selvfølgelig helt rente- og gebyrfrit at betale din smartphone på afbetaling. Og prisen på din telefon forbliver den samme.

Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvilke specifikationer og funktioner, der gør Emporia Smart 2 til en af markedets mest brugervenlige smartphones.

Emporia Smart 2 er en brugervenlig smartphone med en touch-skærm, der er rigtig nem at navigere rundt på. Men er du mere til en telefon med trykknapper i stedet for en touch-skærm? Så kan vi anbefale Emporia Classic, Emporia Prime og Emporia Select, som alle er mobiler med store fysiske trykknapper.

Emporia Smart 2 er en brugervenlig og billig smartphone

Emporia Smart 2 er en billig smartphone i et brugervenligt design, som alle nemt kan betjene. Emporia har i mange år udviklet mobiltelefoner, som er simple og utrolig nemme at betjene til priser, hvor alle kan være med.

Emporia Smart 2 kommer uden for mange avancerede specifikationer og funktioner. Mobilen er perfekt til seniorer, der ønsker at hoppe med på smartphone-vognen, eller til de små, som skal have deres allerførste smartphone.

5” touch-skærm med store og letlæselige bogstaver

Med Emporia Smart 2 får du en stor 5”-skærm med store og letlæselige bogstaver. Skærmen er designet til at være ekstrem brugervenlig. Det er en touch-skærm, og du kan nemt navigere rundt på mobiltelefonen ved at trykke på skærmen. Her er altså ingen knapper.

Touch Trainer hjælper dig med at navigere rundt på skærmen

Har du brug for hjælp til at lære touch-skærmen på Emporia Smart 2 at kende? Touch Trainer er en smart funktion, som ligger som en applikation på telefonen. Med Touch Trainer kan du øve dig i at navigere rundt på din smartphone uden trykknapper.

Nemt og brugervenligt 8 megapixel kamera

Du får et 8 megapixel kamera på bagsiden af telefonen. Det er nemt og brugervenligt at betjene uden alt for mange avancerede funktioner. Her er det perfekte kamera, så du til enhver tid kan hive mobilen op ad lommen og tage et billede.

2 megapixel kamera på forsiden af telefonen

Du får også et 2 megapixel kamera på forsiden af mobiltelefonen. Så kan du tage billeder af dig selv og foretage videoopkald gennem telefonens internetforbindelse fx via Facebook eller Skype. Så er det nærmest som at tale med dine venner og familie i virkeligheden.

Overfør billeder fra Emporia Smart 2 til din pc

Du kan nemt og hurtigt overføre dine billeder fra telefonen til din pc. Så kan du have billederne liggende på din pc, så du kan se dem i større format. På den måde har du også altid dine billeder gemt to steder, så du aldrig mister dine minder.

2400 mAh-batteri holder din mobil kørende i 180 timer på standby

Emporias simple og brugervenlige design gør mirakler for batterilevetiden. Emporias telefoners kendetegn er netop deres langtidsholdbare batterier. Og Emporia Smart 2 er ingen undtagelse. På denne smartphone giver batteriet dig 180 timers batterilevetid på standby. Batteriet giver dig også 500 minutters tale på mobilen, før den skal en tur i opladerstikket.

Valgfri nødopkaldsfunktion står klar til at hjælpe dig, hvis uheldet er ude

Emporia Smart 2 står altid klar til at hjælpe dig i nødsituationer. Telefonen kommer med to covers til bagsiden, og en af de to covers har en knap til nødopkald. Ved at trykke på knappen på bagsiden af telefonens cover, ringer telefonen automatisk op til 5 kontakter i prioriteret rækkefølge.

Du kan helt selv bestemme, hvilke 5 kontakter din smartphone skal ringe op, hvis du trykker på nødopkaldsknappen.

Emporia Smart 2 har valgfri lydfunktioner, der hjælper hørehæmmede

Med valgfrie lydfunktioner kan du aktivere forskellige lydeffekter på din smartphone, som øger brugervenligheden for hørehæmmede. Du kan f.eks. aktivere tastetoner, vibrationer og indstille lydstyrken på mobiltelefonen.

Du kan foretage håndfri opkald med Emporia Smart 2

Med telefonen i håndfri mode behøver du ikke holde den op til øret, hver gang du snakker i telefon. Du kan f.eks. bruge lade den ligge på bordet, mens du snakker gennem et headset.

Emporia Smart 2 kommer med bluetooth, så du f.eks. kan have bruge trådløse høretelefoner og parre din telefon med andre enheder.

Du får en manual og en træningsbog til din nye smartphone

Med i pakken får du en manual og en træningsbog, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med at bruge din nye smartphone. Er Emporia Smart 2 din første smartphone? Med træningsbogen kan du hurtigt lære at bruge din nye mobiltelefon.

Flere specifikationer

Styresystem: Android 6.0 Processor: 1,3 GHz, Quad-Core CPU Hukommelse: 16GB (op til 32GB med microSD-kort) RAM: 2GB Farver: Blå Mål: 143 x 71,5 x 9,5 mm Vægt: 173 g Sim: Micro sim

Android 6.0 med brugervenlig og nem menustruktur

Telefonen kommer med det funktionelle, fleksible og brugervenlige Android-styresystem fra Google. På Emporia Smart 2 får du en nem og simpel menustruktur med store og klare ikoner, så du nemt kan finde programmer på telefonen.

Du får 16 GB hukommelse til at opbevare billeder og programmer

Telefonen kommer med 16 GB indbygget hukommelse, der helt automatisk ligger på din mobiltelefon. Så har du plads til f.eks. at have billeder og programmer liggende på din smartphone.

Du kan også have alle dine venner og din families telefonnumre liggende på telefonen i telefonbogen, som har 1000 pladser til telefonnumre. Så kan du med få klik finde den person, du vil kontakte og ringe op uden at taste nummeret ind på telefonens skærm hver gang.

Emporia Smart 2 passer godt i hånden

Det er ikke kun brugerfladen på telefonen, der er nem at håndtere. Emporia har også sat brugervenligheden i fokus, når det kommer til telefonens ydre design. Med sine mål på 143 x 71,5 x 9,5 mm ligger mobilen godt i hånden og i jakkelommen.

På siden af telefonen finder du trykknapper, hvor du nemt og intuitivt styrer lydstyrken på din smartphone.

Emporia sætter fokus på brugervenlighed, komfort og basale funktioner

Emporia er en af de helt store spillere på mobilmarkedet, når det kommer til brugervenlighed og overskuelige funktioner. Deres mobiltelefoner er især populære blandt seniorer, der ønsker en brugbar og funktionel telefon uden for mange avancerede specifikationer.

Emporia udvikler deres telefoner i samarbejde med brugerne. Emporia stræber altid efter at udvikle simple og brugervenlige mobiltelefoner, som alle kan bruge. Netop derfor scorer Emporia-mobiler højt i brugervenligheds-tests.

Blandt andre Emporia-telefoner finder du Emporia Select, Emporia Prime og Emporia Classic, som alle er udviklet efter mantraet om brugervenlighed og simple funktioner med trykknapper, smarte nødkaldsfunktion og en række andre unikke brugervenlige og simple funktioner.
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: