!
Betal kontant eller i rater?
Hvis du vælger at betale din nye mobil i rater i stedet for kontant, kræver det lidt mere tålmodighed end tidligere. Loven om kreditvurderingen har nemlig ændret sig, så du skal flere trin igennem.
!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 1.198 kr
JBLCharge Essential 2

Kontantpris med YouSee Mobil 80 1,-

JBL Charge Essential 2 Gun Metal One Size

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 100 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

One Size - Gun Metal

Vælg størrelse - One Size

Vælg farve - Gun Metal

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen1.199 kr.
 • Rabat-1.198 kr.
 • Pris i alt1 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 1.315 kr.

Kompakt design, storslået lyd

Du forventer måske ikke kraftfuld og fyldig lyd, når du tænker på en højttaler, du kan have i én hånd, men JBL Essential 2 har en racerbaneformet, dynamisk enhed, som formår at presse masser af bas og fylde ud til dig, når du spiller hiphop, progressiv house eller bare god, gammeldags rock. Du bliver forbavset over, hvor meget lyd du får for pengene.
Kompakt design, storslået lyd

Gå ikke ned på strøm!

JBL Essential 2 er Bluetooth-højttaler og powerbank i én og samme løsning. Li-ion-polymer batteriet er på hele 27 Wh, svarende til 7500 mAh, og det betyder op 20 timers festlig musikafspilning på én opladning. Eller du kan oplade din smartphone ved at tilslutte den højttaleren med USB-kablet. Batteriet er stort nok til at give nogle timers strøm til din smartphone og stadig afspille musik i flere timer. Fire timers opladning og batteriet i din JBL Essential 2 er atter på 100 %
Gå ikke ned på strøm!

Tåler regn, drinks og en tur i poolen

BL Essential 2 tåler en nat i regnen, hvor I danser og synger til jeres yndlingsnumre. Højttaleren er IPX7-certificeret, hvormed den er vandtæt. I kan også komme til at spilde drinks og dunke den i poolen – højttaleren bliver ved med at pumpe fed lyd ud til jer.
Tåler regn, drinks og en tur i poolen
!
Bemærk:
Ved køb af JBL Charge Essential 2 på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

JBL Charge Essential 2

JBL Charge Essential 2 sørger for at få gang i festen, uanset hvor I er, og hvilket vejr I bliver ramt af. Bluetooth-højttaleren bliver ved med at pumpe fed lyd ud til jer.

Essential 2 trodser nærmest enhver form for fornuft. Hvordan kan man få så kraftfuld lyd ud af så kompakt en højttaler? Takket være JBL Original Pro Sound-teknologien og den racerbaneformede enhed, der banker lyd ud gennem stofoverfladen, vil den festglade forsamling opleve musik med en god bund og masser af fylde – uanset om I lytter til elektronisk musik eller akustiske numre.

Højttaleren er IPX7-certificeret, så små uheld som spildte øl udover Essential 2 eller en tur i poolen vil ikke ødelægge festen, da den er vandtæt. I kan feste udendørs i regnvejret, og det påvirker ikke højttalerens evne til at holde gang i jer.

Op til 20 timers musikafspilning får du på én opladning! Du kan også vælge at bruge noget af batteriet på at oplade din mobil, så den kan blive ved med at streame svedige hits fra youSee Musik natten igennem. Køb JBL Charge Essential 2 gennem youSee i dag, og vi kvitterer med gratis fragt og ufattelige gode mobilabonnementsfordele.

Stream musik fra din mobil til JBL Essential 2, mens du nyder fortrinlige youSee-abonnementsfordele

Bestil JBL Essential 2 hos youSee og vi giver dig forsendelsen gratis, ligesom vi udstyrer dig med et mobilabonnement, der er spækket med fordele såsom youSee Musik og Roaming World. Dermed kan du lytte til dine favoritkunstnere på din svedige Bluetooth-højttaler herhjemme som i udlandet. Prisen på JBL Essential 2 varierer ud fra mobilabonnementet, du vælger, når du bestiller højttaleren her på siden. Kig dig omkring og opdag abonnementet, der matcher dine behov for, hvordan du vil bruge din nye, trådløse højttaler sammen med din mobil.

Opdag de mange fordele du får med dit youSee-mobilabonnement

YouSee giver dig et mobilabonnement med en lang række fordele sammen med din JBL Essential 2. Du får adgang til youSee Musik, hvor du kan streame musik i Hi-Fi-kvalitet og holde gang i festen. Du får også Roaming World med i prisen, så kan du streame løs, mens du er i udlandet, uden det kræver et særligt abonnement eller koster ekstra.

Det bedste mobilnetværk i Danmark

Takket være TDC NETs landsdækkende mobilnetværk, får du en stabil og pålidelig forbindelse, uanset om du befinder dig i byen eller på stranden. Tag JBL Essential 2 med dig rundt i hele landet og stream musik via Danmarks bedste mobilnetværk.

Roaming World til dig, der elsker at rejse

Brug din mobil og det lokale mobilnetværk i 48 lande, uden det koster dig ekstra. Du kan trygt ringe hjem, sende SMS’er eller streame musik uden ekstraomkostninger. Bare nyd din rejse uden at bekymre dig om mobilregningen. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik er inkluderet i abonnementet

Med youSee Musik har du adgang til flere end 100 millioner numre med din mobil. Stream dine favoritnumre hvor som helst og når som helst. Lyt til spændende podcasts, de nyeste numre og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Her finder du hele vores udvalg fra JBL