Alt tilbehør

Rabat: 800 kr
JBLFlip 6

Pris 1.099,- Pris med Mobil 50 GB og rabat 299,-

JBL Flip 6 Bluetooth højtaler Sort

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

One Size - Sort

Vælg størrelse - One Size

Vælg farve - Sort

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

Mobil 50 GB209 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • Mobil Fri Data

  299 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 40 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • Få den fulde 5G-oplevelse med en 5G-mobil
  • 10 timers tale og 100 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 100 GB

  259 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 35 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • Få den fulde 5G-oplevelse med en 5G-mobil
  • 2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 50 GB

  209 kr./md.

 • Mobil 30 GB

  179 kr./md.

Betal pr./md.209 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen1.099 kr.
 • Rabat-800 kr.
 • Pris i alt299 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 1.553 kr.

Kraftfuld bas, højt output OG krystalklar lyd?

Normalt er det udelukket, at små højttalere kan levere klar lyd, når de samtidig skal spille højt og levere en tung baseffekt. Men Flip 6 understøtter JBLs tovejs-højttalersystem, hvor den racerbaneformede bashøjttaler leverer bassen og mellemtonerne, mens den separate diskanthøjttaler koncentrerer sig om de høje og rene toner. Derudover er der to passive basradiatorer, som pumper de dybeste basrytmer ud til dig, og de er finindstillet af JBLs algoritmer, hvis beregninger giver dig den optimale lydoplevelse – selv i et kompakt format som Flip 6.
Kraftfuld bas, højt output OG krystalklar lyd?

Bygget til at holde

JBL Flip 6 er IP67-certificeret, og det er vigtigt for festglade musikelskere. Det betyder nemlig, at du kan udsætte din Bluetooth-højttaler for en tur i springvandet og gennem sandet, uden den må lade livet. JBL Flip 6 er også udstyret med et batteri, som holder op til 12 timer på blot én opladning. Dermed kan du holde gang i festen hele natten lang.
Bygget til at holde

Dobbelt op med PartyBoost

Skal du have den helt store stereooplevelse? PartyBoost-funktionen gør, at du kan tilslutte enhver JBL Bluetooth-højttaler, der understøtter PartyBoost, med din JBL Flip 6. Har en af dine venner også en JBL PartyBoost-kompatibel højttaler, kan I tilslutte dem begge på din telefon og få en heftig stereooplevelse.
Dobbelt op med PartyBoost
!
Bemærk:
Ved køb af JBL Flip 6 på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Flip 6 fra JBL

Kan du få høj, ultraklar og bastung lyd i én og samme Bluetooth-højttaler? Absolut, tjek JBL Flip 6 ud, og du vil blive imponeret over, hvor storslået, nuanceret og fyldigt et lydbillede du kan få ud af så kompakt en højttaler. Alt sammen takket være JBLs tovejs-højttalersystem.

JBLs vidunder kan du nemt have med dig rundt, hvor du måtte have lyst til at få gang i musikken og dansenumrene. Den vejer omtrent 500 gram, og du kan bære den med én hånd. Og med youSee Musik på din mobil kan du streame overalt – du kan feste overalt. JBL Flip 6 er desuden IP67-certificeret, så den kan overleve at blive tabt i parksøen eller rulle rundt på sandstranden.

Tilslut to mobiler eller tablets til JBL Flip 6 via Bluetooth, så både du og dine venner kan styre musikken. I kan også gå sammen og maksimere lydoplevelsen ved at forbinde to eller flere højttalere, der understøtter JBL PartyBoost, til din mobil. Prøv lige at forestille dig flere Flip 6ere give den max styrke til festen! Klik på bestil nu-knappen og youSee kvitterer med gratis forsendelse.

JBL Flip 6 streamer skøn musik fra din mobil, der er spækket med lækre youSee-abonnementsfordele

YouSee dækker forsendelsen af din højttaler, når du bestiller den hos os. Udover gratis forsendelse udstyrer vi dig med et mobilabonnement, der er spækket med fordele såsom youSee Musik og Roaming World. Dermed kan du lytte til dine favoritkunstnere på din nye, smækre-lækre højttaler herhjemme som i udlandet.

Prisen på JBL Flip 6 varierer ud fra mobilabonnementet, du vælger, når du bestiller højttaleren her på siden. Kig dig omkring og opdag abonnementet, der matcher dine behov for, hvordan du vil bruge din nye, trådløse højttaler sammen med din mobil.

Oplev de mange fordele du får med dit mobilabonnement hos youSee

YouSee udstyrer dig et mobilabonnement med en lang række fordele sammen med din JBL Flip 6. Du får adgang til youSee Musik, hvor du kan streame musik i Hi-Fi-kvalitet og holde gang i festen. Du får også Roaming World med i prisen, så kan du streame løs, mens du er i udlandet, uden det kræver et særligt abonnement eller koster ekstra.

Det bedste mobilnetværk i Danmark

Takket være TDC NETs landsdækkende mobilnetværk, får du en stabil og pålidelig forbindelse, uanset om du streamer din musik i storbyen, til markfesten eller på stranden. Tag JBL Flip 6 med dig rundt i hele landet og stream musik via Danmarks bedste mobilnetværk.

Roaming World til dig, der elsker at rejse

Stream musik med din mobil på det lokale mobilnetværk i 48 lande, uden det koster dig ekstra. Du kan også trygt ringe hjem, sende SMS’er eller gå på nettet uden ekstraomkostninger. Bare nyd din rejse uden at bekymre dig om mobilregningen. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik er inkluderet i abonnementet

Med youSee Musik har du adgang til flere end 75 millioner numre med din mobil. Stream dine favoritnumre hvor som helst og når som helst. Lyt til spændende podcasts, de nyeste numre og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Her finder du hele vores udvalg fra JBL