!
Betal kontant eller i rater?
Hvis du vælger at betale din nye mobil i rater i stedet for kontant, kræver det lidt mere tålmodighed end tidligere. Loven om kreditvurderingen har nemlig ændret sig, så du skal flere trin igennem.
!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 900 kr
JBLCharge 5

Kontantpris med YouSee Mobil 80 299,-

JBL Charge5

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 100 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

One Size - Sort

Vælg størrelse - One Size

Vælg farve - Sort

Ikke på lager i onlinebutik.

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen1.199 kr.
 • Rabat-900 kr.
 • Pris i alt299 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 1.613 kr.

Kraftfuld JBL Pro Sound får gang i festen!

Charge 5 udnytter JBLs Pro Sound-teknologi, som sætter fut i festen med eksplosiv bas og fyldigt lydbillede indendørs som udendørs. Højttaleren vejer mindre end et kilo, så du nemt kan have den i tasken. Og kan JBL Charge 5 tåler at blive skubbet i poolen eller ligge i støvet.
Kraftfuld JBL Pro Sound får gang i festen!

Gå ikke ned på strøm!

JBL Charge 5 er Bluetooth-højttaler og powerbank i én og samme løsning. Li-ion-polymer batteriet er på hele 27 Wh, svarende til 7500 mAh, og det betyder op til 20 timers musikafspilning på én opladning. Eller du kan oplade din smartphone ved at tilslutte den til JBL Charge 5. Batteriet er stort nok til at kunne oplade en smartphone OG afspille musik i flere timer. Fire timers opladning og batteriet i din JBL Charge 5 er atter på 100 %.
Gå ikke ned på strøm!

Dobbelt op med PartyBoost

Skal du have den helt store stereooplevelse? PartyBoost-funktionen gør, at du kan tilslutte enhver JBL Bluetooth-højttaler, der understøtter PartyBoost, med din JBL Charge 5. Har en af dine venner også en JBL PartyBoost-kompatibel højttaler, kan I tilslutte dem begge på din telefon og få en heftig stereooplevelse.
Dobbelt op med PartyBoost
!
Bemærk:
Ved køb af JBL Charge 5 på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Charge 5 fra JBL

Med Charge 5 fra legendariske JBL får du en Bluetooth-højttaler, der får gang i festen og dine dance moves. Du får også en højttaler, som holder liv i din smartphone, så du kan streame fra dine playlister fra youSee Musik hele natten.

JBL Charge 5 er udstyret med en optimeret, dynamisk basenhed, separat diskant og hele to passive basenheder. Hvad betyder alt dette for festen? Det betyder, at det festglade folk kan mærke baseffekterne og en fed rumklang – om I er i parken eller i festlokalet. JBL har med deres Pro Sound-teknologi sørget for, at musikken får en fuldblodsbas, I kan mærke, uden sangstemme, basrytmer og instrumenter bliver gengivet i et mudret lydbillede.

Tilslut to mobiler eller tablets til JBL Charge 5 via Bluetooth, så både du og dine venner kan være aftenens DJ. Selvom din telefon er ved at løbe tør for strøm, behøver du ikke at lede efter stikkontakten, da højttaleren har powerbank-funktion, så du kan oplade telefonen, mens du streamer musikken. Frygt ej, batteriet har saft og kraft nok til at oplade en smartphone OG holde musikken kørende.

Højttaleren er kompakt og vejer mindre end ét kilo! Så den er nem at have med til julefrokosten, grillfesten i parken eller sommerfesten ved stranden. JBL Charge 5 er desuden IP67-certificeret, så den kan overleve at blive tabt i poolen eller stå på den støvede jord. Klik på bestil nu-knappen og du får din labre og kraftfulde højttaler, som giver festen farver.

JBL Charge 5 streamer fed musik fra din mobil, der er spækket med fede youSee-abonnementsfordele

Når du bestiller JBL Charge 5 her hos youSee, giver vi dig forsendelsen gratis, ligesom vi udstyrer dig med et mobilabonnement, der er spækket med fordele såsom youSee Musik og Roaming World. Dermed kan du lytte til dine favoritkunstnere på din nye, pivfrække højttaler herhjemme som i udlandet.

Prisen på JBL Charge 5 varierer ud fra mobilabonnementet, du vælger, når du bestiller højttaleren her på siden. Kig dig omkring og opdag abonnementet, der matcher dine behov for, hvordan du vil bruge din nye, trådløse højttaler sammen med din mobil.

Gå på opdagelse i de mange fordele du får med dit mobilabonnement hos youSee

YouSee giver dig et mobilabonnement med en lang række fordele sammen med din JBL Charge 5. Du får adgang til youSee Musik, hvor du kan streame musik i Hi-Fi-kvalitet og holde gang i festen. Du får også Roaming World med i prisen, så kan du streame løs, mens du er i udlandet, uden det kræver et særligt abonnement eller koster ekstra.

Det bedste mobilnetværk i Danmark

Takket være TDC NETs landsdækkende mobilnetværk, får du en stabil og pålidelig forbindelse, uanset om du befinder dig i byen eller på landet. Tag JBL Charge 5 med dig rundt i hele landet og stream musik via Danmarks bedste mobilnetværk.

Roaming World til dig, der elsker at rejse

Brug din mobil og det lokale mobilnetværk i 48 lande, uden det koster dig ekstra. Du kan trygt ringe hjem, sende SMS’er eller gå på nettet uden ekstraomkostninger. Bare nyd din rejse uden at bekymre dig om mobilregningen. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik er inkluderet i abonnementet

Med youSee Musik har du adgang til flere end 100 millioner numre med din mobil. Stream dine favoritnumre hvor som helst og når som helst. Lyt til spændende podcasts, de nyeste numre og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Her finder du hele vores udvalg fra JBL