!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alle mobiltelefoner

Rabat: 2.756 kr
MotorolaEdge 30

Kontantpris med YouSee Mobil 80 799,-

Motorola Edge 30 128 GB Meteor Grey

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

128 GB - Meteor Grey

Vælg størrelse - 128 GB

Vælg farve - Meteor Grey

Ikke på lager i onlinebutik.

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen3.555 kr.
 • Rabat-2.756 kr.
 • Pris i alt799 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 2.113 kr.

Kompakt og slank lillebror til Edge 30 Pro

Motorola Edge 30 har været i hænderne på anmelderne, og har høstet nogle fine anbefalinger og priser med sig hjem.

Læs bl.a. anmeldelserne af Mobilsiden og MereMobil.dk.
Kompakt og slank lillebror til Edge 30 Pro

Motorola Edge 30 - opgrader dine forventninger

Motorola Edge 30 har en hurtig Snapdragon processor og en skærm hastighed på 144 Hz. Tag fremragende billeder og videoer med det avancerede 50 MP kamera og lyt til al din musik i Dolby Atmos lyd. Læs mere om mobilen herunder.

Tag de bedste optagelser med Motorola Edge 30

Fang alle dine øjeblikke med mere klarhed og bedre fokus. Med Motorolas mest avancerede 50 MP kamera kan du optage med hurtigere og mere præcis autofokus, tag superskarpe billeder i svagt lys og optag over en milliard nuancer af farver.

Banebrydende kamerafunktioner

Motorola har en lang række nye kamera funktioner herunder Super Slow Motion, Dobbelt optagelse og øjeblikkeligt nattesyn, som du kan frit anvende til dine mange billeder og optagelser.

Ultrahurtig 144 Hz skærm og Dolby Atmos lyd

Bring film og spil til live på den 6,5” OLED 10-bit skærm. Oplev jævn gaming og rulning på diverse medier vha. den hurtige opdateringshastighed på 144 Hz. Lyt til alle dine yndlingssange gennem de to store stereohøjttalere, der leverer mere bas og renere vokaler. Dolby Atmos leverer den bedste lyd til dig hver gang.

Praktisk og slankt design

Motorola Edge 30 er en af de tyndeste 5G smartphones med ny teknologi. Mobilens design er yderst komfortabelt og er vandafvisende. Den er iøjnefaldende og viser flotte mønstre, når du hælder den fra side til side. Få nemt og hurtigt adgang til din Motorola Edge 30 ved blot en berøring på skærmen.

Slip din smartphone løs med Ready For

Tilslut din Motorola Edge 30 trådløst til et TV eller computer for, at spille mobilspil, foretage videoopkald og bruge alle din telefons apps på en større skærm.

Lynhurtig Snapdragon 5G processor

Motorola Edge 30 har en ultra-kraftfuld processor, der leverer lynhurtig ydeevne og den næste generations 5G-hastighed. Oplev hurtig multitasking med 8 GB RAM.

Enestående batterilevetid og TurboPower opladning

Med en Motorola Edge 30 kan du gå mere end en hel dag på en enkelt opladning. Få flere timers opladning efter blot få minutters opladning med TurboPower 30-opladning.

Køb Motorola Edge 30 til en skarp pris hos YouSee

Køb Motorola Edge 30 til en god pris hos YouSee med fri fragt og et mobilabonnement med masser af fordele. Prisen på Motorola Edge 30 varierer efter, hvilket mobilabonnement du vælger, når du bestiller online. Vælg det abonnement der passer bedst til dig og se den skarpeste pris på Motorola Edge 30.

Betal din smartphone på afbetaling uden renter

Bestil din Motorola Edge 30 i dag og betal den enten over 12 eller 24 måneder på rentefri afbetaling. Du betaler præcis samme beløb for mobilen, som betalte du hele beløbet med det samme.

YouSee abonnement - spækket med fordele

Ved køb af en Motorola Edge 30 hos YouSee, får du et mobilabonnement fyldt med fordele med i prisen.

Det bedste 5G-mobilnetværk i Danmark

Med YouSee får du et mobilnetværk, der dækker i hele Danmark, så du altid ville have god forbindelse på teltturen eller i toget. Du får muligheden for at gå på nettet, sende beskeder, streame tv-serier og game på det bedste mobilnetværk i Danmark, og så med lynhurtige hastigheder.

Roaming i 48 lande i verden

Du kan gå på nettet, ringe og sende beskeder i 48 lande i verden direkte fra dit mobilnetværk, så slipper du for at finde frem til Wi-Fi forbindelser på din rejse. Vi dækker bl.a. i Thailand, USA, Grønland, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Med YouSee Musik kan du lytte dagligt til musik. Du kan lytte til musik, podcast og radio i HI-FI kvalitet. Her kan du vælge mellem over 75 millioner musiknumre, som du kan afspille på gennem Apple Carplay, Airplay, Chromecast og Bluetooth.