Samsung Galaxy A42128 GB Grå

Samsung Galaxy A42 Grå 128 GB 5G
  • Rabat: 1.400 kr.

SamsungGalaxy A42128 GB Grå

Rabat: 1.400 kr.
1.299 kr.

Fri levering med PostNord inden for 2-3 hverdage eller afhentning i en af vores butikker.

Er du allerede mobilkunde hos YouSee?
Oplev 5G-hastigheder

Fri + 30 GB

199 kr./md.

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

DK's bedste mobilnetværk

Over 65 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

For at få den fulde 5G-oplevelse, skal du også have et mobilabonnement med 5G. Det får du i Fri+ Fri data, Fri + 60 GB og Fri + 30 GB.

For en hurtigere oplevelse

Er det tid til at skifte? Med Galaxy A42 5G får du en hurtig og pålidelig 5G-tilslutning1, som gør det muligt at streame, spille og downloade indhold med imponerende hastigheder.

Rigeligt med energi

Med et kraftfuldt batteri på 5.000 mAh (typisk) kan du fortsætte med det, du er i gang med længe. Og med hurtigopladeren behøver du ikke at vente længe på, at batteriet er tilbage på fuld kraft igen.

Flot og praktisk

Galaxy A42 5G både ligger godt i hånden og er flot at se på. Det karakteristiske mønstrede design i kombination med den blanke finish giver dig en følelse af eksklusivitet – og med de afrundede hjørner ligger den skønt i hånden. Den fås i tre klassiske farver: hvid, sort og grå.

Opslugende skærm

Galaxy A42 5G er udstyret med en 6,6" sAMOLED Infinity-U-skærm, som giver dig en totalt opslugende oplevelse, uanset om du ser en serie, scroller igennem billeder eller spiller spil. Vil du gøre flere ting samtidig, har du desuden endnu mere plads til at multitaske.

Fem knivskarpe kameraer

For at du skal kunne tage bedre billeder og film under alle forhold har Galaxy A42 5G fem skarpe kameraer. De fire på bagsiden er placeret i et kvadrat – her finder du hovedkameraet på hele 48 MP, et ultrawide kamera på 8 MP, som gør det muligt at fange mere af verden, et dybdekamera med livefokus på 5MP og et makrokamera på 5 MP, som hjælper dig med at fremhæve detaljerne. Og med forsidens selfiekamera på 20 MP får du endnu bedre fokus på dig selv, uanset om du skal tage en selfie eller foretage et videoopkald.

Endnu flere spillekræfter

Galaxy A42 5G er en mobil bygget til spil og streaming. 5G-hastighederne leverer både grafiktunge billeder og live-spil med meget lav latens.

Fingeraftrykslæser i skærmen

Nem adgang til alt dit indhold – du åbner mobilen hurtigt og nemt med fingeraftrykslæseren i skærmen.

Samsung Pay

Galaxy A42 5G fungerer naturligvis sammen med Samsung Pay, så du kan betale nemt og sikkert med dine kort på NFC-terminaler.

Samsung Care+

Med Samsung Care+ får du en ekstra beskyttelse, hvis uheldet skulle være ude. Forsikringen dækker de fleste skader, du kan komme ud for, og garanterer, at mobilen bliver repareret af en autoriseret tekniker.

I æsken

Oplader med tilhørende ledning, Clear Cover, nål til udtagning af SIM-kort samt instruktioner på dansk.