!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 1.100 kr
FairphoneFairbuds XL

Kontantpris med YouSee Mobil 80 899,-

Fairphone Fairbuds XL Sort

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

One Size - Sort

Vælg størrelse - One Size

Vælg farve - Sort

Ikke på lager i onlinebutik.

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen1.999 kr.
 • Rabat-1.100 kr.
 • Pris i alt899 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 2.213 kr.
!
Bemærk:
Ved køb af et par Fairphone Fairbuds XL på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Ren musiknydelse

Fairbuds XL fra Fairphone lader dig opleve musikkens fylde og dybe toner på sådan en måde, at du ikke kan sidde stille, når dine yndlingsnumre rammer playlisten. Bassen giver plads til den skarpe diskant og de varme mellemtoner, så dine favoritmusikeres sjæl kan mærkes i hvert nummer.

Ansvarlighed og omtanke

Fairbuds XL består af 100 % genbrugsaluminium, 80 % genanvendt plastik og Fairtrade-certificerede guld komponenter. Med disse hovedtelefoner tager du ansvar for miljøet, uden du går på kompromis med den gode lyd. 

Forlæng levetiden

Når dine Fairbuds XL bliver slidte, er det intet problem, da du nemt og hurtigt kan udskifte alt fra ørekopper til batteriet, så du slipper for at købe et nyt headset – dermed reducerer du mængden af CO2 og din øvrige miljøbelastning.Genanvendelse og mindre miljøbelastning

Fairbuds XL er til dig, der ønsker fed lyd med en grøn profil. Bluetooth-headsettet er lavet af lækre, genanvendelige materialer. Du kan også livstidsforlænge dit kommende favoritheadset.

Fairbuds XL leverer en fantastisk lydoplevelse med respekt for miljø som musik. Lyt til den klare og skarpe highhat i dit yndlingsnummer, mens mellemtonernes varme løfter dit humør, og de dybe basrytmer får gang i kropsbevægelserne. Fairbuds XL leverer den sprøde og gudeskønne musikoplevelse, som du kan nyde i fred takket være headsettets aktive støjreduktion.

Nydelsen bliver forstærket af hovedtelefonernes grønne profil, da 80 % af plastikmaterialerne kommer fra genanvendelige kilder, og alle aluminiumsmaterialerne er genbrugte. Ikke nok med det, du kan udskifte de essentielle dele såsom batteriet, ørekopper og hovedbøjlebeklædningen. Bare rolig, Fairphone viser dig, hvordan du simpelt og hurtigt kan udskifte delene.

Du slipper ganske enkelt for at skulle købe nye hovedtelefoner og øge miljøbelastningen.

Investér derfor i dit eksemplar af Fairbuds XL i dag, og YouSee sender dine høretelefoner helt uden forsendelsesomkostninger.

Derfor skal du købe Fairphone Fairbuds XL gennem YouSee

Bestil Fairbuds XL gennem YouSee og du får fri fragt og et mobilabonnement med adgang til Danmarks bedste 5G-net. Prisen på Fairbuds XL afhænger af det mobilabonnement, du vælger, når du køber hovedtelefonerne hos os.

Et væld af fordele med YouSee mobilabonnement

Når du køber Fairbuds XL hos YouSee, får du også et mobilabonnement med mange fordele, som indgår i prisen. Du får adgang til den nyeste musik og podcasts, mens du kan have mobilen med på ferie uden ekstraregninger.

Danmarks bedste mobilnet

Som kunde hos YouSee er du på Danmarks bedste 5G-mobilnet - nemlig TDC NETs, der dækker hele Danmark, så du altid er sikret en stabil og pålidelig forbindelse, når du ringer eller er på nettet.

Roaming World

Du kan frit bruge din mobil og det lokale mobilnet i 48 lande, uden det koster dig ekstra. Du kan med sindsro ringe hjem, sende SMS’er eller gå på nettet uden ekstraregning. Bare nyd din rejse. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Du har flere end 75 millioner numre til din rådighed med YouSee Musik, som du kan streame på din mobil og lytte til med dine lækre Fairbuds XL -hovedtelefoner hvor som helst og når som helst. Lyt til fængende podcasts, de nyeste hits og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.