!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alle mobiltelefoner

Rabat: 2.678 kr
GooglePixel 7 Pro

Månedlig pris med YouSee Mobil 80 over 24 mdr. 180,-

Google Pixel 7 Pro Obsidian 128 GB

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

128 GB - Obsidian

Vælg størrelse - 128 GB

Vælg farve - Obsidian

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.180 kr./md.

Betal pr./md.399 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen6.999 kr.
 • Rabat-2.678 kr.
 • Pris i alt4.321 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 5.635 kr.

Zoom skarpt ind på dit motiv

Glem de slørede og pixelerede fotografier af motiver, hvor du har brugt digital zoom. Google Pixel 7 Pro 5G har et telefotokamera med 5x optisk zoom, så portrætbilledet bare står naturligt og skarpt med hver eneste lille detalje.
Zoom skarpt ind på dit motiv

Googles mest avancerede smartphone nogensinde

Google Pixel 7 Pro 5G har både Tensor G2-processoren og 12 GB RAM, der sørger for, at apps og funktioner bare drøner afsted uden forsinkelser. Om det er Liveoversættelse, der oversætter ansigt til ansigt samtaler i realtid. Eller den raffinerede og sofistikerede søgefunktion, der nemt og effektivt søger efter de ting, du er på jagt efter – om det er et billede på din telefon eller en adresse på nettet.
Googles mest avancerede smartphone nogensinde

Lang batterilevetid, kort opladningstid

Google Pixel 7 Pro 5G har saft og kraft i op til 72 timer, hvis du aktiverer strømsparefunktionen, mens du snildt kan have telefonen kørende på normal vis i et døgns tid. Og når du endelig skal have gang i opladeren, tager det blot en halv time om at lade mobilen 50 % op.
Lang batterilevetid, kort opladningstid

Topmodel bliver rost til skyerne

Googles topmodel er blevet taget positivt imod af anmeldere og har fået spandevis af priser. "Google er tilbage på det danske marked med en fantastisk telefon" - Computerworld
"Pixel 7 Pro er mit nye foretrukne kamera" - Mobilpriser
"Pixel 7 Pro is Google’s benchmark phone, showing how Android 13 should be used. And now it’s in Denmark." - Lyd & Billede "Finally in Denmark! Welcome, Google Pixel” + “Jeg er blæst bagover" - MereMobil
Topmodel bliver rost til skyerne

Pixel 7 Pro fra Google

Udenpå har Google Pixel 7 Pro 5G en lækker overflade af poleret aluminium og en kantløs skærm – du får følelsen af en high-end smartphone. Indeni er mobilen spækket med nogle af de mest avancerede og raffinerede teknologier samt funktioner – du får oplevelsen af en high-end smartphone.

Telefonens hovedkamera består af 5x telefotolinse, ultravidvinkel og autofokus med Makrofokus, så du ikke blot kan zoome ind på dit motiv og tage et knivskarpt billede. Du kan også tage gruppebilleder og panoramabilleder, hvor du får alt og alle med i ét skud.

OLED-skærmen er en drøm at opleve indhold på. Opløsningen er på 1440 x 3120 pixels fordelt over 6,7” og en opdateringshastighed på 120Hz, så billedet bare flyder hurtigt og naturligt i 16 millioner farver. Alt sammen beskyttet af Corning Gorilla Glass Victus, der beskytter skærmen mod ridser.

Google Pixel 7 Pro 5G har en batterilevetid på op til tre døgn, når Ekstrem strømsparefunktionen er aktiveret. Bruger du mobilen på normal vis, kan du snildt få et døgns brug ud af telefonen, og den tager omtrent en halv time om at lade batteriet 50 % op.

Snyd ikke dig selv for Googles mest avancerede smartphone til dato! Slå til nu, og youSee hooker dig op med en suveræn pris, et ditto mobilabonnement og et væld af fordele.

Derfor skal du købe Google Pixel 7 Pro 5G gennem youSee

Når du bestiller Google Pixel 7 Pro 5G gennem youSee, får du fri fragt og et mobilabonnement med adgang til Danmarks bedste 5G-net. Prisen på Google Pixel 7 Pro 5G afhænger af det mobilabonnement, du vælger, når du køber mobilen hos os.

Køb nu og betal senere

Hos youSee kan du bestille din nye Google Pixel 7 Pro 5G i dag og betale den over 12 eller 24 måneder uden renter. Du kommer ikke til at opleve ekstragebyrer eller renter – for der er ingen. Du betaler samme beløb for din smartphone, som hvis du betalte hele beløbet på én gang.

Et væld af fordele med youSee mobilabonnement

Når du køber Google Pixel 7 Pro 5G hos youSee, får du også et mobilabonnement med mange fordele, som indgår i prisen. Du får adgang til den nyeste musik og podcasts, mens du kan have mobilen med på ferie uden ekstraregninger.

Danmarks bedste mobilnet

Som kunde hos youSee er du på Danmarks bedste 5G-mobilnet, der dækker hele Danmark, så du altid er sikret en stabil og pålidelig forbindelse, når du ringer eller er på internettet.

Roaming World

Du kan frit bruge din mobil og det lokale mobilnet i 48 lande, uden det koster dig ekstra. Du kan med sindsro ringe hjem, sende SMS’er eller gå på nettet uden ekstraregning. Bare nyd din rejse. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Med youSee Musik får du adgang til flere end 75 millioner numre på din mobil, så du kan streame musik hvor som helst og når som helst. Lyt til fængende podcasts, de nyeste hits og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Se vores aktuelle modeller her