!
Betal kontant eller i rater?
Hvis du vælger at betale din nye mobil i rater i stedet for kontant, kræver det lidt mere tålmodighed end tidligere. Loven om kreditvurderingen har nemlig ændret sig, så du skal flere trin igennem.
!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alle mobiltelefoner

Rabat: 2.358 kr
GooglePixel 8

Kontantpris med YouSee Mobil 80 3.841,-

Google Pixel 8 128 GB Hazel

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 100 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

128 GB - Hazel

Vælg størrelse - 128 GB

Vælg farve - Hazel

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

Kontant3.841 kr.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen6.199 kr.
 • Rabat-2.358 kr.
 • Pris i alt3.841 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 5.155 kr.

Ekstra chip, ekstra sikkerhed

Foruden Googles kraftfulde Tensor G3-chip med kunstig intelligens har Pixel 8 også en sikkerhedschip, der beskytter dine vigtige og personlige oplysninger. Mød Titan. Chippen blokerer phishing-forsøg og malware. Derudover har mobilen VPN indbygget, ligesom du får jævnlige sikkerhedsopdateringer i mindst fem år, så din Google Pixel 8 er beskyttet langt ud i fremtiden.
Ekstra chip, ekstra sikkerhed

Få Googles avancerede og unikke tjenester på din mobil

Google Pixel 8 understøtter Googles mange tjenester såsom Liveoversættelse, hvor du blot skal tale ind i mobilen, så den kan oversætte samtaler i realtid. Oversættelsesfunktionen kender til hele 48 sprog. Hold styr på dine vigtige aftaler med Overblik, der giver dig en notifikation, når du skal afsted til lufthavnen eller overholde mødetidspunktet. Du får også en raffineret og sofistikeret søgefunktion, så du nemt og effektivt kan søge efter de ting, du er på jagt efter – om det er et billede på din telefon eller en adresse på nettet.
Få Googles avancerede og unikke tjenester på din mobil

Ekstrem lang batterilevetid

Google Pixel 8 kan holde sig kørende i helt op til 72 timer, når den ekstrem strømsparefunktion bliver aktiveret. Perfekt til dig, der rejser eller blot er langt fra opladeren. Og når stikkontakten endelig er inden for rækkevidde, tager det blot en halv time om at lade mobilen 50 % op.
Ekstrem lang batterilevetid

En lillebror der virkeligt kan noget

Google Pixel 8 har høstet hele 4,5 ud af 5 stjerner hos Recordere.dk.
Læs anmeldelsen her.
En lillebror der virkeligt kan noget

Pixel 8 fra Google

Med Google Pixel 8 i hånden får du adgang til et kraftcenter af en mobil, som letter din hverdag gennem AI-teknologi.

Mærk hastigheden og kraften i Googles egen Tensor G3-chip, som er hjernen i Google Pixel 8. Uanset om du tager billeder, optager videoer eller foretager komplekse søgninger på nettet, sætter processoren fut under dit arbejde.

Fordi Tensor G3-chippen er skræddersyet til din Google Pixel 8, kan den arbejde mere effektivt og sørge for, at alting bare flyder legende let på mobilen. Og med den lækre, kantløse OLED-skærm, der har en opdateringshastighed på hele 120Hz, får du en billedoplevelse ud over det sædvanlige, selvom du spiller grafiktunge spil eller streamer farverige serier i skarpt sollys.

Google Pixel 8 er bygget til at holde. Med en IP68-certificering kan din smartphone tåle at blive tabt i badebassinet eller blive brugt i støvede omgivelser. Skærmen er beskyttet af det slidstærke Corning Gorilla Glass Victus, som også beskytter mod ridser, så du kan have mobilen liggende i tasken.

Batteriet kan vare helt op til 72 timer med den ekstreme sparefunktion, hvis du er på weekendtur i ødemarken. Ellers har du rigeligt med strøm til dagens mobile gøremål. Når opladeren skal findes frem, tager det kun en halv time at få ladet batteriet halvt op.

Køb din Google Pixel 8 hos YouSee i dag, og vi udstyrer dig med din spritnye og effektive smartphone, uden du skal betale for fragten.

Stærk mobil til en stærk pris hos YouSee

Køb Google Pixel 8 hos YouSee, og du får en yderst skarp pris sammen med fri fragt og et mobilabonnement proppet med fordele. Prisen på Google Pixel 8 er betinget abonnementet, du vælger, når du bestiller mobilen i vores webshop. Gå på opdagelse i det abonnement, der passer bedst til dit behov.

Køb din Google Pixel 8 uden at hive pengene op af lommen!

Hos YouSee får du muligheden for at betale din mobil over 12 eller 24 måneder helt rentefrit. Det betyder, at du betaler samme beløb for din smartphone, som hvis du betaler hele beløbet i én omgang. Hvorfor vente?

YouSee mobilabonnement – et væld af fordele

Når du køber din Google Pixel 8 hos YouSee, får du også et mobilabonnement med et væld af fordele – alt sammen er inkluderet i prisen.

Danmarks bedste mobilnet

Med YouSee kommer du på et mobilnet, der dækker hele Danmark, så du altid er sikret en stabil og pålidelig forbindelse ligegyldigt, om du står i Skagen eller på en mark ved Gedser. Du kan gå på nettet, sende SMS´er, streame og spille spil på Danmarks bedste mobilnet.

Roaming World

Gå på nettet, ring eller send SMS’er i 48 lande over hele verden direkte fra dit mobilnet, så du slipper for at lede efter Wi-Fi forbindelser under din rejse. YouSee dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Med YouSee Musik på din Google Pixel 8 kan du streame musik hvor som helst og når som helst. Gå på opdagelse i fængende podcasts, klassiske numre og alle de store radiokanaler i en lydkvalitet, der bare spiller. Lyt til over 100 millioner numre, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Se vores aktuelle modeller her