Nokia 8.3128 GB Blå

Nokia 8.3 5G 128 GB Blå
  • Rabat: 898 kr.
Se mobilen i 3DSe billedgalleri

Nokia8.3128 GB Blå

Rabat: 898 kr.
150 kr./md.24 mdr.

Oplev 5G-hastigheder med denne mobiltelefon.

Fri levering med PostNord. Leveringstiden er 2-3 hverdage.

Er du allerede mobilkunde hos YouSee?
  • For at få den fulde 5G-oplevelse, skal du også have et mobilabonnement med 5G. Det får du i Fri+ Fri data, Fri + 60 GB og Fri + 30 GB.

Oplev 5G-hastigheder

Fri + Fri Data

299 kr./md.

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

DK's bedste mobilnetværk

Over 65 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Zeiss effekter - gør alle videoer episke

Giv dine videoer et strejf af professionalisme med de indbyggede ZEISS-filmeffekter. Tilføj anamorfiske og blå flares til dine optagelser, og opnå et episk look. Og del dine imponerende 4K-videoer med 5G.

64 MP kamera - husk enhver lille detalje

Tag fantastiske nærbilleder, billeder af enorme landskaber, levende portrætter og alt derimellem med det imponerende quad-kamera. Skift til Action Cam-tilstand, og få roligere videoer, når det går stærkt.

Google One - Få mere ud af Google med Google One

Få et 6-måneders prøvemedlemskab på 100 GB Google One inkluderet ($1,99/måned), når du køber en Nokia 8.3 5G. Som Google One-medlem får du: 100 GB opbevaring i skyen til Google Drive, Gmail og Google Photos, automatisk backup af telefon og adgang til Google-eksperter – alt sammen i et familieabonnement, du kan dele.

6,81" skærm - herlighed fra kant-til-kant

Fordyb dig selv i den episke 6,81" skærm, der passer til både skabere og gamere. Den er ikke kun stor, den står også superskarpt – takket være den banebrydende PureDisplay-teknologi.

Uovertrufne hastigheder med 5G

Lev livet uden tøven. Stream film omgående, del videoer på et øjeblik, og spil uden forstyrrelser med det bedste 5G i sin klasse. Derudover er Qualcomm® Snapdragon™ 765G Modular Platform optimeret til 5G og global roaming, så du er klar til det næste, der kommer.

Tid til mere

Morskaben stopper aldrig. En enkelt opladning holder energien oppe i op til 2 dage – uanset hvor du skal hen, bliver du ikke hindret af din telefon.

Det bedste fra Android™. Altid.

Vær på forkant med udviklingen med strømlinet ydeevne og ingen bloatware. Med 2 års garanterede softwareopgraderinger og 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer får du mere ud af din telefon i længere tid.

Lidt hjælp, uanset hvor du tager hen

Det er nemmere end nogensinde at få adgang til yndlingsassistenten med den dedikerede Google Assistant-knap3. Den lærer og tilpasser sig, hver gang du bruger den – så du kan gøre mere med dit liv ved at gøre mindre med din telefon.

fingeraftrykssensor - lås op på et øjeblik

Nokia 8.3 5G kombinerer tænd/sluk-knappen med fingeraftrykssensoren og giver en nemmere og problemfri adgang til din telefon.

Nordisk design – helt ned til farven

Bygget med præcision. Udformet med omhu. Nokia 8.3 5G er forankret i urørt nordisk design, fra glasoverfladen hele vejen rundt til de betagende farver – Polar Night – inspireret af nordlyset.